Help

GRATIS Digital Signage voor iedereen, serieus ...

Digital Signage wordt meestal gebruikt om te informeren of te adverteren. Er zijn grote voordelen voor digitale borden boven de traditionele statische borden, met inbegrip van de mogelijkheid om content te updaten op afstand via het web, de schermen aan te passen aan uw kijkers en zelfs interactie met uw lokale publiek.

Onze software is gebaseerd op een open source framework beschikbaar via de publieke Apache repository. Het is een ongelooflijke applicatie die alle van de nieuwste webstandaarden zoals HTML5, Flash, HD-video`s, MRSS, Weer, Live TV, een robuuste open source software development kit en nog veel meer ondersteunt.

Nu kun je je voorstellen om al dat gratis?
Met MediaSignage je bij de MediaCloud en het kost je geen cent! Start met behulp van de gratis service nu en ontdek waarom MediaSignage is `s werelds meest populaire Digital Signage platform.

dus wat heb je nodig om te beginnen?

1 Meld je aan voor een gratis account aan en log in op de SignageStudio

2 Gebruik de SignageStudio om uw presentatie te bouwen

3 Krijg elke computer en installeer de SignagePlayer toepassing op het

4 Plug-in elke grootte, standaard-TV-scherm op uw PC

5 Start op afstand beheren van al je spelers (PC`s via het web

6 Duw de nieuwe inhoud op elk moment om het even welk aantal schermen

Deden we vermeldt dat het allemaal GRATIS? goed het is ...

Aan de slag

waarom GRATIS? wat is het addertje?

Bij MediaSignage worden we vaak gevraagd wat is het addertje? en hoe gaan we geld verdienen? Nou, onze Freemium business model is net als veel andere populaire web-bedrijven alsSkype, Evernote, DropBox en anderen.
Je krijgt een geweldige software met alle essentiële functies voor GRATIS!

Als je van wat je ziet, kun je gewoon upgraden naar de Enterprise-editie. De Enterprise-editie is slechts $ 99 per maand. En ongeacht of u een upgrade uitvoert of niet, altijd krijg je UNLIMITED schermen voor GRATIS, we je niet te beperken.


En dus hoe kunnen we geld verdienen? Ons inkomen bestaat uit abonnees die ervoor kiezen om te upgraden naar de Enterprise-editie en betalen $ 99 per maand (flat, niet per scherm. Wij verkopen ook de populaire mediaDROID en MediaBox-speler en een aantal van onze grotere klanten ervoor kiezen om een ​​eigen dedicated mediaserver die zijn eigen prijsmodel heeft te kopen. Dus nu heb je het? Met MediaSignage krijg je ongelooflijke set van tools voor gratis, terwijl het hebben van het vertrouwen dat u samenwerkt met een bedrijf dat winstgevend is, veilig en vooral hebben het allemaal bedacht.

kies uw favoriete besturingssysteem

Waar je ook bent, MediaSignage is daar met je. Online, offline op je mobiel of op het web. U kunt altijd inloggen, toegang tot uw presentaties en deze beschikbaar maken voor uw klanten en prospects 24x7. Wij leveren dezelfde mooie ervaring op verschillende besturingssystemen en apparaten, zodat uw boodschap altijd goed ontvangen.
En het beste deel, een verandering een keer en hebben het updaten OVERAL!

we always support the platforms and standards you depend on for your business needs:

de school is koel, maken we opnieuw leren leuk ...

Bij MediaSignage bieden we alle middelen die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat u kunt komen om zo snel mogelijk te versnellen. De software is zeer rijk en volledig flexibel en dat komt een beetje een leercurve.

Maar maak je geen zorgen, zorg ervoor dat onze Webinar deze donderdag mee en laat ons zien je alles; u kunt zelfs deelnemen aan een Q & A.

En zorg ervoor dat de tientallen video tutorials die we voor u hebben gecreëerd kassa. Het is hier allemaal voor u om een ​​Digital Signage Guru geworden.

wil zien hoe cool het wordt?

Wil je een aantal live voorbeeld van Digital Signage juiste kassa in je webbrowser? Zorg ervoor dat u op de link hieronder kassa. Al deze voorbeelden werden geproduceerd met behulp van de SignageStudio, de meest krachtige Digital Signage toepassing tot nu toe.

Probeer het

dus wie al deze leuke dingen gemaakt?

MediaSignage is een besloten vennootschap, gevestigd in Westlake Village California (Ongeveer 30 minuten van Los Angeles.

Als u op zoek bent naar een Digital Signage bedrijf dat Signage anders doet, goed je hebt hem gevonden! Sinds maart 2006 is MediaSignage het helpen van bedrijven verbeteren van hun omzet en het opbouwen van een geboeid publiek met onze GRATIS Digital Signage en Touch Screen-software.
Onze missie is om bedrijven en organisaties te machtigen met een cutting edge digitale Signage en kiosk technologie die betaalbaar en aanpasbaar. We zijn toegewijd aan het helpen van onze klanten bij hun Digital Signage behoeften.

Wie gebruikt MediaSignage?