Help

cine suntem noi

Probabil că nu au fost atât de încântați de Digital Signage de la, de asemenea, deoarece ai învățat mai întâi ceea ce este.

Ei bine, cei de la MediaSignage au lucrat din greu la el, perfecționarea aceasta, începând cu anul 2006.

Am fost ajutând întreprinderile să adopte Digital Signage prin oferirea de alternative gratuite pentru a software-ul popular plătit. Ne-am dezvoltat programele noastre cu o nouă abordare încearcă să dovedească faptul că software-ul gratuit de un standarde ridicate nu există. Echipa noastră mică, dar extrem de experimentat este format din profesioniști calificați care provin din medii tehnice, de management și marketing. Toate dezvoltării noastre se face în casă, în Los Angeles. Împreună noi de design, programul, să mențină și să promoveze software-ul nostru. Avem, de asemenea, legiuni de fani devotati, care ne ajută să ne testeze, suport, popularizarea și traduce software-ul.

Misiunea noastra este de a imputernici companii și organizații cu tăiere margine software-ul Digital Signage, care este gratuit și foarte personalizabil.

Ne străduim să facem serviciul nostru rapide, fiabile, sigure și ușor de utilizat.

MediaSignage Inc (aka DigitalSignage.com este o companie privata a avut loc, care este unul dintre motivele pentru care putem oferi astfel de software-ul de mare pentru GRATUIT. Software-ul nostru se bazează pe un cadru open source disponibil prin depozitul Apache publice. Este o aplicație incredibilă care suporta toate cele mai recente standarde web, inclusiv HTML5, Flash, video HD, MRSS, Vremea, Live TV, un kit de dezvoltare software open source robust și mult mai mult. Scopul nostru este de a oferi cea mai buna solutie Digital Signage care se poate propaga perfect pentru toate mediile digitale, inclusiv panouri electronice, mobil, tablete și toate tipurile de ecrane; construi o dată și a alerga peste tot.

Ideologia noastră se bazează pe trei principii cheie: gratuit, ușor, de calitate. Nostru Digital Signage este utilizat în peste 200 de țări și de la prima lansare, software-ul a fost instalat pe sute de mii de PC-uri. Digital Signage a fost în jur de o lungă perioadă de timp și tehnologia este faimoasa cunoscut sub numele de complex și costisitor. La MediaSignage ne-am decis pentru a rupe ciclul prin furnizarea de o cerere de grad comercial superioară, care este alimentat de cele mai noi tehnologii în timp ce menținându-l gratuit și deschis. Produsele noastre sunt pe deplin testate la cele mai inalte standarde, Ad gratuit, curat și în condiții de siguranță!

Deci, dacă sunteți în căutarea pentru o companie de Digital Signage care face lucrurile diferit, bine ai doar găsit-o!

Suntem pe bune? Daca ai ceva timp vă rugăm să vin și să vorbească cu noi la urmatoarea Digital Signage Expo în centrul de convenții Las Vegas.

MediaSignage Inc
5776-D Lindero Cyn Road # 182
Westlake Village, CA 91362
Tel: 1.877.344.7446
Fax: 1.818.337.0442
Statele Unite ale Americii

MediaSignage Inc © toate acordurile trebuie să fie semnate și legalizate