Help

SignagePlayer este calul de lucru al soluției noastre Digital Signage, doar mergi și mergi și ...
Este un jucător prezentare robust, care a fost proiectat de la sol pentru a fi eficientă și sigură. Construit folosind un SDK open source, acesta susține cele mai utilizate formate de fișiere, inclusiv video HD, audio, animație și imagini.
SignagePlayer poate rula destul de mult oriunde, pe Windows, Linux, Mac, iOS, Android, precum și în interiorul browserelor web. SignagePlayer poate funcționa de luni de zile fără nici o repornire, da, este ca eficient.
Conectați-l la mediaCLOUD nostru sau la propria Mediaserver privat, este de până la tine. Acesta este controlat de SignageStudio folosind mufă timp real. Dacă aveți un firewall instalat pe rețea, SignagePlayer încă va găsi o modalitate de a conecta prin care se încadrează din nou pe HTTP de votare. Nu aveți nevoie de nici un IP-uri statice sau orice configurație specială. SignagePlayer este genial.

 • ruleaza pe cele mai multe sisteme de operare și browsere web
 • jucător încorpora într-o pagină web sau adresa de web pentru a împărtăși cu alții
 • motor caching local pentru redare off-line
 • previzualizare live
 • touch screen compatibil
 • formate de fișier video includ codare HD FLV, MP4, MOV și H.264
 • formate de imagini și animație includ JPG, PNG, GIF, SWF
 • fundal music player
 • profită de accelerare hardware GPU pentru video și Scenă 3D
 • conexiune în direct socket si http de votare în medii firewall sigure
 • suport TV în direct utilizând s-Video, Composite, component și HDMI
 • construit în câine de pază, prin intermediul SignageController
 • instantanee vii, control de la distanță, jucător versiunilor și statistici
 • actualizările automate de software de la distanță
 • Descarca Sigur conținut și de verificare de control
 • de economisire a energiei și de economisire ecran folosind un program zilnic
 • un lucru mai mult, este complet gratuit

Versiunea desktop - SignagePlayer

Versiunea SignagePlayer Desktop este o aplicație independentă, care poate fi instalat pe orice calculator Windows sau Mac dedicat. Versiunea SignagePlayer Desktop suportă redarea off-line; astfel incase de o pană de internet telespectatorii dumneavoastră nu vor avea nici o întrerupere în redarea. Un singur SignagePlayer Desktop va sprijini cât mai multe ecrane ca numărul total de out-uri video de pe un singur calculator.

Aceasta este o aplicație gratuită care a fost construit folosind un cadru open source. Și pentru că este gratuit, aceasta înseamnă că puteți instala în cât mai multe calculatoare, după cum doriți și controla un număr nelimitat de ecrane de la mediaCLOUD; și o fac fără să plătească nimic, la toate.

Descărcați

SignagePlayer - Android / iPad

Versiunea SignagePlayer mobil a fost conceput ca o greutate pe deplin capabil, lumina Digital Signage Player. Aceasta susține ambele telefoane și tablete, inclusiv Apple iPhone și iPad, precum telefoane Android si comprimate. Versiunea SignagePlayer Mobile este o aplicație la clasa 1 proiectat pentru a funcționa cu dispozitivele underpowered oferind în același timp o experiență bogată telespectatorilor dumneavoastră. SignagePlayer mobil suportă, de asemenea, funcționalitatea touch screen, astfel încât să puteți utiliza constructor Kiosk a crea o prezentare interactivă și dă-l peste tot. Și suntem siguri ai ghicit, dar SignagePlayer mobil este gratuit, de asemenea.

SignagePlayer - versiunea Web

Versiunea SignagePlayer Web este o modalitate foarte bună de a împărtăși prezentare cu alții. Pur și simplu utilizați [Copiere în clipboard] buton direct de la orice campanie și inserați URL-ul la un e-mail. Acum este ușor să colaboreze cu prietenii și colegii. Cel mai bun din toate, face o schimbare o dată în SignageStudio și se va actualizează automat peste tot. SignagePlayer web suporta toate browserele desktop populare, inclusiv Internet explorer, Firefox, Chrome și Safari. Și da, îl puteți folosi pentru GRATUIT.

Încercați să-l

SignagePlayer - Embedded versiune

Versiunea Embedded SignagePlayer vă va oferi toate aceleași caracteristici de mare pe care le oferim, ci ca o parte integrantă a site-ului dumneavoastra. Pur și simplu faceți clic pe butonul HTML în orice campanie și vă vor fi prezentate cu întregul fragment HTML pe care le puteți copia și lipi la o pagină web. Cele SignagePlayer Embedded incarca numai modulele necesare așa că asigură un timp de încărcare rapidă pentru vizitatorii dvs. de web. Și avem cu adevărat să-l spun, bine da, este, de asemenea, gratuit.

Întotdeauna up-to-data de

Cu MediaSignage nu contează în cazul în care se execută SignagePlayer ta, versiunea software-ului este întotdeauna mai târziu, cu peste actualizările de aer. Acest lucru asigură că puteți administra de la distanță toate posturile de semnalizare, fără a fi nevoie să participe fizic la fiecare dintre ele.

Multe interfețe

Ia interacțiune touch screen cu constructorul chioșc. Să utilizatorii ghida drumul lor prin intermediul sistemului de meniu. Utilizați constructorul Kiosk a construi o aplicație folosind drag and drop instrumente. Puteți construi chiar și un interactiv Way-finder sau produs dinamic selectoare care pot fi legate de o bază de date middle-ware extern.

SignagePlayer este App comun UI, care merge oriunde ai nevoie de ea să fie.

Nu exista internet, nici o problema

Nostru Caching motor unic permite funcționarea continuă a SignagePlayer Desktop și versiuni mobile. Eșecuri conexiune la Internet și incetiniri de lățime de bandă sunt toate grațios gestionate cu ajutorul Caching Engine. SignagePlayer sprijină, de asemenea Offline redarea folosind Sneaker nostru net updater USB.

Asigurându-vă că este în viață

SignageController este un mic utilitar Watchdog care monitorizează starea de sănătate a SignagePlayer dumneavoastră. Acesta permite, de asemenea, pentru repornirea sistemului de la distanță, economii de energie, de gestionare a memoriei, instantaneu vii de la distanță, integrare cu aplicații externe și mai mult. SignageController vă ajută să livreze ecrane de încredere în oraș sau pe cealaltă parte a globului. SignageController vă oferă liniștea știind că ceva este întotdeauna monitorizarea stării de sănătate a SignagePlayer dumneavoastră.

Componente active Digital Signage

Cu componente de digital signage activi SignagePlayer dumneavoastră este alimentat cu conținut dinamic live. În loc de doar rulează clipuri video și imagini statice, puteți integra Live TV, RSS, meteo, Facebook, QR, Twitter, Chioșc constructor, Stocuri, YouTube și zeci de alte trăi, conținut rece, relevant, care este sigur de a aduce ecrane la viață .

Puteți dezvolta chiar propriul dvs. component Digital Signage, folosind kit de dezvoltare software (SDK.

Componente