Help

GRATIS Digital Signage for Everyone, seriøst ...

Digital Signage brukes vanligvis til å informere eller annonsere. Det er store fordeler for digitale skilt i forhold til tradisjonelle statiske skilt, inkludert muligheten til å oppdatere innholdet eksternt over nettet, tilpasse skjermene til seerne og selv samhandle med din lokale publikum.

Vår programvare er basert på en åpen kildekodeløsning tilgjengelig gjennom offentlige Apache depotet. Det er en utrolig applikasjon som støtter alle de nyeste web-standarder, inkludert HTML5, Flash, HD-videoer, MRSS, Vær, Live TV, en robust open source software development kit og mye mer.

Nå kan du forestille deg å få all GRATIS?
Med MediaSignage bli med deg den mediaCLOUD og det trenger ikke koste deg en krone! Begynn å bruke den gratis tjenesten nå, og finn ut hvorfor MediaSignage er verdens mest populære Digital Signage plattform.

så hva gjør du trenger å komme i gang?

1. Registrer deg for en gratis konto og logge inn på SignageStudio

2. Bruk SignageStudio å bygge din presentasjon

3. Få hvilken som helst datamaskin og installere SignagePlayer programmet på det

4. Plug-in alle størrelser, standard TV-skjermen til PC-en

5. Start fjern administrere alle dine spillere (PC over nettet

6. Skyv nytt innhold når som helst til en rekke skjermbilder

Gjorde vi nevner det er alt GRATIS? godt det er ...

Kom i gang

hvorfor GRATIS? hva er haken?

På MediaSignage blir vi ofte spurt om hva er haken? og hvordan gjør vi penger? Vel, er vår Freemium forretningsmodell akkurat som mange andre populære web selskaper somSkype, Evernote, DropBox og andre.
Du får en fantastisk programvare med alle kjernefunksjoner for GRATIS!

Hvis du liker det du ser, kan du bare oppgradere til Enterprise-utgaven. Enterprise-utgaven er bare $ 99 i måneden. Og uansett om du oppgradere eller ikke, får du alltid UBEGRENSET skjermer for GRATIS, trenger vi ikke begrense deg.


Og så hvordan gjør vi penger? Våre inntekter består fra abonnenter som velger å oppgradere til Enterprise Edition og betale $ 99 i måneden (flat, ikke per skjerm. Vi selger også den populære mediaDROID og Mediabox spiller og noen av våre større kunder velger å kjøpe en privat dedikert Mediaserver som har sin egen prismodell. Så nå kan du få det? Med MediaSignage får du utrolig sett med verktøy for fri mens du har den tryggheten du går i partnerskap med et selskap som er lønnsomt, sikkert og viktigst har alt funnet ut.

velg din favoritt operativsystem

Uansett hvor du er, er MediaSignage der sammen med deg. Online, offline på mobilen eller på Internett. Du kan alltid logge inn, få tilgang til dine presentasjoner og gjøre dem tilgjengelige for dine kunder og prospekter 24x7. Vi leverer samme vakker opplevelse på tvers av operativsystemer og enheter, slik meldingen er alltid godt mottatt.
Og det beste av alt, gjør en endring en gang og ha det oppdatere OVERALT!

we always support the platforms and standards you depend on for your business needs:

skole er kult, vi gjør læring gøy igjen ...

På MediaSignage gir vi alle de ressursene du trenger for å sørge for at du kan komme opp til hastighet så raskt som mulig. Programvaren er svært rik og fullstendig fleksibel og med det kommer litt av en læringskurve.

Men ikke bekymre deg, sørg for å bli med i vårt Webinar førstkommende torsdag og la oss vise deg alt; du kan selv delta i en Q & A.

Og sørg for å kassa dusinvis av video opplæringsprogrammer som vi har opprettet for deg. Det er alle her for deg å bli en Digital Signage Guru.

vil se hvor kult det blir?

Lyst til kassen noen levende eksempel på Digital Signage rett inni din nettleser? Sørg for å kassen lenken nedenfor. Alle disse eksemplene ble produsert ved hjelp av SignageStudio, den mektigste Digital Signage søknad til dato.

Prøv det

så som gjorde alt dette kule ting?

MediaSignage er et privateid selskap basert i Westlake Village California (ca 30 minutter fra Los Angeles.

Hvis du er ute etter en Digital Signage selskap som gjør Signage annerledes, vel du nettopp funnet det! Siden mars 2006 har MediaSignage hjulpet bedrifter forbedre sitt salg og bygge en fange publikum ved hjelp av vårt gratis Digital Signage og Touch Screen programvare.
Vår misjon er å styrke bedrifter og organisasjoner med cutting edge digital skilting og kiosk teknologi som er rimelig og tilpasses. Vi er forpliktet til å hjelpe våre kunder med sine Digital Signage behov.

Hvem bruker MediaSignage?