Help

RemoteValues
maak uw eigen business logica, alleen de manier waarop je het nodig hebt ...
stuur eenvoudige http POST commando`s via het netwerk en aanpassen van uw Digital Signage bericht

 

Met RemoteValues, kunt u eenvoudig informatie te sturen over het netwerk, aan een label dat die binnen uw narrowcasting presentatie wordt toegewezen. Dit betekent dat u eindeloos aangepaste oplossingen die live data in real-time weer te geven, zoals de actie gebeurt kan creëren.

Een aantal van de oplossingen die met succes zijn ingezet door onze klanten behoren Telemarketing verkoop boord, klant lijn wachtrij teller, basketbal score boards, live verkoopgegevens boards, fabriek throughput analytische boards en nog veel meer.

De echte schoonheid van RemoteValues ​​is dat u programmatisch kunt maken van de business logica, dat is voor u, en geven alle gegevens wanneer, waar en hoe je het nodig hebt. Dit wordt gedaan door het sturen van een eenvoudige POST commando om de juiste label op het scherm waarin de waarde afstand.

Neem een ​​kijkje op de volgende video tutorials, evenals de voorbeeldcode die wij bieden op GitHub. In dit voorbeeld hebben we een werkende node.js server naar een klant lijn wachtrij teller die volledig geïntegreerd is in de rest van de Digital Signage presentatie hosten.

Video RemoteCounter
Video RemoteValuesMet de wachtrij teller, medewerkers controleren welk nummer wordt geserveerd, evenals uw klanten de mogelijkheid om een ​​QR-code op het scherm Digital Signage scannen en houden toezicht op hun status lijn vanaf een mobiel apparaat. Dit betekent dat uw klanten niet hoeven rond te wachten, in plaats daarvan kunnen ze rondzwerven en blijven over hun huidige positie in de rij.

Als je eenmaal begrijpt hoe RemoteValues ​​werken, we zijn er zeker vindt u geweldige oplossingen voor uw bedrijf te vinden ook.

Afrekenen broncode