Help

SignageStudio Pro
je bent alleen beperkt door uw verbeelding
SignageStudio Pro is een Digital Signage presentatie bouwer that `s 100% GRATIS en cross OS

 

Krachtige presentatie bouwer

De SignageStudio Pro is 100% gratis, cross-presentation OS bouwer als geen ander, het is de kern van de Digital Signage platform. Het is waar je het meeste van je tijd gebouw zal besteden, configureren, controleren en onderhouden van uw complete digitale signage platform. En omdat de SignageStudio speelt zo`n belangrijke rol in het succes van uw eindproduct, we voelden dat we hadden een geweldige platform dat gebruiksgemak kan leveren zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit te leveren; en dat is precies wat we gedaan hebben. Met behulp van de Studio applicatie kun je een onbeperkt aantal campagnes te maken. De campagne verenigen een aantal tijdlijnen die samen bouwen uw uiteindelijke weergave-uitvoer. Hieronder zijn enkele van de belangrijkste kenmerken die deel uitmaken van de Studio.

Campagne

De campagne is een globale configuratie die uw complete digital signage installatie houdt. Met de mogelijkheid om meerdere campagnes te configureren kunt u heel eenvoudig uw bewegwijzering spelers van de ene naar de andere configuratie.

Tijdlijn

Een tijdlijn is een visuele weergave van de sequentiële afspeellijst volgorde van uw mediabronnen. Een verzameling van al uw tijdlijnen samen de uiteindelijke uitvoer van uw digital signage presentatie.

Stations

Het station manager machtigt u om alle Signage spelers op afstand te bedienen. U kunt herstarten, afspelen, stoppen, update software, krijg statistieken en meer. Dit allemaal vanuit het comfort van de SignageStudio station manager.

Scherm divisie (zones

Scherm divisie verdelen het scherm in afzonderlijke gebieden (AKA Zones. Gebieden zijn een kanaalnummer waarin je zelfstandig inhoud kan draaien toegewezen. Inbegrepen in onze software is een krachtige screen divisie WYSIWYG editor.

Sequencing

De sequencer is in wezen een eenvoudige en effectieve manier om in serie zet de speellijst volgorde van alle tijdlijnen. Dit wordt gedaan met behulp van eenvoudige drag-and-drop bediening.

Scheduler

Stel je tijdlijnen te spelen elke dag en op elk moment. Gebruik bij een analytische naar de exacte start en stoptijden. Een grafische interface wordt gebruikt om een ​​samenvatting van alle toekomstige afspeellijsten krijgen en gemakkelijk conflicten.

Reclame motor

Bouw je eigen Advertising netwerk, bieden aan uw klant het bewijs van het spel, visuele analyses en meer. Elke klant kan worden beheerd via de sub-account manager.

Middelen

Middelen omvatten alle media-inhoud die wordt geladen op je digitale SignagePlayer. Deze omvatten video, geluid, bewegwijzering componenten en scènes. Ook worden sociale netwerk portals die gedeelde bestanden op te halen. Deze portalen behoren sociale netwerken, evenals onze eigen ingebouwde digital signage sociaal netwerk.

Onderdelen

De componenten omvatten vele waardevolle hulpmiddelen die u kunt gebruiken om uw bewegwijzering presentatie verrijken. Deze omvatten RSS Nieuws, Stock tickers, RSS Weer, RSS Video Podcasts, HTML-component, TV Tuner / Capture kaart, klokken en meer. Componenten kunnen direct worden gebruikt op de tijdlijn of binnen een designer scene.

Scene Editor

De Scène Editor is een doek waar je meerdere componenten en middelen kunnen mengen. U wijst een scène aan een of meer divisies scherm (ook wel bekend als zones. The Scene editor is een volledig aanpasbare widget editor met ingebouwde animaties, effecten en de controle van de X / Y-coördinaten van alle punten in zijn bezit.

CSS

Stel de kleur en het lettertype schema dat bij u past. Met onze flexibele CSS controls kun je de SignageStudio om uw stijl en persoonlijke voorkeur in te stellen.

Catalogus

Een krachtige tool die u toelaat om onbeperkt aantal eenvoudig weer te geven met een gemeenschappelijk formaat. De items kunnen in een willekeurig aantal van de catalogus worden bekeken
sub-spelers waaronder drinkgelagen, boek flipping, 3D floaters en nog veel meer.

Multi Language

Selecteer de taal van uw keuze. Zowel Studio en SignagePlayer toepassingen zijn meertalig. Enterprise-leden kunnen de applicatie in meerdere talen om een ​​grotere klantenkring te trekken presenteren.

Actieve Digital Signage componenten

Met actieve digital signage componenten uw SignagePlayer wordt bekrachtigd met dynamische live-content. In plaats van alleen lopen statische video`s en foto`s, kunt u Live TV te integreren, RSS, Weer, Facebook, QR, Twitter, Kiosk bouwer, Stocks, YouTube en tientallen andere koele, wonen, relevante inhoud die zeker is om uw schermen tot leven te brengen .

U kunt zelfs uw eigen aangepaste Digital Signage component te ontwikkelen met behulp van onze software development kit (SDK.

Onderdelen