Help

Webinar

Vrem sa ajutam oricum putem. Alăturați-vă săptămânal Webinar nostru și de a interacționa cu zeci de noi utilizatori. Uita-te la instructorul da o trecere in revista a cererii și cum să pună lucrurile în sus, și asigurați-vă că pentru a cere o multime de intrebari; Nu fi timid.

Inscrie-te

Tutoriale video

Uita-te la înregistrări video de tot ce e de știut despre platforma MediaSignage. Uita-te la zeci de clipuri video online și să urmeze ușor, instrucțiuni pas cu pas. Videoclipurile acoperă totul, de la crearea unui simplu prezentări de gestionare a jucătorilor de la distanță

Watch now

Întrebări frecvente

Aflați ce platforma MediaSignage este vorba, ai întrebări, avem răspunsuri.

Aflați mai multe

Live Chat

Discutați cu echipa noastră de asistență profesional.

Discuție Let`s

Baza de cunoștințe

Învață de la ceea ce oamenii au cerut deja

Aflați mai multe

Contactati-ne

Dă-ne un apel sau trimite-ne un e-mail. Suntem de lucru non-stop pentru a asigura clientilor nostri primesc răspunsuri în timp util.

conecta

Docs

Dacă sunteți mai mult de un vierme de carte și nu într-adevăr în vizionarea tutoriale video de lungă durată, asigurați-vă că pentru a checkout documentația on-line.

Aflați mai multe

Forum

Ai intrebari? Încercați forumul nostru publice și de a interacționa cu mii de utilizatori din întreaga lume MediaSignage. Puteți căuta, de asemenea, baza de cunoștințe și pentru a găsi informațiile de care aveți nevoie.

Aflați mai multe