Help

server media, privat Server Digital Signage

e rețea, este server-ul dvs.

Mediaserver - este o soluție robustă capabil să ruleze o rețea de peste 1000 + SignagePlayers prin privat LAN, WAN, VPN sau pe Web.
Mediaserver - o soluție accesibilă de auto-găzduit Digital Signage pentru rețele medii și mari dimensiuni. Pur și simplu achiziționa aparatul Mediaserver, conectați-l la rețea, du-te prin ghidul general de instalare și începe administrarea de rețea Digital Signage de SignagePlayers. Comanda on-line - nave la nivel mondial.

serverul ajunge la un nou minim - într-un mod bun

Mediaserver - un preț imbatabil, cu un model de licențiere flexibilă.
Mediaserver se vinde pentru un cost o singură dată. În plus, veți dori să obțineți numărul total de licențe pentru a se potrivi întreaga rețea Digital Signage. Conturile Fiecare licență pentru un PC pe care rulează aplicația SignagePlayer și alimentarea una sau mai multe ecrane. Costul per licență reflectă numărul total de licențe achiziționate la un moment dat.

mediaKEY

de software Mediaserver nave kit de instalare în formă de mediaKEY USB. Dongle-ul USB este folosit pentru a instala software-ul pe orice server Windows 2008 pe 64 de biți. Dongle-ul are, de asemenea, numărul de licențe achiziționate. Licențe suplimentare pot cumpărate și descărcate în orice moment.

Appliance

Mediaserver Appliance este un mic Plug factor de formă și joacă server de Digital Signage. Aparatul este pre-încărcate cu Windows 2008 Server pe 64 de biți și include, de asemenea, mediaKEY.

Gestionarea rețea Signage de oriunde

Mediaserver este proiectat pentru a oferi un serviciu neîntrerupt de mii de conectate simultan Digital Signage și Kiosk ecrane. Gestionarea o Mediaserver găzduit privat, ofera nivelul de securitate și o independență de la MediaSignage că multe companii de multe ori nevoie. Și în timp ce modelul SaaS este mult mai accesibil, atunci când vine vorba de adevărat dreptul de proprietate și de management în rețea, nimic nu bate o soluție Mediaserver găzduit privat.

 • Fără taxe lunare recurente
 • Gestionarea Mediaserver în domeniul dvs. de încredere
 • Independența de la ferma MediaSignage
 • Stream sensibil fișier media și de date peste LAN, VPN, WAN sau Internet
 • Setați propriul program de nefuncționare și întreținere
 • Primiți actualizări de software trimestriale și suport.

Caracteristicile pe care le iubesc din nor, într-un server privat

O soluție de server privat de ai permite acces complet la toate caracteristicile pe care le au căzut în dragoste cu în software-ul nostru ca (SaaS model de serviciu. Ai acces deplin la versiunile SignagePlayer web și desktop, SignageStudio Web și versiuni de birou, precum și pentru Enterprise Studio; dar acum toate cererile vor accesa server-ul dvs. găzduit atât pentru managementul și redare de prezentare.

 • La fel ca software-ul ediția mediaCLOUD Enterprise
 • Gestionarea număr nelimitat de conturi
 • Rulați peste mii de SignagePlayers concomitent
 • Autonom jucător care este cu adevărat un Plug and Play
 • Primiți Server și jucători actualizare in timp real
 • Obțineți acces direct la partea din spate, inclusiv servicii de baze de date și web
 • Colecta și de a gestiona statistici de server și jucători
 • Funcționează pe LAN / VPN / WAN și pe web
 • Servicii de operare și web optimizate pentru a oferi cea mai bună tranzitată posibil

Suport Server și instalare

Management Web este o parte integrantă a Mediaserver. Puteți accesa toate conturile gestionate prin intermediul panoului de control Admin. Panoul de control Admin într-adevăr strălucește atunci când au de a gestiona sute de SignagePlayers de la distanță; toate cu un singur utilitar.

 • Acces deplin la ambele Enterprise Studio și SignageStudio
 • Panoul de administrare de management singur punct
 • Aduna vii statistici SignagePlayer inclusiv priză și votare
 • Aduna statistici vii Server, inclusiv jurnalele și rapoartele de
 • Acces direct la toate instrumentele de management pentru Windows
 • Management server desktop la distanță
 • Instrumente de management de servicii Signage

Ca parte a acordului privind nivelul serviciilor ** voi primi sprijin nelimitat la toate costum MediaSignage de produse, inclusiv Mediaserver. Acest lucru înseamnă că se poate implementa orice instalație dimensiune știind că ai o echipa de suport solid în spatele tău.

Mediaserver este de obicei co găzduit în incinta unui furnizor de servicii de internet și așa a fost conceput pentru a găzdui un model de instalare flexibil. Axat pe livrarea serverul cel mai de incredere digital signage, și pentru a asigura product`s noastre de performanță îndeplinește standardele noastre ridicate, fiecare server Mediaserver este supusă unor teste amănunțite înainte de a părăsi fabrica.

** SLA achizitionate in fiecare an - a se vedea pricing sectionpentru mai multe detalii

Întotdeauna up-to-data, mereu noi caracteristici și îmbunătățiri

Mediaserver include un mecanism sofisticat, complet automatizat de actualizare pentru toate aspectele sistemului. Aceasta include servicii web, baze de date, servere web, module de Flash, SignageStudio și SignagePlayer. Ca parte a SLA, va continua și se bucură de noi caracteristici și îmbunătățiri care se rostogolesc la rețea. Și, desigur, ai control deplin asupra atunci când, și modul în care sunt efectuate aceste actualizări.

Ne pasa de securitate mai mult decât tine

Mediaserver a fost construit primul și pentru cele mai multe pentru a servi nostru model SaaS afaceri, și așa securitate a fost proiectat direct pe produsul de bază. Întregul conținut este certificat și autentificarea client trece printr-un proces elaborat RSA publice / private de autentificare pentru a proteja conținutul dvs. oriunde ar fi.

 • / Sistem de autentificare privată RSA publice
 • SSL servicii web
 • Control de gestiune utilizator pe mai multe niveluri
 • SignagePlayers concepute pentru a lucra într-un mediu firewall asigurat
 • Server Admin consolă acces autentificare
 • Mediaserver Private / SignagePlayer schemă de autentificare
 • Instrumente de management de servicii Signage

Hardware și software detalii

 • Sistem de operare: Windows 2008 Server pe 64 de biți versiune engleza americană și cele mai noi pachete de servicii (OS curat
 • Internet Information Server 7.0 / 7.5 (instalare curată / nu configurat
 • Intel Quad Core 2 sau mai bine (recomandat core Intel Quad
 • Hard disk 500+ GB (1 TB recomandat pentru suplimentar de stocare mass-media de memorie de 2 GB DDR (recomandat 4GB DDR3
 • Necesită 3 adrese IP (IP trebuie să fie accesibil pe internet static, dacă aveți de gând pentru a accesa serverul pe web
 • Necesită 3 domenii prestabilite (de exemplu: master.yourdomain.com business.yourdomain.com socket.yourdomain.com

Ediția Mediaserver Hybrid - e ca si cum mediaCLOUD și Mediaserver a avut un copil

MediaSignage oferă, de asemenea, ediția Mediaserver Hybrid, un server privat găzduit gestionate de noi. Cu ediția Hybrid noi (MediaSignage gazdă, să gestioneze și să sprijine Mediaserver dumneavoastră, oferindu-vă licențe SignagePlayer nelimitate, toate pentru un tarif lunar redus.

Cu alte cuvinte, cu ediția Mediaserver Hybrid nu plătiți per licență / jucator (e ca si cum GRATUIT mediaCLOUD, dar încă ajunge la propriul server dedicat privat (cum ar fi Mediaserver. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la managementul sau întreținerea, ne face totul pentru tine.

Ai un Mediaserver dedicat care nu este de acord resurselor sale (lățime de bandă / depozitare, cu restul de baza noastra de utilizator la nivel mondial.

Ediția Mediaserver Hybrid vă oferă pace a mintii care aveți nevoie, știind că în orice moment se poate converti serverul Hybrid la un server cu adevărat găzduit privat. Deseori, investitorii de afaceri cere ca detineti toate aspectele legate de organizația dumneavoastră, inclusiv software și hardware; ediția Mediaserver Hybrid vă permite să satisfacă această cerință păstrând în același timp banii de investiții în bancă.

Pentru a afla mai multe despre Mediaserver ediție Hybrid asigurați-vă că pentru a contacta echipa noastră de asistență.

Mediaserver + editie - o aromă open source a Mediaserver

Mediaserver + poate fi achizitionat ca un Mediaserver privat sau închiriate ca un hibrid Mediaserver. Mediaserver + este un produs identic ca versiunile standard de Mediaserver, cu o diferență importantă, codul # sursă Microsoft C este expus și în întregime editabil; în comparație cu versiunile non-plus în cazul în care este umbrită codul.

Mediaserver + adaugă transparență, care este de multe ori necesar de agenții guvernamentale și companii mari, și să ofere administratorii nivel de încredere de multe ori au nevoie, pentru a adopta soluții treilea petrecere de server.

Mediaserver + (privat și hibrid sunt disponibile sub un acord de licență privat care trebuie să fie legalizate de către cumpărător și transmis spre aprobare MediaSignage. Asigurați-vă că de contact Reprezentanții MediaSignage de stabilire a prețurilor și disponibilitatea la Mediaserver + produse.