Help

Met de MediaSignage open source Digital Signage platform krijgt u volledige transparantie in de onderstreping ontwikkelomgeving, evenals de mogelijkheid om het platform aan te passen en echt maak het je eigen.

De MediaSignage open source platform bestaat uit 3 componenten, met inbegrip van de MediaServer +, SignageStudio Lite en SignagePlayer.
Elk open source component is beschikbaar onder eigen licentievoorwaarden en ontworpen met verschillende doelstellingen in het achterhoofd.

Open source SignageStudio Lite Open source SignagePlayer Open source MediaServer +

MediaSignage biedt u de tools die nodig zijn om je eigen Digital Signage-oplossing die u kunt aanpassen, merk en personaliseren om tegemoet te komen aan de behoeften van uw bedrijf te creëren. Het beste van alles, kunt u ontwikkelen tegen de openbare MediaCloud of tegen je eigen prive-mediaserver, zodat je niet hoeft bezig te houden met de server side codering als u don `t wilt. Met SignageStudio Lite kunt u het hele project vork en begin te coderen uw eigen SignageStudio lite recht op GitHub.

SignageStudio Lite

SignageStudio Lite is een HTML5 / JavaScript project beschikbaar onder de GPL V3 open licentie. Het is 100% open source en kan direct worden gevorkte op GitHub. Ontwikkelaars zijn van harte welkom om een ​​volledig op maat SignageStudio Lite maken en worden aangemoedigd om hun code base om gemeenschapsontwikkeling rond het product te promoten delen.

SignageStudio Lite is doordrenkt met een Helper SDK genaamd Pepper (aka Jalapeno SDK. Pepper / Jalapeno SDK dient als bouwsteen voor SignageStudio Lite als het een laag niveau API die authenticatie, mediaserver communicatie en de toepassing Model afhandelt. Terwijl de Peper SDK is een integraal onderdeel van SignageStudio Lite, kan het ook worden gebruikt als een stand-alone bibliotheek en geladen in andere toepassingen.

Bron: Publiek
Licentie: GPL V3
Technologieën: HTML5 / jQuery / Bootstrap / Backbone
Documenten: Onderhouden
Support: Gemeenschap

Meer informatie
Documentatie
Vork het op GitHub

SignagePlayer

SignagePlayer is een AS3 gebaseerd Digital Signage-speler, dat is het werk paard achter de MediaSignage platform. Het levert eersteklas Digital Signage presentaties op verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, Android, iOS, Linux, Mac OSX en het web.
De SignagePlayer volledige broncode is beschikbaar op GitHub op de git hub repository.

De SignagePlayer licentie voldoet aan GPL V3 gewijzigd, geeft daarom de forking van het gehele project en het ontwikkelen van een aangepaste SignagePlayer inclusief, maar niet beperkt tot, branding en het opstellen van specifieke inheemse platforms (dwz: Android, iOS etc. De SignagePlayer gewijzigde GPL v3 licentie beperkt het gebruik van de open source-code, omdat het laat alleen de code base in een project dat tot doel heeft om de uiteindelijke gecompileerde SignagePlayer verbinden aan het publiek MediaCloud, private mediaserver of een mediaHYBRID worden ingezet. Dus, ervoor te zorgen dat het de bedoeling van de ontwikkelde broncode, is een product dat uiteindelijk zal verbinden in een van de MediaSignage server omgevingen te produceren.

Bron: Publiek
Licentie: GPL V3 bewerkt
Technologieën: ActionScript 3 / Stage3D GPU / HTML5
Docs: N / A
Support: Gemeenschap

Meer informatie
Vork het op GitHub

MediaServer +

De mediaserver + kan worden gekocht als een prive-mediaserver of gehuurd als. De mediaserver + is een identiek product als de standaard MediaServer versies, met een belangrijk verschil, is de Microsoft C # broncode bloot en volledig aanpasbaar; vergelijking met niet-plus uitvoeringen waarbij de code wordt verduisterd. De mediaserver + voegt transparantie wat vaak vereist door overheidsinstanties en grote bedrijven, en zorgen voor het betrouwbaarheidsniveau beheerders hebben vaak behoefte om 3rd party server oplossingen .. De mediaserver keuren + is een identiek product als de standaard MediaServer versies, met een belangrijk verschil, de Microsoft C # broncode is blootgesteld en volledig aanpasbaar; vergelijking met niet-plus uitvoeringen waarbij de code wordt verduisterd. De mediaserver + voegt transparantie wat vaak vereist door overheidsinstanties en grote bedrijven, en zorgen voor het betrouwbaarheidsniveau beheerders hebben vaak behoefte om 3rd party server oplossingen vast te stellen.

De mediaserver + (private en hybride zijn beschikbaar onder een eigen licentie-overeenkomst die moeten worden gelegaliseerd door de koper en ter goedkeuring aan MediaSignage voorgelegd. Zorg ervoor dat u contactgegevens Vertegenwoordigers MediaSignage voor prijzen en beschikbaarheid op MediaServer + producten.

Bron: Beschikbaar op aankoop
Licentie: Prive
Technologieën: C # / PostgreSQL-database
Docs: N / A
Support: Gemeenschap

Meer informatie
Prijsinformatie