Help

mediaserver, een eigen Digital Signage Server

het is uw netwerk, het is uw server

Mediaserver - is een robuuste oplossing die in staat van het runnen van een netwerk van meer dan 1000 + SignagePlayers via private LAN, WAN, VPN of via het web.
De mediaserver - een betaalbare, self-hosted digital signage oplossing voor middelgrote tot grote netwerken. Koopt gewoon de MediaServer apparaat, plug hem in uw netwerk, ga door de algemene installatiegids en beginnen met het beheren van uw Digital Signage netwerk van SignagePlayers. Bestel online - Schepen wereldwijd.

op een goede manier - de server een nieuw dieptepunt bereikt

de mediaserver - een onklopbare prijs met een flexibel licentiemodel.
De mediaserver wordt verkocht voor een eenmalige kosten. Daarnaast wil je het totale aantal licenties om uw gehele Digital Signage netwerk tegemoet te komen. Elke licentie is goed voor een PC waarop de SignagePlayer toepassing en het voeden van een of meerdere schermen. De kosten per vergunning is een afspiegeling is van het totale aantal licenties gekocht in een keer.

MediaKey

de mediaserver software-installatie kit schepen in de vorm van een USB MediaKey. De USB-dongle wordt gebruikt om de software op een Windows 2008 server met 64 bits installeren. De dongle heeft ook het aantal gekochte licenties. Extra licenties kunnen gekocht en gedownload op elk moment.

Appliance

De mediaserver Appliance is een small form factor Plug and Play Digital Signage-server. Het toestel is voorgeladen met Windows 2008 server met 64 bits en bevat ook de MediaKey.

Beheer uw Signage netwerk van overal

De mediaserver is ontworpen om een ​​ononderbroken service te leveren aan duizenden gelijktijdig verbonden Digital Signage en Kiosk-schermen. Het beheren van een particulier gehost MediaServer, levert het een beveiligingsniveau en onafhankelijkheid van MediaSignage dat veel bedrijven vereisen vaak. En terwijl het SaaS-model is meer betaalbaar, als het gaat om waar eigendom en beheer via het netwerk, er gaat niets boven een particulier gehost MediaServer oplossing.

 • Geen terugkerende maandelijkse kosten
 • Het beheren van de MediaServer in uw vertrouwde domein
 • Onafhankelijkheid van de MediaSignage boerderij
 • Streamen gevoelige mediabestand en gegevens over LAN, VPN, WAN of het internet
 • Stel je eigen stilstand en onderhoudsschema
 • Ontvang elk kwartaal updates en support.

De functies die u graag van de cloud, in een private server

Een particulier gehoste server oplossing kunt u volledige toegang tot alle functies die je verliefd met onze software as a service (SaaS model. U krijgt volledige toegang tot de SignagePlayer web en desktop versies, SignageStudio web en desktop versies, alsmede naar de Enterprise Studio; maar nu alle applicaties zullen toegang krijgen tot uw gehoste server voor zowel het beheer en de presentatie afspelen.

 • Dezelfde software als de MediaCloud Enterprise-editie
 • Beheer onbeperkt aantal rekeningen
 • Ren over duizenden SignagePlayers gelijktijdig
 • Zelf opgenomen Player dat is echt een Plug en Play
 • Ontvang live-server en speler updates
 • Krijg direct toegang tot de back-end inclusief database en web services
 • Verzamelen en beheren van server en speler statistieken
 • Werkt over het LAN / VPN / WAN en via het web
 • Geoptimaliseerde OS en web services om de best mogelijke doorvoer te leveren

Server-ondersteuning en installatie

Web is een integraal onderdeel van de mediaserver. U kunt al uw beheerde accounts benaderen via het Admin control panel. De Admin control panel echt schijnt wanneer het hebben van honderden remote SignagePlayers beheren; allemaal met een enkel nut.

 • Volledige toegang tot zowel de Enterprise Studio en SignageStudio
 • Admin panel enkel punt beheer
 • Verzamel levend SignagePlayer statistieken waaronder socket en polling
 • Verzamel live-server statistieken inclusief logs en rapporten
 • Directe toegang tot alle Windows-management tools
 • Remote desktop server management
 • Bewegwijzering service management gereedschappen

Als onderdeel van de service level agreement ** ontvangt u onbeperkte ondersteuning aan alle MediaSignage pak van producten met inbegrip van de mediaserver. Dit betekent dat u elke grootte installatie te weten dat u een solide support team achter je kunt inzetten.

De mediaserver wordt vaak mede gehost in de lokalen van een internet service provider en dus het werd ontworpen om een ​​flexibele installatie model tegemoet. Gericht op het leveren van de meest betrouwbare narrowcasting server, en om onze product `prestaties voldoen aan onze hoge normen te waarborgen, elke MediaServer server ondergaat grondige testen voordat deze de fabriek verlaat.

** SLA jaarlijks gekocht - zie pricing sectionvoor meer informatie

Altijd up-to-date, altijd nieuwe functies en verbeteringen

De mediaserver is voorzien van een geavanceerde, volledig automatische-update mechanisme voor alle aspecten van het systeem. Dit geldt ook voor webservices, database, webserver, Flash modules, SignageStudio en SignagePlayer. Als onderdeel van de SLA, zal u blijven en genieten van nieuwe functies en verbeteringen die uit te rollen met uw netwerk. En natuurlijk, je hebt volledige controle over wanneer en hoe deze updates worden uitgevoerd.

We de zorg over de veiligheid meer dan u

De mediaserver werd voor het eerst gebouwd en voor de meeste van onze SaaS-bedrijven model dienen, en dus de beveiliging werd direct ontworpen op het kernproduct. Alle inhoud is gecertificeerd en client-authenticatie gaat via een uitgebreide RSA public / private key authenticatie proces om uw content waar dan ook te beschermen.

 • RSA Public / Private verificatieschema
 • SSL Web services
 • Multi level user management controle
 • SignagePlayers ontworpen om te werken binnen een firewall beveiligde omgeving
 • Admin server toegang login console
 • Private Mediaserver / SignagePlayer authenticatie schema
 • Bewegwijzering service management gereedschappen

Hardware en software informatie

 • OS: Windows 2008 Server 64 bit US Engels versie en de laatste service packs (schone OS
 • Internet Information Server 7.0 / 7.5 (schone installatie / niet geconfigureerd
 • Intel Quad Core 2 of beter (aanbevolen Intel Quad core
 • Harde schijf 500 + GB (aanbevolen 1TB voor extra media-opslag 2 GB DDR-geheugen (aanbevolen 4GB DDR3
 • 3 IP-adressen vereist (IP moet statisch internet toegankelijk zijn als u van plan bent om toegang te krijgen tot de server via het web
 • Vereist 3 voorafgegaan domeinen (dwz: master.yourdomain.com business.yourdomain.com socket.yourdomain.com

De mediaserver Hybrid editie - het is als het MediaCloud en MediaServer had een baby

MediaSignage biedt ook de MediaServer Hybrid editie, een eigen gehoste server beheerd door ons. Met de Hybrid editie we (MediaSignage gastheer, beheren en ondersteunen van uw mediaserver, terwijl het u UNLIMITED SignagePlayer licenties, alles voor een een laag maandbedrag.

Met andere woorden, met de MediaServer Hybrid editie die u betaalt niet per licentie / speler (het is net als de GRATIS MediaCloud, maar nog steeds te bezitten uw dedicated private server (zoals de MediaServer. U hoeft geen zorgen te maken over het beheer en onderhoud, we doen het allemaal voor u.

U krijgt een speciale mediaserver die haar middelen (bandbreedte / opslag niet deelt met de rest van ons wereldwijde klantenbestand.

De mediaserver Hybrid editie geeft u de gemoedsrust die u nodig hebt, in de wetenschap dat op elk moment kunt u de Hybrid-server om te zetten in een echt particulier gehoste server. Vaak zakelijke investeerders vereisen dat u eigenaar bent van alle aspecten van uw organisatie met inbegrip van software en hardware; de MediaServer Hybrid editie kunt u aan deze eis voldoen, terwijl het houden van uw investering geld op de bank.

Voor meer informatie over de MediaServer Hybrid editie leren moet u contact opnemen met ons support team.

De mediaserver + editie - een open source smaak van de MediaServer

De mediaserver + kan worden gekocht als een prive-mediaserver of gehuurd als een mediaserver Hybrid. De mediaserver + is een identiek product als de standaard MediaServer versies, met een belangrijk verschil, is de Microsoft C # broncode bloot en volledig aanpasbaar; vergelijking met niet-plus uitvoeringen waarbij de code wordt verduisterd.

De mediaserver + voegt transparantie wat vaak vereist door overheidsinstanties en grote bedrijven, en zorgen voor het betrouwbaarheidsniveau beheerders hebben vaak behoefte om 3rd party server oplossingen vast te stellen.

De mediaserver + (private en hybride zijn beschikbaar onder een eigen licentie-overeenkomst die moeten worden gelegaliseerd door de koper en ter goedkeuring aan MediaSignage voorgelegd. Zorg ervoor dat u contactgegevens Vertegenwoordigers MediaSignage voor prijzen en beschikbaarheid op MediaServer + producten.