Help

mediaCLOUD vs Mediaserver

Care este solutia potrivita pentru tine?

mediaCLOUD este un nor pe bază de Digital Signage (de asemenea, cunoscut sub numele de SaaS sau software ca un serviciu. Este un model pe baza de abonament, care vă permite să obțineți licențe nelimitat pentru GRATUIT. Fiecare jucător poate fi conectat la unul sau mai multe ecrane. Toate fișierele media (video, animatii, etc sunt stocate pe serverele noastre și în aval de fiecare jucător de la distanță. Fișierele media sunt în cache la nivel local de pe telecomandă player, astfel încât acestea nu depind de o conexiune la internet constanta. Avem, de asemenea, ediția Enterprise, care este de 99.00 dolari pe lună (plat nu per ecran și devine acces la cele mai avansate caracteristici.

Mediaserver este o soluție server găzduit privat. Software de tip server și hardware sunt achiziționate și deținute de către tine. Toate licențele de jucători sunt, de asemenea, deținute și administrate de către tine. Cu Mediaserver nu trebuie să plătiți o taxă de abonament; cu toate acestea există o actualizări opționale și susține taxă anuală. Mediaserver este conceput pentru a oferi aceleași caracteristici ca mediaCLOUD, dar într-un server găzduit privat. Mediaserver poate fi instalat pe orice PC pe care rulează Microsoft Windows 2008 Server.

mediaCLOUD este folosit de mii de companii din întreaga lume. Aveți posibilitatea să deschideți un cont gratuit pe mediaCLOUD chiar acum. MediaCLOUD este, de asemenea, cunoscut sub numele de SaaS sau software ca un serviciu. Cu mediaCLOUD sunteți în stare să web gestiona un număr nelimitat de SignagePlayers de la distanță.

în orice moment, puteți migra cu ușurință contul dvs. de la mediaCLOUD pe o Mediaserver privat. Veți putea folosi toate fișierele media și campaniile existente. Deci, începând cu o mediaCLOUD și trecerea la o Mediaserver mai târziu, este o opțiune bună.

Mediaserver este livrat sub forma unui mediaKEY USB. MediaKEY este folosit pentru a instala întregul Mediaserver pe orice Microsoft Windows 2008 Server compatibil.

Cu Mediaserver sunteți în stare să gestioneze cât mai multe SignagePlayer de la distanță ca numărul total de licențe achiziționate.

mediaCLOUD vs Mediaserver comparație diagramă
 
mass-mediaCLOUD
mass-mediaSERVER

Configurare & configurație

Configurare Server
---
Necesită un dedicat Windows Server 2008 pe 64 de biți, 3 Static IP-uri, nume de domeniu prefix
Operarea într-o rețea privată
---
Actualizările automate de software
Multi OS Player (Mac, Linux, Windows, Android
Template Library
SignageStudio
Versiunea desktop
În versiunea electronică
MobileController
SignagePlayer
Versiunea desktop
Versiunea electronică (nelimitat gratuit
SignageController
Mobile (Android / iOS
Caracteristici avansate
Management Multi utilizator / ACL
Ediția Enterprise
Branding / White Label
Ediția Enterprise
mediaSTORE
Ediția Enterprise
Motor Publicitate
Ediția Enterprise

Price

 
 
 
 
Server prețul de achiziție
---
895.00 dolari
Licențe SignagePlayer
GRATUIT / nelimitat
intre 135.00 dolari - 195.00 dolari per licențădepinde de numărul de licențe achiziționate
Actualizări de licență și de sprijin / pe an
GRATUIT
39.00 dolari
per licență / pe an
Caracteristici la nivel de întreprindere
99 dolari pe lună
Inclus