Help

Alle andere Digital Signage bedrijven met geen uitzondering zijn fundamenteel infrastructuur bedrijven gebaseerd op klanten met diepe zakken; want dat is waar ze vinden het grote geld. En het maakt niet uit of deze Digital Signage bedrijven rekenen $ 50, $ 25 of zelfs $ 10 per maand per licentie die naadloos goedkoop. Het feit is dat als je begint rekken tot deze licenties je onvermijdelijk op slot jezelf in de infrastructuur van de provider. De maandelijkse kosten kan een groot obstakel tijdens uw initiële groei en meer nog tijdens moeilijke economische teruggang worden. Digital Signage is een mooie naam die een software applicatie die is echt niet anders dan in zijn kerncomponenten dan welke andere hosting service wordt beschreven; en toch de huidige industrie prijsstelling is gewoon aanranding. En de prijs is slechts een aspect. Digital Signage bieden bedrijven vandaag de dag diensten in technologieën die beperkt zijn. Ze hebben geen multi-drager OS bieden, gebruiken legacy HTML web-technologieën voor backend beheer en de user interface zo complex en niemand intuïtief dat het vaak maakt de meest technische GURU wel twee keer bedenken of het is beter om gewoon de klus te klaren met PowerPoint.

Langs kwam een ​​bedrijf dat dingen goed anders doet, op zijn zachtst gezegd. Een bedrijf dat haar core business model aan te bieden `FREE Digital Signage voor iedereen`. Als we vertellen onze klanten dat we echt een andere Digital Signage bedrijf, hebben we eigenlijk de feiten om het te steunen. MediaSignage is het eerste bedrijf dat Digital Signage gratis aanbieden. Dit betekent dat je online gaan en beginnen met het gebruik van het systeem meteen, geen noodzaak voor u te trekken uit uw creditcard. Gebruik alle schermen die u wilt voor GRATIS en pas de oplossing voor alles wat je nodig hebt te zijn. U krijgt een krachtig systeem dat werd gebouwd vanaf de grond opgebouwd om tegemoet te komen aan honderdduizenden schermen.

Een echt revolutionaire software applicatie ontwikkeld met behulp van een open source framework dat is beschikbaar via de Apache-repository en aangedreven door de nieuwste technologieën zoals HTML5, HD H.264-video, Adobe Integrated Runtime, Adobe Flash, Mobiele integratie, Tablet ondersteuning en nog veel meer.

Bouw je presentatie eens en overal draaien, op het web, over tablets, Mac, Linux, Windows en zelfs op mobiele apparaten; en u krijgt altijd dezelfde presentatie uitgang, ongeacht het platform dat u gebruikt. En dat is niet alles, met MediaSignage kunt u lid worden van de MediaCloud Enterprise-editie. Betalen een vast $ 99,00 per maand en krijgt geavanceerde functies, zoals branding waardoor je gewoon kopiëren en plakken van een stukje HTML-code en white label de complete oplossing op uw eigen website, met uw eigen logo en koppeling rug. U krijgt ook de meest krachtige Advertising Engine-to-date met de cross bedrijf Ad management, het bewijs van het spel en geografische scherm locator door de mediaADNET. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u optimaal profiteren van de multi-user support, access control lists en aangepaste CSS thema`s te nemen. Wij bieden ook een goedkoop particulier gehost mediaserver oplossing die u eenvoudig kunt migreren naar de MediaCloud. Dus als je wilt om uw oplossing te bezitten, kun je dat ook doen.

Dus daar heb je het, MediaSignage is echt `Digital Signage voor iedereen`, en we dingen doen ... anders.