Help

Semnalizare și internetul lucrurilor
Integrați Digital Signage cu lucruri fizice
profita de un sistem de eveniment puternic și vorbesc cu Vera, Arduino, blocuri de ninja și alte dispozitive inteligente

 

Internetul obiectelor (IO este o rețea de obiecte fizice accesate prin intermediul internetului, astfel cum sunt definite de către analiști de tehnologie și vizionari. Aceste obiecte conțin tehnologie încorporat pentru a interacționa cu stări interne sau mediul exterior. Cu alte cuvinte, atunci când obiectele se pot simți și de a comunica, se schimbă modul în care și în cazul în care sunt luate deciziile, și care face them.The IO se conectează locuri, cum ar noi, podele de fabricație, rețelele de energie, facilități medicale și de transport sisteme la Internet . Atunci când un obiect se poate reprezenta digital, acesta poate fi controlat de oriunde. Această conectivitate înseamnă mai multe date, colectate de la mai multe locuri, cu mai multe modalități de creștere a eficienței și îmbunătățirea siguranței și securității. Și cu MediaSignage, Digital Signage este acum o parte integrantă a oricărei soluții de afaceri IO.


Imaginați-vă că un client ridica un produs, și de îndată ce el face, prezentarea Digital Signage începe să joace o campanie care este special în legătură cu produsele clientul este dețin, nu lua nici mai relevant decât atât. O alarmă de incendiu care este conectat la dvs. ecrane Digital Signage instruiește oameni la cel mai bun traseu de ieșire, sau un ecran Digital Signage care intampina (Bună ziua și porniți un proiector pentru oricine mers pe jos prin ușa din față a afacerii dumneavoastră.

Acestea și multe altele pot fi ușor realizat cu declanșare MediaSignage și sistem de eveniment. Prin IO și mediaCLOUD, puteți adopta multe dintre populare dispozitive inteligente de origine / de automatizare pentru afaceri inteligente IO și să le integreze perfect în afacerea dumneavoastră. Printr-un POST HTTP SignagePlayer poate declanșa evenimente dintr-o rețea locală IO butuc (de exemplu: blocuri Vera / Arduino / Ninja etc. și, folosind un server socket local, SignagePlayer poate primi evenimente și a sincroniza prezentarea Signage cu un conținut relevant.

Arhitectura flexibilă de declanșare și evenimente creează o platformă nelimitată care poate livra orice soluție pe care o puteți veni cu. Se poate argumenta că, `lucruri` au fost în vigoare la marginile de pe Internet pentru mai mulți ani. Oamenii stinge luminile și ușile încuiate de automobile deschise, folosind browsere și aplicații mobile, iar industria a fost obtinerea feedback-ului de la senzori și monitoare de mai mulți ani. Dar acum, pentru prima dată, oricine poate integra cu ușurință aceste tipuri de soluții la dreapta pe platforma lor Digital Signage, și cu MediaSignage poti face pentru o fracțiune din prețul sistemelor existente.


Arduino

Arduino (arduino.cc) este o platformă de prototipuri uimitor, care vă permite oricine cu abilități electronice speciale pentru a construi o soluție personalizată, cu un număr multitudine de senzori, relee și alte gadget-uri și de a produce un produs de specialitate, care poate trimite și primi declanseaza evenimente prin poarta de acces SignagePlayer. Arduino Yun (aka Arduino nor include un al doilea modul care ruleaza o versiune lite a popularului sistem de operare Linux. Tactica Linux poate comunica cu serverul de soclu SignagePlayer prin comenzi HTTP post, precum și a comunica cu micro-controlerul intern al Arduino Yun a controla senzori și comutatoare. Astfel, Arduino Yun este o soluție perfectă pentru oricine caută pentru a crea un IO complet personalizat pentru propria afacere, sau de a presta servicii personalizate IO la alte întreprinderi; toate ușor de integrat cu reteaua mediaCLOUD Digital Signage. Plateste tutorial video de mai jos pentru a afla mai multe despre Arduino și MediaSignage.

Urmăriți clipul video

 

Fi

Fi (getvera.com) este un sistem de automatizare acasă populară inteligentă și de afaceri inteligent care acceptă sute de pe raft dispozitivele IO. Cu Vera, va fi capabil să integreze senzori, comutatoare, relee și alte dispozitive inteligente și toate cu un dop de simplu și de configurare play. Plateste tutorial video de mai jos cu privire la modul de configurare hub Vera cu MediaSignage.

Urmăriți clipul video

 

Totul conectat

Așteptarea de comunicare între dispozitive și obiecte nu mai este un vis, ci o realitate. Internetul obiectelor nu este o tendință tehnologie futurist: E aici astăzi, și începe cu lucrurile tale - terminalele POS din magazinele tale, rețelele din depozitul tău, tag-uri RFID în lanțul de aprovizionare și telefoane inteligente clienții aduc în magazinele tale. Aceasta este internetul obiectelor tale.

Dispozitivelor, datele și instrumentele pe care le utilizează în activitățile dumneavoastră pot fi aduse împreună și extins în noi moduri pe care nu credeam posibil. Prin punerea în aplicare a unei strategii Digital Signage și integrarea cu mediaCLOUD puteți profita de internetul obiectelor, te poți opri doar execută afacerea dvs. și începe a face o prospera.