Help

Als Enterprise-gebruiker krijgt u om te profiteren van de Reclame Engine. `S Simple, een systeem, een oplossing voor elke Out-of-Home Platform. De tool is een complete reclame-management oplossing voor al uw aangesloten schermen. Beheer van alle aspecten van de out-of-home (OOH media bedrijf, waaronder voorraadbeheer, planning, het bewijs van het spel, de uitvoering, kruis zakelijke advertenties en nog veel meer. Ongeacht de media (luchthaven bijvoorbeeld billboard, transit onderdak,, winkelcentrum, bus, digital signage soort, de Ad-motor levert creatief en flexibel campagnes over meerdere platforms en meerdere markten met behulp van een gecentraliseerd beheer tool. De MediaSignage Advertising platform is ontworpen om ervoor te zorgen dat u uw advertentie-inkomsten kunnen maximaliseert met behulp van slimme digital signage op de laagste total cost of ownership.

Wat advertenties te lopen?

De Advertising motor maakt gebruik van een concept genaamd `Ad pakketten`. Een Ad-pakket is een verzameling van middelen (dat wil zeggen: bestanden zoals video`s, afbeeldingen en animaties. U kunt een onbeperkt aantal Ad pakketten te maken en elke Ad pakket kan worden toegevoegd met zoveel middelen die je wilt. Normaal gesproken elke bron wordt beschouwd als een advertentie.

Dus bijvoorbeeld, als u een advertentie pakket genaamd `Coca Cola`, dat Ad pakket zou normaal gesproken houdt al uw advertenties voor Coca Cola. Natuurlijk kunt u ook advertenties van andere adverteerders te mengen in een enkele Ad Package, het is aan u. U kunt ook een percentage prioriteit voor een bron binnen een Ad Package, waardoor de kans op totale indrukken binnen de reclamecampagne.

Waar uw advertenties worden weergegeven?

Vervolgens moet u beslissen waar u wilt uw Ad pakketten draaien. De Ad engine kunt u zoeken naar beschikbare zenders in uw hele netwerk. Dus een enkel pakket Ad kan een zender worden geduwd bij een lokale pizza winkel en op hetzelfde moment om een ​​auto dealer in het hele land worden geduwd; twee individuele, afzonderlijke rekeningen die hetzelfde pakket Ad kunnen delen. U kunt zoeken naar beschikbare zenders met behulp van trefwoorden, meta-tags, Geo locatie. Filter de gegevens toch je wilt. Maar dat is niet alles, sluit u de Ad-motor aan de mediaADNET, en uw netwerk naar andere adverteerders bloot ook. De mediaADNET kunt u uw inkomsten te verhogen door toe te staan ​​dat anderen uw netwerk te zoeken en te kopen beschikbare Ad ruimte.

Wanneer uw advertenties worden weergegeven?

Tot slot moet u de pakketten gecreëerd plannen. Besloten op welke dagen aan elke individuele Ad pakket uitvoeren en op welke tijden. U kunt zelfs de begindatum en einddatum, zodat u niet hoeft te maken over het herinneren wanneer u uw Ad pakketten te injecteren. En je kunt zelfs instellen prijstabellen. Prijstabellen kunt u afzonderlijke pakketten gecreëerd prijs afhankelijk van wanneer ze uitgespeeld. Bijvoorbeeld, kunt u Adverteerders meer in het weekend en minder opladen tijdens doordeweekse ochtend. Alle informatie wordt verzameld en gerapporteerd terug door het bewijs van zaken verslag.

De Advertising motor is alles over het leveren van geavanceerde campagne management en de planning die u toelaat om de juiste advertentie op het juiste moment aan de juiste klant op duizenden schermen.De mediaADNET Advertising platform kunt u fijn richten reclame op basis van locaties, demografie, tijd van de dag en specifieke schermen; allemaal met de eenvoudigste gebruikersinterface voor zowel u (het netwerk eigenaar en uw adverteerders. Het beste van alles, kunt u profiteren van een slimed beneden, wit gelabelde versie van de SignageStudio en verankeren deze direct in uw eigen website naar uw Adverteerders maken een portal voor Ad management. U kunt ook gebruik maken van de API die we bieden (Application Programming Interface en maak je eigen portaal dat tegemoetkomt aan uw eigen behoeften met behulp van andere programmeertalen zoals PHP, ASP, Flash en andere talen.Bij de Reclame Engine krijg je de ultieme Ad platform dat het succes van uw Advertising netwerk garandeert.- Afspelen Analytics inclusief Bewijs van zaken
- Integratie van de bestaande campagne en tijdlijnen met behulp van de Ad Component
- Gemakkelijk te pakken enorm aantal advertenties op verschillende stations in bedrijven met behulp van Ad pakketten
- Set station met verschillende uurprijs / tarief voor advertenties op een bepaald uur per week
- Expose uw Ad Network om de MediaCloud klantenbestand door het mediaADNET
- Zorg voor de status van goedkeuring aan de Eindgebruikers die willen adverteren op hun eigen bedrijf
- Smart Ad goedkeuring systeem, accepteren en inkomende Advertenties handmatig of automatisch op te schorten
- Tientallen aangepaste rapporten / geaggregeerde statistieken, worden geëxporteerd naar CSV
- Toewijzen Start en einddatum van Ad Package
- Multi-user Advertising privileges controle
- Stel de geografische locatie voor elk station met behulp van Live Maps
- Sluit een prive gehost MediaServer aan het publiek mediaADNET
- Zoek Ad station in de Local Ad netwerk of mediaADNET met de toetsen, namen en geografische locaties
- Slimme targeting en zoekfuncties met live preview van de weergave middelen voor een Ad Package
- Controle over wat er speelt en wanneer
- Mogelijkheid om specifieke schermen richten
- Ondersteuning voor in-house boeking / management software via de export
- Uitgebreide rapportage tools om gecontroleerde campagne rapporten
- Automatisch trek in demografische gegevens van volkstelling statistieken
- Gemakkelijk te gebruiken GUI en workflow kunt u verbazingwekkend geavanceerde dingen te doen met de grootst mogelijke gemak
- Accurate rapportage van werkelijke toneelstukken / impressies
- API (Application Programming Interface waarmee voor aangepaste integratie en automatisering (kassa MonsterSignage voor meer informatie