Help

Toate celelalte societăți Digital Signage fără excepție sunt fundamental companii de infrastructură bazate în jurul clienti cu buzunare adanci; deoarece aceasta este în cazul în care se găsesc bani de mare. Și nu contează dacă aceste companii Digital Signage taxa 50 dolari, 25 dolari sau chiar 10 dolari pe lună pentru fiecare licență, care este perfect ieftin. Cert este că pe măsură ce începe să adunand Aceste licențe vă bloca inevitabil te în infrastructura furnizorului. Costul lunar poate deveni un obstacol major în timpul creșterii inițială și cu atât mai mult în perioadele de criză economică dure. Digital Signage este un nume fantezist, care descrie o aplicație software care este într-adevăr nu este diferită în componentele sale de bază mai mult decât orice alt serviciu de găzduire; și totuși actual de stabilire a prețurilor industriei este pur și simplu ofense. Iar prețul este doar un aspect. Digital Signage oferă companiilor servicii de astăzi în tehnologii care sunt limitate. Ele nu oferă suport multi OS, utilizați mai vechi tehnologii HTML web pentru management backend și interfața cu utilizatorul atât de complex și nici unul intuitiv că de multe ori se face GURU cel mai tehnic gândi de două ori dacă e mai bine pentru a obține doar treaba cu PowerPoint.

A venit de-a lungul o companie care face lucruri, bine diferit, pentru a spune cel mai puțin. O companie care modelul de afaceri de bază este de a oferi `FREE Digital Signage pentru toată lumea`. Când spunem clienților noștri că suntem cu adevărat o societate diferită Digital Signage, avem de fapt faptele să-l înapoi în sus. MediaSignage este prima companie de a oferi Digital Signage pentru GRATUIT. Acest lucru înseamnă că te duci on-line și a începe să utilizați sistemul imediat, nu este nevoie de tine pentru a scoate cardul dvs. de credit. Utilizați toate ecranele pe care doriți pentru GRATUIT și personaliza soluția la orice ai nevoie sa fie. Ai un sistem puternic, care a fost construit de la zero pentru a răspunde la sute de mii de ecrane.

O aplicație software cu adevărat revoluționar dezvoltat folosind un cadru open source, care este disponibil prin intermediul depozitul Apache și alimentat de cele mai noi tehnologii, inclusiv HTML5, clipuri video HD H.264, Adobe Integrated Runtime, Adobe Flash, integrare Mobile, suport Tablet și multe altele.

Construieste prezentare dată și rulați-l oriunde, pe web, pe tablete, Mac, Linux, Windows și chiar pe dispozitive mobile; și veți obține întotdeauna aceeași ieșire de prezentare, indiferent de platforma pe care o utilizați. Și asta nu e tot, cu MediaSignage vă puteți alătura editia mediaCLOUD Enterprise. Plăti un apartament 99.00 dolari pe lună și a obține funcții avansate cum ar fi branding, permițându-vă să copiați pur și simplu și lipiți un fragment de cod HTML și white label solutia completa pe site-ul dvs. web, cu propriile logo-ul si link-spate. Ai, de asemenea cel mai puternic de publicitate Motorul la curent cu cruce management Ad afaceri, dovada de joc și ecran de localizare geografica prin mediaADNET. Și dacă asta nu e suficient, puteți profita pe deplin de suportul de utilizator multi, liste de control al accesului și teme CSS personalizate. De asemenea, oferim o solutie ieftina Mediaserver privat de care vă puteți migra cu ușurință la de la mediaCLOUD. Deci, dacă doriți să dețină soluție, puteți face acest lucru, de asemenea.

Deci nu-l ai, MediaSignage este într-adevăr `Digital Signage pentru toată lumea`, și facem lucrurile ... altfel.