Help

Alăturați-vă gratuit mediaCLOUD

Deschide-ți contul de pe mediaCLOUD nostru și începe construirea o prezentare atrăgătoare. Push număr nelimitat de prezentare (de asemenea, numit campanii pentru un număr nelimitat de ecrane de la distanță și de a face totul pentru GRATUIT. MediaCLOUD este usor de folosit, simplu de a gestiona soluție care nu necesită abilități speciale. Deci, ești gata să începeți?

Începeți

Mediaserver

Dacă v-ar găzdui mai degrabă un server privat Digital Signage, puteți alege Mediaserver. Mediaserver oferă același software ca nostru ediție mediaCLOUD Enterprise, dar într-un mediu privat de. Mediaserver este popular în rândul companiilor mari, care au o casă în departamentul IT.

Aflați mai multe

Cele mediaPLAYERs

MediaDROID și Mediabox sunt plug and play final, factor de formă mic Digital Signage Players. Ei au livrat gata să meargă așa încât tot ce trebuie să faceți este să le înregistrați cu numele de utilizator și parola SignageStudio și veți fi gata să se bucure de web ușor a reușit, prezentare foarte buna. MediaDROID este un dispozitiv bazat Android, care este ieftin și foarte mici. Mediabox este Windows 7 dispozitiv bazat care este condus de un procesor puternic Dual Core Desktop. Check out link-ul de mai jos pentru a afla mai multe.

Aflați mai multe

MediaHYBRID

Cu serverul mediaHYBRID vă puteți bucura de toate avantajele unui Mediaserver privat cu costul redus de licențe de modul în care se oferă prin intermediul mediaCLOUD. Cel mai bun din toate, rețeaua Digital Signage va fi propulsat de ISP cel mai puternic din lume, Amazon servicii Web, astfel încât rețeaua va rămâne întotdeauna sigur, rapid și veți plăti doar pentru ceea ce folosiți.

Aflați mai multe