Help

Cu MediaSignage open source platforma Digital Signage te transparență totală în mediul de dezvoltare subliniere, precum și posibilitatea de a personaliza platforma și cu adevărat să-l singur.

Platforma MediaSignage open source este format din trei componente, inclusiv Mediaserver +, SignageStudio Lite și SignagePlayer.
Fiecare componentă open source este disponibil sub termenii săi proprii de licență și proiectat cu obiective diferite în minte.

Open source SignageStudio Lite Deschis SignagePlayer source Open source Mediaserver +

MediaSignage vă oferă instrumentele necesare pentru a crea propria soluție ta Digital Signage pe care le puteți personaliza, de brand și personaliza pentru a satisface nevoile companiei dumneavoastra. Cel mai bun din toate, puteți dezvolta împotriva mediaCLOUD publice sau împotriva ta Mediaserver privat, deci nu e nevoie să se ocupe cu codificare partea de server, dacă tu nu `t vrei. Cu SignageStudio Lite puteți plăti întregul proiect și începe de codificare propriul SignageStudio chiar lite pe GitHub.

SignageStudio Lite

SignageStudio Lite este un proiect HTML5 / JavaScript disponibil sub licența deschis GPL V3. Este 100% open source și poate fi incarcatori direct pe GitHub. Dezvoltatorii sunt binevenite pentru a crea un complet personalizat SignageStudio Lite și sunt încurajați să împărtășească baza de cod pentru a promova dezvoltarea comunității în jurul produsului.

SignageStudio Lite este infuzat cu o Pepper Helper SDK numit (aka ardei iute SDK. Pepper / ardei iute SDK servește drept piatra de temelie pentru SignageStudio Lite, deoarece oferă un API de nivel scăzut care se ocupă de autentificare, comunicare Mediaserver și cererea de model. In timp ce Pepper SDK este o parte integrantă a SignageStudio Lite, acesta poate fi de asemenea folosit ca o bibliotecă independent și încărcate în alte aplicații, de asemenea.

Sursa: Public
Licență: GPL V3
Tehnologii: HTML5 / jQuery / Bootstrap / Backbone
Docs: Menținut
Suport: Comunitate

Aflați mai multe
Documentație
Furculiță-l pe GitHub

SignagePlayer

SignagePlayer este un AS3 pe bază de Digital Signage Player care este calul de lucru din spatele platformei MediaSignage. Acesta oferă de prima clasa prezentări Digital Signage pe sisteme de operare, inclusiv Windows, Android, iOS, Linux, Mac OSX și Web.
Codul sursă complet SignagePlayer este disponibil pe GitHub pe depozitul de hub git.

Licența SignagePlayer conform cu GPL V3 modificat, prin urmare, dreptul bifurcare a întregului proiect și în curs de dezvoltare un SignagePlayer personalizate, inclusiv, dar fără a se limita la, branding și întocmirea de platforme native specifice (de exemplu: Android, iOS, etc. SignagePlayer modificat licenta GPL V3 restricționează utilizarea codului open source, deoarece permite doar baza de cod pentru a fi utilizate într-un proiect care scopul său este de a conecta final întocmit SignagePlayer la mediaCLOUD publice, Mediaserver privat sau o mediaHYBRID. Astfel, asigurându-se că intenția de codul sursă dezvoltat, este de a produce un produs care se va conecta în cele din urmă în oricare din mediile de servere MediaSignage.

Sursa: Public
Licență: GPL V3 modificat
Tehnologii: ActionScript 3 / Stage3D GPU / HTML5
Docs: N / A
Suport: Comunitate

Aflați mai multe
Furculiță-l pe GitHub

Mediaserver +

Mediaserver + poate fi achizitionat ca un Mediaserver privat sau închiriate de drept. Mediaserver + este un produs identic ca versiunile standard de Mediaserver, cu o diferență importantă, codul # sursă Microsoft C este expus și în întregime editabil; în comparație cu versiunile non-plus în cazul în care este umbrită codul. Mediaserver + adaugă transparență, care este de multe ori necesar de agenții guvernamentale și companii mari, și să ofere încrederea administratorii nivel de multe ori au nevoie, pentru a adopta soluții de servere 3rd party .. Mediaserver + este un produs identic ca versiunile standard de Mediaserver, cu o diferență importantă, codul # sursă Microsoft C este expus și în întregime editabil; în comparație cu versiunile non-plus în cazul în care este umbrită codul. Mediaserver + adaugă transparență, care este de multe ori necesar de agenții guvernamentale și companii mari, și să ofere administratorii nivel de încredere de multe ori au nevoie, pentru a adopta soluții treilea petrecere de server.

Mediaserver + (privat și hibrid sunt disponibile sub un acord de licență privat care trebuie să fie legalizate de către cumpărător și transmis spre aprobare MediaSignage. Asigurați-vă că de contact Reprezentanții MediaSignage de stabilire a prețurilor și disponibilitatea la Mediaserver + produse.

Sursa: Disponibil la cumpărare
Licență: Private
/ Baze de date C # PostgreSQL: Tehnologii
Docs: N / A
Suport: Comunitate

Aflați mai multe
Info Preturi