Help

Wanneer u lid wordt van de MediaCloud Enterprise-editie kunt u ten volle te profiteren van de geavanceerde functies, zoals branding, de Ad engine, multi-user en nog veel meer. De Enterprise-programma is ontworpen om de potentiële groei van uw bedrijf te maximaliseren. MediaSignage biedt alle noodzakelijke tools, zodat u een succesvolle en betrouwbare Digital Signage netwerk kan functioneren. Als Enterprise-gebruiker heeft u toegang tot de EnterpriseStudio met geavanceerde management mogelijkheden, zoals het centraal station en het account management te krijgen.

En het beste deel? Onze concurrerende prijzen biedt u veel ruimte voor een gezonde winstmarge; met $ 99 per maand vlak, we hebben het super gezond.

geen verborgen kosten - geen setup kosten - geen verplichting - te annuleren op elk moment - eenvoudig

Het is alles wat we te bieden hebben

Via het Enterprise-programma, bent u vrij om zelf de markt te brengen als je wilt, het openen van de poort voor u om uw eigen business model te kiezen. Wij bieden een eenvoudige, maar robuuste oplossing met lage toetredingsdrempels, geen ingewikkelde contracten en geen lange termijn verplichting. Wij maken het eenvoudig voor u, net zoals je van MediaSignage zou verwachten! In feite, met MediaSignage je kunt aanmelden op dit moment, is het van maand tot maand basis programma, zodat je op elk moment kunt annuleren, dus voel me niet verplicht.

Tik in het ware potentieel van Digital Signage en energie je omzet. Onze klanten vertrouwen op onze oplossingen om ervoor te zorgen hun bericht wordt weergegeven wanneer en waar ze het nodig hebben, 24/7, 365 dagen per jaar. En als een Enterprise-gebruiker vindt u alles wat wij krijgen te bieden, van geavanceerde software functionaliteit voor kortingen en promoties.

Digital signage is niet alleen voor de openbare ruimte en de detailhandel meer. Bedrijven ontdekken nu Digital Signage als een ideaal hulpmiddel om te communiceren met medewerkers en klanten; schermen zijn popping up in lunchrooms en lobby`s. Digital signage is niet nodig om een ​​moeilijk te verkopen zijn, omdat MediaSignage u de flexibiliteit die u nodig hebt om het even welke prijs overeenkomen en overboden de concurrentie elke keer zal geven; terwijl het leveren van een superieure kwaliteit van het product. Nu kunt u uw klanten te beheren via uw eigen account en het merk van de complete oplossing. Bundel uw eigen creatieve diensten voor een one-stop-ervaring. Maak Digital Signage een onderdeel van uw bedrijf en zijn met ons meegroeien.

Wij weten dat uw succes is ons succes en dus hebben we een programma waarmee je een substantiële groei, terwijl de kosten laag houdt ontwikkeld; zodat u op de rand die u nodig hebt om de concurrentie te overbieden en het verhogen van uw winstmarges. Maar genoeg met het verkoopgesprek, probeer het zelf en maak je klaar verbaasd te zijn.

Het is uw bedrijf, wij leveren alleen de gereedschappen

Krijg volledige toegang tot alle geavanceerde MediaCloud management functies, evenals een lange lijst van zakelijke voordelen. Het belangrijkste om te onthouden is dat je altijd vrij om uw klanten welke prijs je wilt laden. U kunt ervoor kiezen om een ​​aantal uren van technische ondersteuning aan uw klanten, sommige signage content creatie of eventueel grafisch ontwerp assistentie omvatten. U kunt cursussen en online webinars bieden. MediaSignage geeft u de flexibiliteit om uw eigen prijsstrategie Dat klopt voor je te houden. It `s van uw bedrijf en uw succes, we helpen je er bent. We hebben geen een percentage van uw advertenties te nemen, wij rekenen geen belachelijke vergoedingen en wij laten u uw eigen verantwoordelijk Digital Signage bedrijf te runnen; je weg ...

Wanneer u lid wordt van de MediaCloud Enterprise-editie vindt u een flatscreen-abonnement van $ 99,00 per maand betalen; met dat je onbeperkt SignagePlayer Desktop licenties (schermen. U kunt ook onbeperkt aantal bedrijven en onbeperkt aantal gebruikers te beheren.

Dat is het, simpel ha? Wij denken van wel!

MediaCloud vs MediaCloud Enterprise-editie

+ 25 Gigabyte totaal gedeelde opslag op onze MediaCloud Enterprise per account. Gebruik onbeperkt sub-accounts
* TBA Nog niet bekend. Momenteel geen limiet voor opslag of bandbreedte op de MediaCloud FREE gebruikers.