Help

wie zijn wij

Heb je waarschijnlijk niet zo enthousiast over Digital Signage sindsdien, nou omdat je eerst geleerd wat het is.

Nou, de jongens op MediaSignage hebben hard gewerkt aan het perfectioneren het, sinds 2006.

We zijn het helpen van bedrijven vast te stellen Digital Signage door het aanbieden van gratis alternatieven voor populaire betaalde software. Ontwikkelden we onze programma`s met een nieuwe aanpak te proberen te bewijzen dat gratis software van een hoog niveau bestaat. Onze kleine, maar zeer ervaren team bestaat uit ervaren professionals uit de technische, management en marketing achtergrond. Al onze ontwikkeling wordt gedaan in huis, in Los Angeles. Samen ontwerpen we, programma, onderhouden en bevorderen van onze software. We hebben ook legioenen van toegewijde fans die ons helpen om te testen, ondersteuning, te populariseren en te vertalen van de software.

Onze missie is om bedrijven en organisaties te machtigen met een geavanceerde Digital Signage software die is GRATIS en zeer aanpasbaar.

Wij streven ernaar om onze service snel, betrouwbaar, veilig en makkelijk te gebruiken maken.

MediaSignage Inc (aka DigitalSignage.com is een beursgenoteerd bedrijf dat is een van de redenen waarom we zulke grote software kan bieden voor de GRATIS. Onze software is gebaseerd op een open source framework beschikbaar via de publieke Apache repository. Het is een ongelooflijke applicatie die alle van de nieuwste webstandaarden zoals HTML5, Flash, HD-video`s, MRSS, Weer, Live TV, een robuuste open source software development kit en nog veel meer ondersteunt. Ons doel is om de beste Digital Signage-oplossing die naadloos kunnen doorgeven aan alle digitale media met inbegrip van elektronische billboards, mobiel, tablets en alle soorten schermen te bieden; bouwt het een keer en lopen overal.

Onze ideologie is gebaseerd op 3 belangrijke principes: Gratis, eenvoudig, Kwaliteit. Onze digital signage wordt gebruikt in meer dan 200 landen en sinds de eerste release, is de software op honderdduizenden pc`s geïnstalleerd. Digital Signage is rond voor een lange tijd en de technologie staat bekend als complex en duur. Bij MediaSignage hebben we besloten om de cyclus te doorbreken door middel van een superieure, commerciële rang applicatie, die wordt aangedreven door de nieuwste technologieën, terwijl het houden van het gratis en open. Onze producten zijn volledig getest volgens de hoogste normen, Ad-vrij, schoon en veilig!

Dus als u op zoek bent naar een Digital Signage bedrijf dat dingen anders doet, goed je hebt hem gevonden!

Zijn we echt? Als je nog wat tijd kunt u komen en praat met ons op de volgende Digital Signage Expo in het Las Vegas Convention Center.

MediaSignage Inc
5776-D Lindero Cyn Rd # 182
Westlake Village, CA 91362
Tel: 1.877.344.7446
Fax: 1.818.337.0442
USA

MediaSignage Inc © alle overeenkomsten moet worden ondertekend en notariële