Help

MediaCloud vs MediaServer

Wat is de juiste oplossing voor u?

MediaCloud is een cloud-based Digital Signage (ook bekend als SaaS of Software as a service. Het is een abonnement gebaseerde model waarmee je onbeperkt aantal licenties te krijgen voor GRATIS. Elke speler kan worden aangesloten op een of meer beeldschermen. Al uw mediabestanden (video`s, animaties etc. worden opgeslagen op onze servers en streamen naar elke externe speler. De mediabestanden zijn lokale cache op afstand gelegen speler zodat ze niet afhankelijk van een constante internetverbinding. We hebben ook de Enterprise-editie, die $ 99,00 per maand (flat NIET per scherm en krijgt u toegang tot de meer geavanceerde functies.

Mediaserver is een particulier gehoste server-oplossing. De server software en hardware worden aangeschaft en die eigendom zijn van u. Alle licenties voor de spelers zijn ook eigendom en beheer van je. Met de MediaServer u niet betaalt een contributie; maar er is wel een optionele updates en ondersteuning van de jaarlijkse vergoeding. De mediaserver is ontworpen om dezelfde functies te leveren als de MediaCloud, maar in een prive gehoste server. De mediaserver kan op elke pc met Microsoft Windows 2008 Server worden geïnstalleerd.

MediaCloud wordt gebruikt door duizenden bedrijven wereldwijd. Je kunt een gratis account nu openen op de MediaCloud. De MediaCloud is ook bekend als SaaS of Software as a Service. Met de MediaCloud bent u in staat om web beheren onbeperkt aantal externe SignagePlayers.

op elk moment kunt u eenvoudig migreren uw account van de MediaCloud op een eigen mediaserver. U zult in staat zijn om alle van de mediabestanden en bestaande campagnes gebruiken. Dus beginnen met een MediaCloud en later verhuizen naar een mediaserver, is een goede optie.

MediaServer geleverd in de vorm van een USB MediaKey. De MediaKey wordt gebruikt om de gehele MediaServer op een Microsoft Windows 2008-compatibele Server te installeren.

Met de MediaServer bent u in staat om zo veel afgelegen SignagePlayer beheren als het totale aantal licenties aangeschaft.

MediaCloud vs MediaServer vergelijkingstabel
 
mediaCLOUD
mediaSERVER

Installatie & configuratie

Server setup
---
Vereist een dedicated server Windows 2008 64 bit, 3 statische IPs, domeinnaam prefix
Werken in een prive-netwerk
---
Automatische software-updates
Multi OS Player (Mac, Linux, Windows, Android
Sjablonen Bibliotheek
SignageStudio
Desktop-versie
Webversie
MobileController
SignagePlayer
Desktop-versie
Webversie (onbeperkt gratis
SignageController
Mobiele (Android / iOS
Geavanceerde functies
Multi user management / ACL
Enterprise editie
Branding / White Label
Enterprise editie
Mediastore
Enterprise editie
Reclame motor
Enterprise editie

Price

 
 
 
 
Server aankoopprijs
---
$ 895,00
SignagePlayer Licenties
GRATIS / Unlimited
tussen $ 135,00 - $ 195,00 per licentieafhankelijk van het aantal gekochte licenties
Licentie-updates en support / per jaar
GRATIS
$ 39,00
per licentie / per jaar
Niveau van de onderneming functies
99 dollar per maand
Inbegrepen