Help

SignageStudio Pro
vă sunt limitate doar de imaginatia dumneavoastra
SignageStudio Pro este un constructor de prezentare Digital Signage `s sistem de operare 100% gratuit și transfrontaliere

 

Constructor puternic prezentare

SignageStudio Pro este 100% gratuit, cruce constructor prezentare OS ca nimeni altul, ea se află la baza platforma Digital Signage. Acesta este locul unde veți petrece cea mai mare parte clădiri de timp, configurarea, controlul și menținerea platforma complet digital signage. Și pentru că SignageStudio joaca un rol vital în succesul produsului final, ne-am simtit ca trebuie sa livreze o platformă uimitor, care poate livra ușurința de utilizare fără a compromite funcționalitatea; și asta este exact ceea ce am făcut. Utilizarea aplicației Studio, puteți crea orice număr de campanii. Campania unifica o serie de termene care construiesc împreună ieșire de afișare final. Mai jos sunt câteva din caracteristicile cheie care fac parte din Studio.

Campanie

Campania este o configurație la nivel mondial, care deține setup-ul complet digital signage. Având capacitatea de a configura mai multe campanii vă permite să comutați cu ușurință jucătorii de semnalizare de la o configurație la alta.

Timeline

O cronologie este o reprezentare vizuală a secventiala ordinea din lista de redare a resurselor media. O colecție de toate termenele tale alcătuiesc rezultatul final de prezentare digital signage.

Stații

Managerul Station împuternicește pentru a controla de la distanță toate Signage Players. Puteți reporni, juca, stop, actualizare software, pentru a primi statistici și mai mult. Toate acestea din cadrul confortul de gestionarul de gară SignageStudio.

Divizie Screen (zone

Divizare Ecran împărți ecranul în zone separate (AKA Zone. Zonele sunt alocate un număr de canal în care se poate rula conținut independent. Incluse în software-ul nostru este o divizie ecran puternic editor WYSIWYG.

Secvențierea

Sequencer este în esență o modalitate simplă și eficientă de a stabili în serie lista ordinea de redare a tuturor termenele. Acest lucru se face folosind simplu drag și funcționarea picătură.

Scheduler

Setați termene pentru a juca în orice zi și în orice moment. Utilizați schedular pentru a seta începutul exactă și opri ori. O interfață grafică este utilizată pentru a obține o estival de toate playlist-uri viitoare și de a rezolva conflictele cu ușurință.

Motor Publicitate

Construiți rețeaua dvs. de publicitate propriu, să furnizeze dovada client de joc, analiză vizuale și mai mult. Fiecare client pot fi gestionate prin intermediul managerului de sub-cont.

Resurse

Resursele includ orice conținut media care încarcă pe SignagePlayer digital. Acestea includ video, sunet, elemente de semnalizare și scene. De asemenea, sunt prezentate portaluri de rețele sociale care prelua fișierele partajate. Aceste portaluri se numără rețele sociale, precum și propria noastră construite în rețea socială digital signage.

Componente

Componentele includ multe instrumente valoroase pe care le puteți folosi pentru a îmbogăți prezentare de semnalizare. Acestea includ RSS News, cotații bursiere, RSS meteo, RSS Podcast-uri video, componentă HTML, TV Tuner / placă de captură, ceasuri și mai mult. Componentele pot fi utilizate direct în cronologie sau într-o scenă designer.

Scene Editor

Scene Editor este o pânză de unde puteți amesteca mai multe componente și resurse. Ai atribui o scenă la una sau mai multe divizii de ecran (de asemenea cunoscute ca zone. Editorul Scene este un editor widget complet personalizabil cu construit în animație, efecte și control al X / Y coordonatele de toate elementele pe care le deține.

CSS

Setați schema de culori și fonturi care este potrivit pentru tine. Cu controalele noastre CSS flexibile, puteți seta SignageStudio pentru a se potrivi stilului dvs. și preferințele.

Catalog

Un instrument puternic, care vă permite să afișați cu ușurință un număr nelimitat cu un format comun. Elementele pot fi vizualizate în orice număr de catalog
sub-jucători care includ carousals, carte flipping, flocoane 3D si mai mult.

Multi Language

Selectați limba dorită. Ambele aplicatii Studio și SignagePlayer sunt mai multe limbi. Membrii Enterprise poate prezenta cererea în mai multe limbi pentru a atrage o baza de clienti mai mare.

Componente active Digital Signage

Cu componente de digital signage activi SignagePlayer dumneavoastră este alimentat cu conținut dinamic live. În loc de doar rulează clipuri video și imagini statice, puteți integra Live TV, RSS, meteo, Facebook, QR, Twitter, Chioșc constructor, Stocuri, YouTube și zeci de alte trăi, conținut rece, relevant, care este sigur de a aduce ecrane la viață .

Puteți dezvolta chiar propriul dvs. component Digital Signage, folosind kit de dezvoltare software (SDK.

Componente