Help

SignageStudio Pro

SignageStudio Pro este o, cruce constructor prezentare platformă 100% GRATIS. Acesta este locul unde vă construi campaniile și administra ecranele de la distanță. Utilizați componente cum ar fi RSS, meteo, cotații bursiere, Live TV și alții pentru a crea o prezentare angajarea pentru publicul.

Aflați mai multe

SignageStudio Lite

SignageStudio Lite este o cruce GRATUIT constructor prezentare platformă 100% alimentat de HTML5. Acesta este locul unde vă puteți construi o campanie de simplu și de a gestiona ecrane de la distanță. Utilizați componente cum ar fi RSS, meteo, QR și alții pentru a crea o prezentare angajarea pentru publicul.

Odată ce sunt confortabile, cu SignageStudio Lite și simt nevoia de mai multă putere, pur și simplu converti cont gratuit la un cont gratuit SignageStudio Pro (ambele sunt gratuite. SignageStudio Lite este de 100% open source (prin GitHub, astfel încât dezvoltatorii pot personaliza în mod liber și utilizatorii de întreprindere poate white label-l.

Aflați mai multe

SignagePlayer

SignagePlayer este un cross-platform Digital Signage Player care este gestionat de la distanță cu ajutorul SignageStudio. SignagePlayer este sprijinit pe un număr mare de sisteme de operare, inclusiv Windows, Linux, Mac, iOS, Android și browsere web. SignagePlayer este o aplicație gratuită și se bazează pe un SDK open source.

Aflați mai multe

Remote Touch

Integrarea Digital Signage cu clienții de telefonie mobilă. Să clientului controla ecran Digital Signage de la dispozitivele lor mobile.

Aflați mai multe

Valori de la distanță

Folosiți Valori distanță și Counter distanță pentru a integra coadă contra client, placi bancare, de joc placi scor, placi de telemarketing și mai mult.

Aflați mai multe

Internet de lucruri

Dispozitivelor, datele și instrumentele pe care le utilizează în activitățile dumneavoastră pot fi aduse împreună și extins în noi moduri pe care nu credeam posibil. Prin punerea în aplicare a unei strategii Digital Signage și integrarea cu mediaCLOUD puteți profita de internetul obiectelor, te poți opri doar execută afacerea dvs. și începe a face o prospera.

Aflați mai multe

mediaTV

Integrarea unui flux TV live direct pe dumneavoastră de prezentare Digital Signage

Aflați mai multe

Dezvoltare

Profitați de întreaga Software Development Kit. SDK-ul este un framework open source care vă împuternicește cu interfața de programare a aplicațiilor pentru a dezvolta propriul SignagePlayer și SignageStudio. Toate disponibil prin intermediul GitHub și toate ușor forkable.

Aflați mai multe