Help

RemoteTouch

Stel je voor dat je Digital Signage schermen kon uitbreiden rechtsaf de draagbare apparaten van uw publiek, waardoor ze volledige controle over welke inhoud om naar te kijken en om selecties te maken; goed voorstellen niet meer, RemoteTouch ™ kan doen dat allemaal en nog veel meer. Met RemoteTouch ™ een bezoeker kan gewoon trek van hun draagbare apparaat (zoals een tablet of telefoon en scannen een QR-code die is het weergeven in uw Digital Signage presentatie.

Zodra uw klant scant de QR code, zal zijn mobiele apparaat een HTML-pagina die u zal toestaan ​​uw klant om selecties te maken en op zijn beurt, de controle van uw aangewezen digital signage schermen op afstand te openen; in wezen het omzetten van draagbare apparaten van uw publiek naar een kiosk, zodat ze kunnen kiezen welke inhoud om naar te kijken en voor hoe lang. Laten we een voorbeeld scenario, een klant loopt in een Hobby Shop, hij is niet zeker of hij wil een afstandsbediening auto, RC vliegtuig of RC boot te kopen. Als hij loopt rond hij merkt een QR-code die wordt weergegeven op een van de Digital Signage schermen met de titel: `Scan me om dit scherm te bedienen`. De klant haalt zijn iPhone en maakt gebruik van een QR reader app op het scherm te scannen. Dit opent een webpagina waar hij kan kiezen welke voorstelling hij zou willen om naar te kijken. De selecties zijn onder andere RC auto`s, RC boten en rc vliegtuigen. Zodra de klant klikt op een van de HTML-knoppen op zijn iPhone (of Android, het uit `t, alle van de aangewezen Digital Signage schermen in de winkel zou beginnen met het afspelen van de geselecteerde presentatie. Maar dat is niet alles, met RemoteTouch ™ kan de klant nog verdere keuzes te maken in de subpagina`s, en navigeer individuele producten met behulp van bijvoorbeeld LINKS / RECHTS pijltoetsen op zijn apparaat die op zijn beurt zal bladeren door producten op de schermen. En het beste deel, MediaSignage biedt alle tools om een ​​boeiende RemoteTouch ™ dienst te maken en je hebt geen programmeerkennis nodig hebt op alle. In feite, kunt u opstelling RemoteTouch ™ in een kwestie van minuten, het beheersen van die presentaties en wat screens kan geregeld worden door uw doelgroep.

RemoteTouch ™ vult het gat tussen de Digital Signage wereld en de mobiele wereld, uiteindelijk zodat uw klanten de vrijheid om te gaan met uw schermen in een natuurlijke en gemakkelijke manier. RemoteTouch ™ is een intelligente dienst die zit vol met geweldige functies, bijvoorbeeld als een klant is het regelen van een scherm, dat de klant zou de exclusieve toegang tot dit scherm te krijgen tot de presentatie eindigt, of totdat hij bestaat zijn selectie, waardoor anderen toegang geven tot RemoteTouch ™. RemoteTouch ™ is ook intelligent, dus het genereert een unieke QR die is gebonden aan een specifiek scherm, dus als je tientallen Digital Signage schermen op verschillende locaties, het systeem is slim genoeg om te weten welke QR werd geselecteerd en laat uw klant te controleren alleen het scherm ze staan ​​voor; Dit alles vereist geen speciale configuratie van uw kant, het is alleen slim als dat. En er is meer, met RemoteTouch ™ u onze standaard HTML-selectie pagina kan laden, zodat je kunt krijgen up and running in no time. U kunt echter ook gastheer van een HTML-pagina waar u maar wilt en deze pagina kan worden gebruikt, om uw publiek te presenteren met een volledig aanpasbare selectie pagina.

RemoteTouch ™ is echt een revolutie in de technologie als het was de ontbrekende schakel voor echte synergie tussen Digital Signage en Mobile. Wij denken dat iedereen het ermee eens dat het toestaan ​​van uw klanten om de schermen beheersen en selecties te maken dient niet alleen het beste belang van het bedrijf, maar levert ook een doelgerichte inhoud die uw publiek zal houden. Dus om samen te vatten, met RemoteTouch ™ uw publiek hun smartphones kunnen gebruiken om een ​​QR code te scannen en op afstand het scherm aan de voorkant van hen. Wanneer gebruikers tik op het menu op hun mobiele telefoons, zal de bijbehorende inhoud worden gepresenteerd op het Digital Signage schermen; `s eenvoudig en werken.

Dus bent u klaar om RemoteTouch ™ te integreren in uw bedrijf en uw klanten te betrekken?

 

Video tutorial

RemotePad

RemotePad geeft uw klanten nog meer manieren om te gaan met uw Digital Signage schermen. Met RemotePad een klant eerst sluit zich aan uw Wi-Fi-netwerk, naast hij scant een QR-code op de digital signage-scherm met behulp van zijn eigen mobiele telefoon. Eenmaal gescand, wordt de klant doorverwezen naar een webpagina waar de telefoon wordt in wezen een virtuele pad Muis.

Dit stelt klanten in staat om een ​​cursor naar rechts op het scherm Digital Signage controleren en biedt het bedrijf de mogelijkheid om fantastische gereedschappen te leveren zoals op het scherm spelletjes, productcatalogus selector en meer.

RemotePad kan zelfs gebruikt worden als afstandsbediening Kiosk en stuur evenementen gedurende de campagne, zodat een klant tijdlijnen kan schakelen, communiceren met slimme apparaten (ivd en uiteindelijk leveren een beïnvloedbare ervaring voor uw klant.

Video tutorial