Help

Doe mee met de gratis MediaCloud

Open uw account op de onze MediaCloud en beginnen met het opbouwen van een boeiende presentatie. Duw onbeperkt aantal presentatie (ook wel campagnes om onbeperkt aantal externe schermen en doen het allemaal GRATIS. De MediaCloud is gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk oplossing die geen speciale vaardigheden vereist beheren. Dus bent u klaar om te beginnen?

Aan de slag

De mediaserver

Als u liever het hosten van een eigen Digital Signage-server, kunt u het MediaServer kiezen. De mediaserver biedt dezelfde software als onze MediaCloud Enterprise-editie, maar in een prive gehoste omgeving. De mediaserver is populair bij grote bedrijven die een in huis hebben IT-afdeling.

Meer informatie

De mediaspelers

De mediaDROID en MediaBox zijn de ultieme plug and play, small form factor Digital Signage spelers. Ze het schip klaar om te gaan, zodat alles wat je hoeft te doen is registreren ze met je SignageStudio gebruikersnaam en wachtwoord in en je bent klaar om te genieten van eenvoudige web beheerd, super glad presentatie. De mediaDROID is een Android-gebaseerd apparaat dat is goedkoop en zeer klein. De Mediabox is Windows 7 gebaseerde apparaat dat is aangedreven door een krachtige Dual Core Desktop processor. Check de link hieronder voor meer informatie.

Meer informatie

De mediaHYBRID

Met de mediaHYBRID server kunt u genieten van alle voordelen van een prive-mediaserver met de lage kosten van de vergunningen de manier waarop we bieden het via de MediaCloud. Het beste van alles, zal uw Digital Signage netwerk worden aangedreven door `s werelds meest krachtige ISP, Amazon Web services, zodat uw netwerk zal altijd veilig, snel blijven en u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Meer informatie