Help

SignageStudio Pro

De SignageStudio Pro is een 100% gratis, cross-platform presentatie bouwer. Het is waar u uw campagnes te bouwen en beheren van uw externe schermen. Gebruiken componenten zoals RSS, Weer, Stock tickers, Live TV en anderen om een ​​boeiende presentatie voor uw publiek te creëren.

Meer informatie

SignageStudio Lite

De SignageStudio Lite is een 100% gratis cross-platform presentatie bouwer aangedreven door HTML5. Het is waar u een eenvoudige campagne kan bouwen en beheren van uw externe schermen. Gebruiken componenten zoals RSS, Weer, QR en anderen om een ​​boeiende presentatie voor uw publiek te creëren.

Zodra u vertrouwd bent met SignageStudio Lite zijn en behoefte hebben aan meer vermogen, gewoon om te zetten uw gratis account om een ​​gratis SignageStudio Pro-account (beide zijn gratis. De SignageStudio Lite is 100% open source (via GitHub zodat ontwikkelaars vrij kunnen aanpassen en zakelijke gebruikers kunnen white label het.

Meer informatie

SignagePlayer

De SignagePlayer is een cross-platform Digital Signage-speler die op afstand wordt beheerd met behulp van de SignageStudio. De SignagePlayer wordt ondersteund over een groot aantal besturingssystemen, waaronder Windows, Linux, Mac, iOS, Android en webbrowsers. De SignagePlayer is een gratis applicatie en het is gebaseerd op een open source SDK.

Meer informatie

Remote Touch

Integreer Digital Signage met uw mobiele klanten. Laat uw klant uw Digital Signage scherm bedienen vanaf hun mobiele apparaten.

Meer informatie

Remote Waarden

Gebruik Remote Waarden en Remote Counter klant teller wachtrij, teller boards, game score boards, telemarketing boards en meer te integreren.

Meer informatie

Het internet van de dingen

De apparaten, data en tools die u gebruiken om uw bedrijf te runnen kunnen worden samengebracht en uitgebreid in nieuwe manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Door de implementatie van een Digital Signage strategie en de integratie met de MediaCloud kunt u profiteren van het internet der dingen, kunt u stoppen gewoon het runnen van uw bedrijf en beginnen met het maken van het gedijen.

Meer informatie

mediaTV

Integreer een Live TV-feed rechtstreeks op uw Digital Signage presentatie

Meer informatie

Ontwikkeling

Profiteer van de volledige Software Development Kit. De SDK is een open source framework waarmee u in staat stelt met de application programming interface om uw eigen SignagePlayer en SignageStudio ontwikkelen. Allemaal beschikbaar via GitHub en allemaal gemakkelijk forkable.

Meer informatie