Help

Bewegwijzering en het internet van de dingen
Integreer Digital Signage met fysieke dingen
profiteer van een krachtig evenement systeem en praat met Vera, Arduino, Ninja blokken en andere slimme apparaten

 

Het internet van dingen (ivd is het netwerk van fysieke objecten toegankelijk via het internet, zoals gedefinieerd door de technologie-analisten en visionairs. Deze objecten bevatten ingebedde technologie om te communiceren met interne toestanden of de externe omgeving. Met andere woorden, wanneer objecten kunnen waarnemen en communiceren, het verandert hoe en waar beslissingen worden genomen, en wie maakt them.The ivd is het aansluiten van nieuwe plaatsen, zoals productie vloeren, energienetwerken, zorginstellingen, en transportsystemen, met het internet . Wanneer een object zich digitaal kan vertegenwoordigen kan worden bestuurd overal. Deze connectiviteit betekent meer data, verzameld van meer plaatsen, met meer manieren om de efficiëntie te verhogen en de veiligheid en de veiligheid te verbeteren. En met MediaSignage, Digital Signage is nu een integraal onderdeel van elk bedrijf ivd oplossing.


Stel je voor dat een klant op te halen van een product, en zodra hij dat doet, de Digital Signage presentatie begint te spelen een campagne die specifiek betrekking heeft op de producten van de klant houdt, is het niet meer relevant zijn dan dat. Een brandalarm dat is aangesloten op uw Digital Signage schermen mensen instrueert om de beste afslag route, of een Digital Signage scherm dat begroet (Hallo en zet op een projector voor iedereen wandelen door de voordeur van uw bedrijf.

Deze en nog veel meer kan gemakkelijk worden bereikt met MediaSignage trekker en event-systeem. Door ivd en de MediaCloud, kunt u veel van de populaire ivd smart home / slimme zakelijke automatiseringsapparatuur adopteren en integreren naadloos in uw bedrijf. Door middel van een HTTP POST de SignagePlayer kan leiden gebeurtenissen in een lokaal netwerk ivd hub (dwz: Vera / Arduino / Ninja blokken etc en met behulp van een lokale socket server, de SignagePlayer kunnen evenementen en synchroniseer de Signage presentatie met relevante inhoud.

De flexibele architectuur van de trekker en evenementen zorgt voor een grenzeloze platform dat elke oplossing die u kunt komen met kan leveren. Ongetwijfeld zijn `dingen` zijn aan de randen van het internet voor vele jaren bestaande. Mensen uit te schakelen verlichting en een open slot auto deuren met behulp van browsers en mobiele apps, en de industrie is het krijgen van feedback van sensoren en monitoren voor vele jaren. Maar nu, voor de eerste keer, iedereen kan gemakkelijk dit soort oplossingen te integreren recht op hun Digital Signage platform, en met MediaSignage je kunt het voor een fractie van de prijs van legacy-systemen te doen.


Arduino

Arduino (arduino.cc) is een geweldig prototyping platform waarmee iedereen zonder speciale elektronische vaardigheden om een ​​oplossing op maat met een veelheid aantal sensoren, relais en andere gadgets te bouwen en produceren een gespecialiseerd product dat triggers kunnen verzenden en ontvangen events via de SignagePlayer gateway. De Arduino Yun (aka de Arduino cloud is voorzien van een tweede module die een lite versie van de populaire Linux-besturingssysteem draait. De Linux zijde kan communiceren met de SignagePlayer socket server via HTTP POST commando en communiceren met de interne microcontroller de Arduino Yun sensoren en schakelaars bedienen. Dus de Arduino Yun is een perfecte oplossing voor iedereen die op zoek naar een volledig op maat gemaakte ivd creëren voor hun eigen bedrijf, of bieden persoonlijke ivd diensten aan andere bedrijven; allemaal eenvoudig te integreren met de MediaCloud Digital Signage netwerk. Afrekenen hieronder de video tutorial om meer over Arduino en MediaSignage leren.

Bekijk de video

 

Zijn

Zijn (getvera.com) is een populaire smart home en slimme zakelijke automatiseringssysteem dat honderden uit de kast ivd-apparaten ondersteunt. Met Vera zul je in staat zijn om sensoren, schakelaars, relais en andere slimme apparaten en alles te integreren met een eenvoudige plug-and-play setup. Afrekenen de video tutorial hieronder over het opzetten van de Vera-hub met MediaSignage.

Bekijk de video

 

Alles wat daarmee samenhangt

De verwachting van de communicatie tussen apparaten en voorwerpen is niet langer een droom, maar een realiteit. Het internet van de dingen is geen futuristische technologie trend: Het is hier vandaag, en het begint met je spullen - de POS terminals in uw winkels, de netwerken in uw magazijn, de RFID-tags in uw supply chain en de smartphones van uw klanten te brengen in uw winkels. Dat is het internet van je spullen.

De apparaten, data en tools die u gebruiken om uw bedrijf te runnen kunnen worden samengebracht en uitgebreid in nieuwe manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Door de implementatie van een Digital Signage strategie en de integratie met de MediaCloud kunt u profiteren van het internet der dingen, kunt u stoppen gewoon het runnen van uw bedrijf en beginnen met het maken van het gedijen.