Help

Ediția mediaCLOUD Enterprise este doar 99.00 dolari pe lună și va oferi acces la cele mai avansate caracteristici pe care le oferim, astfel de upgrade contul dvs. acum. Desigur mediaCLOUD (nici unul ediția Enterprise este complet gratuit; și cu o veți obține ecrane nelimitate și să plătească nimic. Dacă nu ați făcut-o deja, mergeți mai departe șideschideți contul dvs. GRATUIT pe mediaCLOUD. Dar, dacă vă decideți să faceți upgrade la ediția Enterprise va avea acces lacaracteristici mai avansate.

Industria de Digital Signage este încă tânăr și există multe oportunități. Începe propria rețea și de a construi o bază solidă pentru o afacere de succes pe un produs solid. Ediția Enterprise este ieftin, așa că acum vă pot oferi propriul nivel de întreprindere de rețea Digital Signage în timp ce nu rupe banca ta.

Noi nu interferează cu modelul dvs. de afaceri. Acest lucru înseamnă că puteți OEM software-ul, distribui, white label-o, licenta anual, vinde-l cu contracte de servicii sau a găsi alte modalități de care va găzdui nevoile dumneavoastra bushiness.

Linia de jos este că am oferi instrumentele de care aveți nevoie pentru a face bani și de a reuși.
Noi nu ne considerăm partenerul tau. Parteneri ia acțiuni la profiturile; Ele sunt implicate în operațiunile de dumneavoastră și să aibă un cuvânt de spus în modul în care conduce afacerea ta; în loc să ne vedem ca o companie care se angajează să succesul dumneavoastră ca afacerea noastră depinde de ea.

Ediția Enterprise - beneficii

Upgrade la ediția Enterprise și să profite de caracteristici avansate, cum ar fi motorul de publicitate, management de utilizator multi, tastele de control acces, branding privat și mai mult. Ediția Enterprise, de asemenea, vă oferă beneficii de servicii, cum ar fi suport de telefon, mediaSTORE și SDK / acces API.