Help

GRATUIT Digital Signage pentru toată lumea, serios ...

Digital Signage este utilizat de obicei pentru a informa sau de publicitate. Există beneficii majore pentru semne digitale peste semne traditionale statice, inclusiv capacitatea de a actualiza conținutul de la distanță pe web, adapta ecranele telespectatorilor dumneavoastră și chiar să interacționeze cu publicul local.

Software-ul nostru se bazează pe un cadru open source disponibil prin depozitul Apache publice. Este o aplicație incredibilă care suporta toate cele mai recente standarde web, inclusiv HTML5, Flash, video HD, MRSS, Vremea, Live TV, un kit de dezvoltare software open source robust și mult mai mult.

Acum vă puteți imagina obtinerea tuturor că pentru GRATUIT?
Cu MediaSignage vă înscrieți în mediaCLOUD si nu costa un cent! Începeți să utilizați serviciul gratuit chiar acum și de a afla de ce MediaSignage este cel mai popular platforma din lume Digital Signage.

deci ce ai nevoie pentru a începe?

1 Înscrieți-vă pentru un cont gratuit și de conectare la SignageStudio

2 Utilizați SignageStudio pentru a construi prezentare

3 Ia orice calculator si instala aplicația SignagePlayer pe ea

4 Plug-in orice dimensiune, ecran TV standard, pentru PC-ul dvs.

5 Porniți de la distanță gestionarea tuturor jucătorilor tăi (PC-uri pe web

6 Împingeți conținut nou în orice moment la orice număr de ecrane

V-am menționează totul GRATUIT? Ei bine, este ...

Începeți

de ce GRATUIT? Care-i poanta?

La MediaSignage suntem adesea întrebat ce este de captură? și cum putem face bani? Ei bine, modelul nostru de afaceri Freemium este la fel ca multe alte companii de web populare cum ar fiSkype, Evernote, Dropbox și altele.
Ai un software uimitor cu toate caracteristicile de bază pentru GRATUIT!

Dacă vă place ceea ce vezi, puteți să faceți upgrade pur și simplu la ediția Enterprise. Ediția Enterprise este doar 99 dolari pe lună. Și indiferent dacă faceți upgrade sau nu, veți obține întotdeauna NELIMITAT ecrane pentru GRATUIT, nu te limita.


Și așa cum facem bani? Venitul nostru este format din abonați care aleg să faceți upgrade la ediția Enterprise și să plătească 99 dolari pe lună (apartament, nu pe ecran. Vindem de asemenea, popular jucător mediaDROID și Mediabox și unii dintre clienții noștri mai mari opta pentru a achiziționa un Mediaserver dedicat privat, care are propriul model de stabilire a prețurilor. Deci, acum ai luat? Cu MediaSignage te set incredibil de instrumente pentru gratuit în timp ce încrederea pe care parteneriatul cu o companie care este profitabilă, sigur și cel mai important, au gândit la toate.

alege sistemul de operare preferat

Oriunde ai fi, MediaSignage este chiar acolo cu tine. Online, Offline pe telefonul mobil sau de pe web. Vă puteți conecta întotdeauna, accesați prezentări și le pun la dispoziția clienților și perspectivele 24x7. Ne dă aceeași experiență frumoasă între sisteme și dispozitive de operare astfel încât mesajul este întotdeauna bine primit.
Și partea cea mai bună, face o schimbare o dată și să-l actualizeze peste tot!

we always support the platforms and standards you depend on for your business needs:

scoala este rece, ne-am face procesul de învățare distractiv din nou ...

La MediaSignage oferim toate resursele de care ai nevoie pentru a vă asigurați că puteți veni până la viteza cât mai repede posibil. Software-ul este foarte bogat și complet flexibil și cu care vine un pic de o curbă de învățare.

Dar nu vă faceți griji, asigurați-vă că să se alăture Webinar nostru joi și să ne-ți arăt totul; puteți participa chiar și într-un Q & A.

Și asigurați-vă că pentru a checkout zeci de tutoriale video care le-am creat doar pentru tine. Totul e aici pentru tine de a deveni un Digital Signage Guru.

să vezi cât de tare se ajunge?

Vrei să checkout unele exemplu live de Digital Signage chiar în interiorul browser-ului tău? Asigurați-vă că pentru a checkout link-ul de mai jos. Toate aceste exemple au fost produse cu ajutorul SignageStudio, cel mai puternic cererea de Digital Signage până în prezent.

Încercați să-l

Deci, cine a făcut toate astea misto?

MediaSignage este o companie privata cu sediul in Westlake Village California (aproximativ 30 de minute de la Los Angeles.

Dacă sunteți în căutarea pentru o companie Digital Signage care face Signage diferit, bine ai doar găsit-o! Începând cu luna martie a anului 2006, MediaSignage a fost ajutând întreprinderile îmbunătăți vânzările lor și pentru a construi un public captiv, folosind software-ul nostru Free Screen Digital Signage și Touch.
Misiunea noastra este de a imputernici companii și organizații cu tăiere margine de digital signage și tehnologie chioșc, care este accesibil și personalizabil. Ne-am angajat pentru a ajuta clienții noștri cu nevoi Digital Signage.

Cine foloseste MediaSignage?