Help

Când vă alăturați ediția mediaCLOUD Enterprise va fi capabil să profite din plin de caracteristici avansate, cum ar fi branding, motorul Ad, multi utilizator și mai mult. Programul Enterprise este proiectat pentru a maximiza potențialul de creștere a afacerii dumneavoastră. MediaSignage oferă toate instrumentele necesare, astfel încât să puteți opera o rețea Digital Signage de succes și de încredere. Ca un utilizator Enterprise va avea acces la EnterpriseStudio cu capabilități avansate de management, cum ar fi gara centrală și de administrare a contului.

Și partea cea mai bună? Preturile noastre competitive vă oferă o mulțime de cameră pentru o marjă de profit sănătos; cu 99 dolari pe lună plat, vorbim foarte sănătos.

fără taxe ascunse - fara nici un cost de instalare - nici o obligație - anula oricând - ușor

E tot ce avem de oferit

Prin programul Enterprise, ești liber să te piață ca tu, te rog, deschide poarta pentru tine de a alege modelul dvs. de afaceri proprii. Noi oferim o soluție simplă, dar robust cu bariere la intrarea pe piață, fără contracte complicate și nici o obligație pe termen lung. Ne face mai ușor pentru tine, la fel cum v-ați aștepta de la MediaSignage! De fapt, cu MediaSignage vă puteți înscrie-te chiar acum, e lună la program bazat lună astfel încât să puteți anula în orice moment, astfel încât să nu se simtă obligat.

Atingeți în adevăratul potențial al Digital Signage și energiza dvs. de vânzări. Clienții noștri se bazează pe soluțiile noastre pentru a se asigura este afișat mesajul lor, atunci când și în cazul în care au nevoie de ea, 24/7, 365 de zile pe an. Și, ca un utilizator Enterprise veți obține tot ceea ce avem de oferit, de la funcționalitatea software-ul avansat de reduceri si promotii.

Digital signage nu este doar pentru spații publice și de vânzare cu amănuntul mai. Corporațiile sunt acum descoperă Digital Signage ca un instrument ideal pentru a comunica cu personalul și clienții; ecrane sunt popping-up în camere de prânz și holuri. Digital signage nu trebuie să fie o vinde greu, deoarece MediaSignage vă va oferi flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a se potrivi cu orice preț și supralicitat de concurs de fiecare dată; oferind în același timp un produs de calitate superioară. Acum puteți gestiona clienții dumneavoastră prin cont și de brand soluția completă. Bundle propriile servicii de creatie pentru o experiență de one-stop. Fa Digital Signage o parte din afacerea dvs. și vin să crească cu noi.

Știm că succesul dumneavoastră este și succesul nostru și așa am dezvoltat un program care va permite o creștere substanțială păstrând în același timp costurile de jos; oferindu-vă la marginea aveți nevoie pentru a supraliciteze concurența și de a crește marjele de profit. Dar destul cu teren de vânzări, încercați să-l pentru tine și pregătiți-vă să fi uimit.

Este afacerea ta, va punem la dispozitie doar instrumentele

Obțineți acces complet la toate caracteristicile avansate de management mediaCLOUD, precum și o listă lungă de avantaje de afaceri. Cel mai important lucru de reținut este că sunteți întotdeauna liber să perceapă clienților indiferent de prețul la care doriți. Puteți alege să includă mai multe ore de suport tehnic pentru clientii dumneavoastra, unii crearea de conținut de semnalizare sau asistență de design grafic, eventual. Puteți oferi cursuri de formare si webinarii on-line. MediaSignage vă oferă flexibilitatea de a menține dvs. de strategie de stabilire a prețurilor propriul `s potrivit pentru tine. It `s afacerea dvs. și succesul tău, tocmai ne-am ajuta să ajungem acolo. Noi nu iau un procent de reclame, nu percepe taxe ridicole si ne-am permite să rulați propriul responsabil de afaceri Digital Signage; calea ta ...

Când vă alăturați ediția mediaCLOUD Enterprise va plăti un abonament apartament de 99.00 dolari pe lună; cu care veți obține licențe SignagePlayer Desktop nelimitate (ecrane. Asemenea, puteți gestiona un număr nelimitat de afaceri și număr nelimitat de utilizatori.

Asta e, ha simplu? Noi cred!

mediaCLOUD vs ediție mediaCLOUD Intreprindere

+ 25 Gigabyte totală de stocare partajat pe Enterprise nostru mediaCLOUD pe cont. Utilizați conturi sub nelimitate
* TBA Pentru a fi anuntat. În prezent, nici o limită de depozitare sau de lățime de bandă pe mediaCLOUD pentru utilizatorii GRATUIT.