Help

De MediaCloud Enterprise editie is slechts $ 99,00 per maand en geeft je toegang tot de meest geavanceerde functies die we te bieden hebben, dus upgrade nu uw account. Natuurlijk is de MediaCloud (geen Enterprise-editie is geheel GRATIS; en daarmee krijg je onbeperkt schermen en betaalt niets. Als je het niet hebt gedaan, ga je gang enOpen uw gratis account aan op de MediaCloud. Maar, als u besluit om te upgraden naar de Enterprise-editie krijgt u toegang tot het verkrijgenmeer geavanceerde functies.

De industrie van Digital Signage is nog jong en zijn er meer mogelijkheden. Start je eigen netwerk en het opbouwen van een solide basis voor een succesvol bedrijf op een solide product. De Enterprise-editie is goedkoop, dus nu kunt u uw eigen Enterprise niveau Digital Signage netwerk te bieden, terwijl niet uw bank te breken.

Wij hebben geen invloed op uw business model. Dit betekent dat u de software kunnen OEM, distribueren, white label is, in licentie geven per jaar, te verkopen met servicecontracten of andere manieren vinden die geschikt voor uw bushiness behoeften.

De bottom line is dat we de tools die je nodig hebt om geld te verdienen en te slagen.
We hebben onszelf als uw partner niet te overwegen. Partners nemen aandelen van uw winst; ze zijn betrokken bij uw activiteiten en inspraak hebben over hoe u uw bedrijf te runnen; onszelf in plaats daarvan zien we als een bedrijf dat is toegewijd aan uw succes als ons bedrijf is afhankelijk van het.

Enterprise edition - voordelen

Upgraden naar de Enterprise-editie en profiteer van geavanceerde functies, zoals de Reclame motor, multi-user management, toegangscontrole sleutels, een eigen branding en nog veel meer. De Enterprise editie biedt u ook met service voordelen, zoals telefonische ondersteuning, Mediastore en SDK / API-toegang.