Help

integra bine televiziune de modă veche

bine, nu ca vechi, cu produsul mediaTV te complet de înaltă definiție 1920 x 1080 peste HDMI

Integrarea Live TV în orice divizie ecran

MediaSignage sprijină pe deplin de intrare extern HD, folosind propriul nostru dispozitiv de captare-PCI Express și numai pe platforma Windows (Capture / Tuner TV în direct nu este acceptat pe Linux. Acest lucru vă permite să conectați semnal live de la HDMI, compozit, component și S-Video direct în prezentare Signage. Transmisia video live este atribuit nici o diviziune de ecran (zona pe care o alegeți. Aceasta susține pe deplin 1920x1080 interlace High Definition / redare neted gratuit. Dispozitivul mediaTV Capture este disponibil in 2 versiuni, intern și extern. Extern este conceput special pentru Mediabox noastră, în timp ce extern poate fi folosit cu orice computer standard PCI Express compatibil. Din nou, dacă dețineți un Mediabox, asigurați-vă că pentru a comanda versiunea extern. Dispozitivul de captare mediaTV vă permite să introduceți analogice sau digitale de intrare un dispozitiv extern direct în prezentarea dvs. Digital Signage și atribuie-l la o divizie ecran specific de alegerea ta. Sursa poate fi orice dispozitiv audio / video, cum ar fi DVD, cutie de cablu, set top box, antena satelit, consola de jocuri, camera video, aparat foto de securitate, tabletă și altele.

performanțele așteptate

Dispozitivul de captare mediaTV este conceput pentru a trece toate informațiile video de direct pe placa video PC ocolind, astfel, unitatea centrală de procesare. Acest design special offloads o prelucrare de CPU și oferă o imagine HD foarte buna la dreapta pe prezentare digital signage. MediaTV nu are o construit în tuner / decodor. Acest lucru înseamnă că va trebui să folosiți un analog sau digital A / V sursă cum ar fi un DVD extern sau o cutie de cablu. Dacă doriți să folosiți Live TV de cablu sau de furnizorul de satelit (de exemplu: Direct TV / Dish Network va folositi casuta de top prin cablu Set / satelit furnizate de aceștia și conectați mediaTV utilizând unul din porturile dongle disponibile (vezi diagrama de mai jos . Selectarea canalelor și controlul volumului încă se face prin telecomanda standard care a fost furnizat de către furnizorul de cablu / satelit.

Opțiunea 1: mediaTV USB pentru Mediabox-200 V2

MediaTV USB este proiectat pentru a lucra cu nostru ultra factor de formă mic Mediabox-200 V2. Este un plug and play dispozitiv, astfel încât să nu trebuie să instalați nici un driver sau configurați nimic special în SignageStudio a obține Live TV în prezentare, atunci când se utilizează Mediabox-200 V2.

Cu mediaTV USB, puteți conecta o intrare audio / video de la compozit (Audio / Video RCA,
S-Video, precum si de intrare pentru antenă de 75 Ohm.
Navele dispozitivul cu ambele Antena și 2 în 1 dongle-ul, astfel încât să nu aveți nevoie să cumpere nimic altceva.

MediaTV este alimentat de la aplicarea AverMedia Centrul de Windows și puteți configura preferat de intrare audio / video înainte de a rula o în SignagePlayer. Platestetutorial videopentru a afla mai multe. Schema din dreapta demonstrează posibila configurație de conectare.

cptd
avv20sc

- Caracteristici

MPEG-2 si H.264 HDTV Ready
PIP (Picture in Picture Funcția
Inteligent grupare de canale
Caption închis, Teletext si EPG
Personalizate Color Adjustment
Multi-canal Previzualizare
Vizualizare de la distanță prin SnugTV
Windows 7 Compatibil

- Semnal de intrare

75 TV / Antena FM
S-Video (cablu AV opțional
Compozit (cablu AV opțional
L / R stereo (AV opțional cablu de alimentare

- Cerințe de sistem

Mediabox-200 V2 (versiunea doar 2, V1 nu va funcționa

- Pachetul include

AVerTV Volar Hybrid Q
2-în-1 Dongle cablu
Antenă externă
Ghid rapid

capInpMS

Opțiunea 2: mediaTV extern sau intern pentru Mediabox-300

Dispozitivul de captare mediaTV este disponibil în ambele versiuni interne și externe. Dispozitivul de captare intern utilizează o interfață standard PCI Express și poate fi folosit cu orice PC standard care rulează versiunea SignagePlayer Desktop. Daca detii un calculator cu o placa de baza standard, trebuie probabil să aibă mai multe sloturi PCI-E liber disponibil și cardul intern mediaTV este tot ce ai nevoie pentru Capture Live / TV. Versiunea extern mediaTV este special conceput pentru a lucra cu nostru Mediabox 100/200/300 versiunea Windows XP. Versiunea Mediabox XP este deja pre-configurate pentru a lucra în această mediaTV HD astfel de instalare este un plug rapid și să se joace. Asigurați-vă că Checkoutvideo tutorialpentru a afla cum să configurați Live TV în SignageStudio.

mediaTV - caietul de sarcini

Extern intern cardul mediaTV / captura HD este echipat cu intrare HDMI și prin inclus dongle cablu, utilizatorii vor avea Component, S-Video și interfețe de intrare Composite Video, de asemenea. Acest lucru permite utilizatorilor să se conecteze la lor prin cablu / satelit Set-Top-Box, consola de jocuri și HD video cu înregistrare pentru a captura de înaltă definiție și conținut video analogice pe PC-ul lor. Mare pentru baruri de sport și o altă locație care necesită o calitate HD in orice divizie ecran. Cu cardul capabil HD puteți rula pe ecran complet în 1920x1080 sau orice 16: 9 dorită ecran divizie dimensiune echipat cu tehnologia Crystal Clear a imaginii de înaltă definiție.

ATENȚIE: Multe dispozitive HDMI veni cu o construit în protocol protecție de securitate numit HDCP. Protocolul este conceput pentru a păstra conținutul de a fi transmise prin captarea și alte dispozitive capabile să `ripping`. În cazul în care transmisia sursa video include protocolul HDCP, va trebui să utilizeze Componenta în loc de HDMI (Component este, de asemenea, cunoscut sub numele de RGB și YPbPr. Rezoluția componentă este, de asemenea, luate în considerare HD și transmite în mod normal pe o rezoluție de 720p și oferă o calitate a imaginii HD uimitoare.

Conectarea mediaTV

Diagrama de mai jos demonstrează legătura fizică dintre Mediabox, TV LCD / cu ecran cu LED-uri (televiziune standard și dispozitivul mediaTV Capture. Asigurați-vă că pentru a conecta audio la televizor, folosind mini-mufa furnizat la cablu compozit. Tu va conecta la conectorul de ieșire audio panoul din spate / roz de la placa de baza la televizor cu ajutorul componentei furnizat (RCA (Rosu / Alb cablu. Dacă sunteți uz HDMI (care poartă, de asemenea, un sunet cu ea, ar trebui să setați televizorul pentru a dezactiva intrarea de sunet HDMI și primi sunetul prin intrarea analogică compozit loc. Puteți folosi, de asemenea, VGA sau DVI care elimină necesitatea de a dezactiva audio digitală HDMI pe televizor.

- Caracteristici

Rotiți casete video analogice în format DVD sau VCD
Echipat cu intrare HDMI
Transfera direct la DVD / VCD arzător de înregistrare video
Captură video HD până la 1080i
Edita, organiza și de a evidenția clipuri video de pe bord poveste
Compatibil cu Windows 7
Înregistrare digitală în format MPEG 2, format H.264 și iPod

- Semnal de intrare (HD

HDMI
Component (YPbPr
Stereo L / R audio

- Semnal de intrare (Standard

S-Video
Composite
Stereo L / R audio

- Cerințe de sistem

numai pentru Windows: mediaTV versiune extern
Versiunea mediaTV internă: a se vedea mai jos:
Intrare HD (HDMI / YPbPr
Intel Core ™ 2 Duo E6600 2.4GHz sau AMD CPU
Windows XP sau mai sus
1GB RAM sau mai sus
Placă video cu memorie de 128 MB DirectX 9.0c sau mai sus
Spațiu 200MB hard disk
Placa de sunet

- Pachetul include

AVerTV HD DVR (model # C027
10-în-1 Dongle cablu
Mini-Jack a Composite
Low Profile Bracket
Ghid rapid

Opțiunea 3: achiziționarea dispozitivului de captare propriu (numai AverMedia

Versiunea SignagePlayer Desktop utilizează o aplicație de AverMedia chemat AverMediaCenter pentru a realiza GPU superb accelerat calitate a imaginii HD de captare de Live TV. Vă rugăm să rețineți că începând cu eliberare curent susținem doar platforma Windows (XP / Vista / 7 pentru live card de captare / Tuner. Acest lucru înseamnă că puteți alege orice dispozitiv compatibil AverMediaCenter pentru SignagePlayer dumneavoastră. Nu trebuie neapărat să folosească dispozitivul mediaTV. De fapt, puteți comanda direct de la Amazon sau altor comercianți cu amănuntul on-line; orice dispozitiv compatibil Aver MediaCenter și va funcționa perfect în regulă ca un dispozitiv de captare de timp real, Live TV, încorporat în interiorul tău prezentare Digital Signage.

Configurarea versiunea SignagePlayer Desktop prin SignageStudio este la fel de ușor ca selectarea Aver MediaCenter din caseta de componenta ExtApp jos. După ce se alege, amintiți-vă pentru a instala cele mai recente drivere dispozitiv Avermedia și aplicarea Aver MediaCenter în computer Signage Player. Mediabox deja Navele noastre pre-instalat și configurat cu Aver MediaCenter.

Uita-te la tutorial video de mai jos, astfel încât să aibă o mai bună înțelegere în profunzime a acestei configurații.

Tutorial video acoperă totul, de la procesul de configurare SignageStudio, care captura dispozitiv de a achiziționa, precum și instalarea fizic. Acum nu se obține nici mai ușor decât asta, să umblăm pas cu pas!