Help

integreren goede ouderwetse televisie

ook niet zo oud, met de mediaTV product krijg je een volledige High Definition 1920 x 1080 via HDMI

Live TV integratie in elke divisie scherm

MediaSignage staat volledig HD externe ingang met behulp van onze eigen PCI-Express-opname-apparaat en alleen op het Windows-platform (Capture / Tuner live-tv wordt niet ondersteund op Linux. Zo kunt u live-signaal van HDMI, composiet, component en S-video aansluiten direct in uw Signage presentatie. De live video wordt toegewezen aan elk scherm divisie (zone u kiest. Het ondersteunt volledige 1920x1080 High Definition interlace / vrije vloeiende weergave. De mediaTV Capture apparaat is beschikbaar in 2 versies, intern en extern. De externe is speciaal ontworpen voor onze Mediabox, terwijl de externe kan worden gebruikt met elke standaard PCI-Express-compatibele computer. Nogmaals, als u eigenaar bent van een MediaBox, moet u de externe versie bestellen. De mediaTV capture apparaat kunt u de invoer van analoge of digitale ingang van een extern apparaat direct in uw narrowcasting presentatie en deze toewijzen aan een specifiek scherm afdeling van uw keuze. De bron kan iedere audio / video apparaat, zoals een dvd, decoder, satellietontvanger, Schotelantenne, game console, camcorder, beveiligingscamera`s, tablet en anderen.

de prestaties die u verwacht

De mediaTV capture apparaat is ontworpen om alle video-informatie door te geven direct op de PC videokaart dus de centrale verwerkingseenheid omzeilen. Dit speciale ontwerp ontlast een verwerking van de CPU en biedt het een super soepele HD rechtsaf naar uw narrowcasting presentatie. De mediaTV niet over een ingebouwde tuner / decoder. Dit betekent dat je nodig hebt om een ​​analoge of digitale A / V-bron te gebruiken, zoals een externe dvd of kabelbox. Indien u wenst om Live TV te gebruiken van Kabel of satelliet provider (dwz: Direct TV / Dish Network kunt u de kabel / satelliet set-top box die door ze te gebruiken en sluit de mediaTV via een van de beschikbare dongle poorten (zie afbeelding hieronder . Kanalen te selecteren en controleren van het volume gebeurt nog steeds via de standaard afstandsbediening die is geleverd door de kabel / satelliet provider.

Optie 1: mediaTV USB voor de Mediabox-200 V2

De mediaTV USB is ontworpen om te werken met onze ultra small form factor MediaBox-200 V2. Het is een plug-and-play-apparaat, zodat u niet hoeft te geen stuurprogramma te installeren of iets speciaals in de SignageStudio configureren om Live TV te krijgen in uw presentatie, bij gebruik van de Mediabox-200 V2.

Met de mediaTV USB kunt u een audio / video-ingang van composiet (audio / video RCA,
S-Video-en antenne 75 Ohm ingang.
Het apparaat wordt geleverd met zowel de antenne en de 2 in 1 dongle, zodat je niet nodig om iets anders te kopen.

De mediaTV wordt aangedreven door de AverMedia Center Windows-toepassing en u kunt uw favoriete audio / video-ingang te configureren voor het runnen van het in de SignagePlayer. Afrekenen devideo tutorialom meer te leren. Het schema aan de rechterkant toont de mogelijke configuratie verbinding.

cptd
avv20sc

- Kenmerken

MPEG-2 en H.264 HDTV Ready
PIP (Picture in Picture functie
Smart Channel Groepering
Closed Caption, teletekst en EPG
Aangepaste kleuraanpassing
Multikanaalvoorbeeld
Remote Viewing door SnugTV
Windows 7 compatibel

- Input Signal

75 TV / FM-antenne
S-Video (Optioneel AV-ingang kabel
Composiet (Optioneel AV-ingang kabel
L / R Stereo (optionele AV-ingang kabel

- Systeemvereisten

Mediabox-200 V2 (versie 2, V1 zal niet werken

- Het pakket omvat

AVerTV Volar Hybrid Q
2-in-1 donglekabel
Externe antenne
Snelgids

capInpMS

Optie 2: mediaTV extern of intern voor MediaBox-300

De mediaTV capture apparaat is beschikbaar in zowel interne als externe versies. De interne opname-apparaat maakt gebruik van een standaard PCI Express-interface en kan worden gebruikt met elke standaard PC met de SignagePlayer Desktop versie. Als u eigenaar bent van een computer met een standaard moederbord moet je waarschijnlijk meerdere vrij PCI-E slots beschikbaar en de mediaTV interne kaart is alles wat je nodig hebt voor live Capture / TV. De mediaTV externe versie is speciaal ontworpen om te werken met onze Mediabox 100/200/300 Windows XP-versie. De Mediabox XP-versie is al vooraf geconfigureerd om deze HD mediaTV werken, zodat de installatie is een snelle plug-and-play. Zorg ervoor dat u de kassavideo tutorialom te leren hoe je de Live TV te configureren in de SignageStudio.

mediaTV - specificaties

De mediaTV externe / interne HD capture kaart is uitgerust met HDMI-ingang en via de meegeleverde dongle Cable, zullen gebruikers Component, S-Video en Composite Video-ingang interfaces ook hebben. Dit stelt gebruikers in staat om verbinding te maken met hun kabel / satelliet set-top-box, gameconsole en HD-video-recorders om High Definition en analoge video-inhoud op hun pc vast te leggen. Zeer geschikt voor sport bars en andere locatie die HD-kwaliteit van binnen elke divisie scherm nodig. Met de HD-compatibele kaart kunt u een volledig scherm draaien in 1920x1080 of een 16: 9 gewenste scherm divisie grootte uitgerust image kristalheldere high definition met.

LET OP: Veel HDMI-apparaten worden geleverd met een ingebouwde beveiliging protocol genaamd HDCP. Het protocol is ontworpen om de inhoud te houden van meer dan capture en andere `rippen`, geschikt voor apparaten die worden verzonden. Als uw videobron transmissie omvat het HDCP protocol je kan hebben om Component in plaats van HDMI (Component is ook bekend als RGB en YPbPr gebruiken. Resolutie component wordt ook beschouwd als HD en normaal zendt over een resolutie van 720p en geeft een geweldige HD-beeldkwaliteit.

Aansluiten van de mediaTV

Het volgende diagram toont de fysieke verbinding tussen de Mediabox, LCD / LED-scherm (standaard televisie en de mediaTV Capture apparaat. Zorg ervoor dat de audio op de TV aansluiten met de bijgeleverde mini-jack naar composiet kabel. U zult het achterpaneel / roze audio-uitgang connector van het moederbord naar de TV met behulp van de meegeleverde component (RCA (Rood / Wit kabel. Als u gebruik HDMI (die ook draagt ​​het geluid met het moet u de TV aan op de HDMI-ingang geluid uit te schakelen en het geluid te ontvangen via de analoge composiet-ingang plaats. U kunt ook gebruik maken VGA of DVI, die de noodzaak om de digitale HDMI-audio op de TV uit te schakelen elimineert.

- Kenmerken

Zet analoge videobanden naar DVD of VCD formaten
Uitgerust met HDMI-ingang
Direct op DVD / VCD-brander van de video-opname
Capture HD-video tot 1080i
Bewerken, organiseren en markeer videoclips op storyboard
Compatibel met Windows 7
Digitale opname in MPEG-2, H.264 en iPod-formaat

- Input Signal (HD

HDMI
Component (YPbPr
Stereo L / R Audio

- Input Signal (Standard

S-Video
Composiet
Stereo L / R Audio

- Systeemvereisten

Alleen Windows: mediaTV Externe versie
mediaTV Interne versie: zie hieronder:
HD-ingang (HDMI / YPbPr
Intel ® Core ™ 2 Duo E6600 2,4 GHz of AMD CPU
Windows XP of hoger
1 GB RAM of meer
VGA-kaart met 128 MB geheugen DirectX 9.0c of hoger
200MB harde schijf ruimte
Sound Card

- Het pakket omvat

AVerTV HD DVR (Model # C027
10-in-1 donglekabel
Mini-Jack naar Composiet
Low profile bracket
Snelgids

Optie 3: de aankoop van uw eigen opname-apparaat (AverMedia only

De SignagePlayer Desktop-versie maakt gebruik van een applicatie door AverMedia genaamd AverMediaCenter om uitstekende GPU bereiken versnelde HD-beeldkwaliteit van de opname van Live TV. Houd er rekening mee dat met ingang van de huidige versie die we ondersteunen alleen het Windows-platform (XP / Vista / 7 for Live Capture / Tuner-kaart. Dit betekent dat u elke AverMediaCenter compatibel apparaat voor uw SignagePlayer kan kiezen. Je hoeft niet per se om de mediaTV apparaat te gebruiken. In feite, kunt u direct van Amazon of andere online retailers te bestellen; elke Aver MediaCenter compatibel apparaat en het werkt prima als een opname-apparaat voor het real-time Live TV, ingebed in uw Digital Signage presentatie.

De SignagePlayer Desktop-versie via de SignageStudio configureren is zo eenvoudig Aver MediaCenter te selecteren in de keuzelijst van de component ExtApp. Nadat u het te selecteren, moet u de meest recente AverMedia stuurprogramma`s en de Aver MediaCenter applicatie te installeren in uw Signage Player computer. Onze Mediabox al schepen vooraf geïnstalleerd en geconfigureerd met de Aver MediaCenter.

Bekijk hieronder de video tutorial, zodat u een beter in diepgaande kennis van deze configuratie.

De video tutorial omvat alles van het SignageStudio setup-proces, waarbij opname-apparaat om zo goed te kopen als de fysieke installatie. Nu werkt het niet makkelijker dan dat, laten we u stap voor stap!