Help

De SignagePlayer is het werkpaard van onze Digital Signage oplossing, het is gewoon blijven gaan en gaan en ...
Het is een robuust presentatie-speler die is ontworpen vanaf de grond opgebouwd om efficiënt en veilig zijn. Gebouwd met behulp van een open source SDK, het ondersteunt de meest gebruikte bestandsformaten, inclusief HD-video, audio, animatie en beelden.
De SignagePlayer kan vrijwel overal draaien, op Windows, Linux, Mac, iOS, Android als binnen webbrowsers. De SignagePlayer kan werken voor maanden zonder een enkele reboot, ja het is dat efficiënt.
Sluit deze aan op onze MediaCloud of om uw eigen mediaserver, het is aan u. Het wordt gecontroleerd door de SignageStudio met realtime socket verbinding. Als u een firewall op uw netwerk geïnstalleerd, de SignagePlayer nog steeds een manier om verbinding te maken door terug te vallen op HTTP Polling. Je hebt geen statische IP-adressen of een speciale configuratie nodig. De SignagePlayer is geniaal.

 • draait op de meeste besturingssystemen en webbrowsers
 • insluiten speler op een webpagina of een webadres te delen met anderen
 • lokale caching engine voor off-line afspelen
 • live preview
 • touch screen compatible
 • bestand video formaten zijn HD FLV, MP4, MOV en H.264-codering
 • afbeelding en animatie formaten zijn JPG, PNG, GIF, SWF
 • muziekspeler op de achtergrond
 • maakt gebruik van GPU-hardwareversnelling voor video en Stage 3D
 • live-socket-verbinding & http polling in beveiligde omgevingen met firewall
 • live tv ondersteuning via S-video, composiet, component en HDMI
 • ingebouwde waakhond via de SignageController
 • live-snapshots, afstandsbediening, speler versiebeheer en statistieken
 • automatische remote software-updates
 • beveiligde content downloadt en checksum verificatie
 • energie te besparen en het scherm te besparen met behulp van een dagindeling
 • nog een ding, het is geheel GRATIS

SignagePlayer - Desktop versie

De SignagePlayer Desktop-versie is een standalone applicatie die op elke Windows-of Mac-computer gewijd kan worden geïnstalleerd. De SignagePlayer Desktop versie ondersteunt off-line afspelen; dus Incase van een internet storing uw kijkers zullen ondervonden geen onderbreking in de weergave. Een enkele SignagePlayer Desktop ondersteunt zoveel schermen als het totale aantal video-outs van een enkele computer.

Het is een gratis applicatie die is gebouwd met behulp van een open source framework. En omdat het vrij is, het betekent dat je in zoveel computers als u wilt en beheren onbeperkt aantal schermen van de MediaCloud installeren; en doe het zonder iets te hoeven betalen.

Download

SignagePlayer - Android / iPad

De SignagePlayer Mobiele versie is ontworpen als een volledig in staat, licht gewicht Digital Signage Player. Het ondersteunt zowel telefoons en tablets zoals de Apple iPhone en iPad als Android-telefoons en tablets. De SignagePlayer Mobiele versie is een 1e klas applicatie ontworpen om te werken met underpowered apparaten, terwijl het leveren van een rijke ervaring om uw kijkers. De SignagePlayer Mobile ondersteunt ook touch screen-functionaliteit, zodat u de Kiosk bouwer kan gebruiken om een ​​interactieve presentatie te maken en leveren het overal. En we zijn er zeker van u raadt het al, maar de SignagePlayer Mobile is GRATIS ook.

SignagePlayer - webversie

De SignagePlayer webversie is een geweldige manier om uw presentatie te delen met anderen. Gewoon gebruik maken van de [Kopiëren naar het klembord] rechtstreeks knop vanuit elke campagne en plak de URL naar een e-mail. Nu is het gemakkelijk om samen te werken met vrienden en collega`s. Het beste van alles, een verandering een keer in de SignageStudio en het zal automatisch bijgewerkt overal. De SignagePlayer Web ondersteunt alle populaire desktop-browsers, waaronder Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. En ja, kunt u deze gebruiken voor de GRATIS.

Probeer het

SignagePlayer - Embedded versie

De SignagePlayer Embedded-versie geeft je alle dezelfde geweldige functies die we aanbieden, maar als een integraal onderdeel van uw website. Klik simpelweg op de knop HTML in een campagne en u zal worden gepresenteerd met de volledige HTML-fragment dat u kunt kopiëren en plakken naar een webpagina. De SignagePlayer Embedded laadt alleen de noodzakelijke modules, zodat het zorgt voor een snelle laadtijd van uw website bezoekers. En hebben we echt om het te zeggen, nou ja het is ook gratis.

Altijd up-to-date

Met MediaSignage het maakt niet uit waar u met uw SignagePlayer, softwareversie is altijd de laatste met over the air updates. Dit zorgt ervoor dat u op afstand alle bewegwijzering stations kunt beheren zonder fysiek bij te wonen aan een ieder.

Veel interfaces

Krijg touch screen interactie met de Kiosk bouwer. Laat gebruikers zelf hun weg door het menu-systeem. Gebruik de Kiosk bouwer naar een toepassing met behulp van slepen en neerzetten instrumenten bouwen. U kunt zelfs bouwen van een interactieve manier-finder of dynamische product selectors die kunnen worden gekoppeld aan een externe middleware database.

De SignagePlayer is gebruikelijk UI applicatie die overal gaat u hem nodig heeft.

Geen internet, geen probleem

Onze unieke Caching Engine zorgt voor een continue werking van de SignagePlayer desktop-en mobiele versies. Internet mislukkingen verbinding en bandbreedte vertragingen zijn allemaal sierlijk beheerd met de hulp van de Caching Engine. De SignagePlayer ondersteunt ook offline afspelen met behulp van onze Sneaker Net USB updater.

Ervoor zorgen dat het leeft

De SignageController is een klein Watchdog hulpprogramma dat de gezondheid van uw SignagePlayer bewaakt. Het staat ook voor remote reboot, energiebesparing, memory management, remote live-snapshot, integratie met externe applicaties en meer. De SignageController helpt u betrouwbare schermen te leveren door de stad of aan de andere kant van de glob. De SignageController geeft u de gemoedsrust te weten dat er iets is altijd toezicht op de gezondheid van uw SignagePlayer.

Actieve Digital Signage componenten

Met actieve digital signage componenten uw SignagePlayer wordt bekrachtigd met dynamische live-content. In plaats van alleen lopen statische video`s en foto`s, kunt u Live TV te integreren, RSS, Weer, Facebook, QR, Twitter, Kiosk bouwer, Stocks, YouTube en tientallen andere koele, wonen, relevante inhoud die zeker is om uw schermen tot leven te brengen .

U kunt zelfs uw eigen aangepaste Digital Signage component te ontwikkelen met behulp van onze software development kit (SDK.

Onderdelen