Help

RemoteTouch

Imaginați-vă dacă ați putea extinde dvs. de ecrane Digital Signage dreapta pe aparate manuale publicului dvs., permițându-le un control deplin asupra conținutului care pentru a viziona și de a face selecții; imagina nici mai mult, RemoteTouch ™ pot ​​face toate că și mult mai mult. Cu RemoteTouch ™ un vizitator poate trage pur și simplu afară dispozitiv de mână (cum ar fi o tabletă sau telefon și scana un cod QR care se afișează în interiorul tău prezentare Digital Signage.

De îndată ce clientul dvs. scanează codul QR, dispozitivul mobil va deschide o pagină HTML care va permite clienților dvs. pentru a face selecții și, la rândul său, de control ecrane desemnate de digital signage de la distanță; conversie în esență, mână dispozitive deținute publicului dvs. la un chioșc astfel încât să poată alege ce conținut să urmăriți și pentru cât timp. Să folosească un scenariu exemplu, un client intră într-un magazin Hobby, el nu este sigur dacă el dorește să cumpere o mașină de control de la distanță, avionul sau cu barca RC RC. Când el se plimba în jurul a observa un cod QR care este afișat pe unul dintre ecranele de Digital Signage intitulat: `Scanare mine pentru a controla acest ecran`. Clientul scoate iPhone lui si foloseste un cititor QR App pentru a scana pe ecran. Aceasta deschide o pagină web unde se pot selecta care prezentarea ar place sa ma uit. Selecțiile includ RC Cars RC, Bărci și Avioane RC. De îndată ce client face clic pe unul dintre butoanele HTML de pe iPhone lui (sau Android, aceasta nu conteaza, toate desemnate ecrane Digital Signage de la magazin va începe redarea prezentării selectat. Dar asta nu e tot, cu RemoteTouch ™ clientul poate face chiar mai multe selecții în subpagini, și naviga produse individuale, folosind, de exemplu, LEFT / butoanele săgeată dreapta de pe dispozitiv sau care, la rândul său, va răsfoi produse pe ecrane. Iar cea mai bună parte, MediaSignage oferă toate instrumentele necesare pentru a crea un serviciu RemoteTouch ™ angajarea și nu aveți nevoie de orice aptitudini de programare, la toate. De fapt, puteți seta RemoteTouch ™ într-o chestiune de minute, control care prezentări și ce ecranele pot fi controlate de către audiența.

RemoteTouch ™ umple golul dintre lumea și Digital Signage lumea Mobile, în cele din urmă permițându-le clienților dumneavoastră libertatea de a se angaja cu ecrane în mod natural și convenabil. RemoteTouch ™ este un serviciu inteligent care este ambalat cu caracteristici extraordinare, de exemplu, în cazul în care un client se controlează un ecran, acel client va primi acces exclusiv la care ecran până când se termină prezentarea, sau până când există alegerea sa, permițând astfel accesul la alții RemoteTouch ™. RemoteTouch ™ este, de asemenea, inteligent, asa ca genereaza un QR unic care este legat de un ecran specific, așa că dacă aveți zeci de ecrane Digital Signage in diferite locatii, sistemul este suficient de inteligent pentru a ști care a fost selectat QR și permite clientului de a controla doar ecranul în care sunt în picioare în fața; Toate acestea necesită nici o configurare specială din partea ta, e doar destept ca asta. Și este mai mult, cu RemoteTouch ™, puteți încărca implicit pagina noastră de selecție HTML, astfel încât să puteți obține până și să fie difuzate în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, vă poate găzdui, de asemenea, o pagina HTML oriunde vă place și această pagină poate fi folosit în loc, pentru a prezenta publicul cu o pagina de selecție complet personalizabil.

RemoteTouch ™ este cu adevărat o revoluție în tehnologie ca a fost veriga lipsă de adevărat sinergie între Digital Signage și Mobile. Credem că toată lumea va fi de acord că permite clienților să controleze ecrane și face selecții nu numai servește interesul de afaceri, dar oferă, de asemenea, un conținut specific, care publicul va iubi. Deci, pentru a rezuma, cu RemoteTouch ™ publicul poate folosi telefoanele lor inteligente pentru a scana un cod QR și controla de la distanță pe ecran în fața lor. Atunci când utilizatorii apăsați pe meniul afișat pe telefoanele lor mobile, conținutul corespunzător vor fi prezentate pe ecranele Digital Signage; It `s simplu și de lucrări.

Deci, ești gata să se integreze RemoteTouch ™ în afacerea dumneavoastră și urmăriți clienții dumneavoastră se angajeze?

 

Tutorial Video

RemotePad

RemotePad oferă clienților mai multe modalități de a se angaja cu dumneavoastră ecrane Digital Signage. Cu RemotePad un client se alătură prim rețeaua Wi-Fi, lângă el scanează un cod QR pe ​​ecranul digital signage, folosind propria lui de telefon mobil. După scanare, clientul va fi directionat intr-o pagina web în cazul în care telefonul devine, în esență, un mouse pad virtuale.

Acest lucru permite clienților să controleze un drept cursor pe ecran Digital Signage și oferă afacerii posibilitatea de a livra instrumente de uimitoare ca pe jocuri de ecran, selectorul de catalog de produse si mai mult.

RemotePad poate fi utilizat chiar ca un chioșc de la distanță și trimite evenimente de-a lungul campaniei astfel încât un client poate trece cronologie, de a comunica cu dispozitive inteligente (IO și în cele din urmă a oferi o experiență impresionabil pentru client.

Tutorial Video