Help

RemoteValues
crea logica propria afacere, asa cum ai nevoie de ea ...
trimite comenzi simple http POST prin rețea și personaliza mesaje Digital Signage

 

Cu RemoteValues, puteți trimite cu ușurință informații în rețea, pentru orice etichetă care este atribuit în prezentarea digital signage. Acest lucru înseamnă că puteți crea solutii infinite personalizate care afișează date în timp real, în timp real, așa cum se întâmplă acțiunea.

Unele dintre soluțiile care au fost implementate cu succes de către clienții noștri se numără Telemarketing bord de vânzări, linia client coadă contra, baschet placi scor, vanzari vii placi de date, tranziteaza fabrica cherestea analitice și multe altele.

Frumusețea reală a RemoteValues ​​este că puteți crea programatic logica de afaceri, care este potrivit pentru tine, și afișați orice date când, unde și cum aveți nevoie de ea. Acest lucru se face prin trimiterea unei comenzi simplu POST pentru eticheta corespunzătoare de pe ecran și stabilirea valorii sale de la distanță.

Aruncati o privire la următoarele tutoriale video, precum și codul de probă pe care le oferim pe GitHub. În acest exemplu am creat un server de lucru node.js pentru a găzdui o coadă contor linie client care este complet integrat în restul prezentării Digital Signage.

Video RemoteCounter
RemoteValues ​​videoCu contorul coadă, angajații de control care este în curs de executare număr, precum și să ofere clienților dumneavoastră cu capacitatea de a scana un cod QR de pe ecran Digital Signage și să păstreze monitorizarea statusul de linie de pe un dispozitiv mobil. Acest lucru înseamnă că clienții dvs. nu au așteptați în jur, în schimb ei pot călători în jurul și rămâne actualizat pe poziția lor actuală în linie.

Odată ce ați înțeles cum funcționează RemoteValues, suntem siguri, veți găsi soluții mari pentru afacerea dvs., precum.

Codul sursă Checkout