Help

SignageStudio Pro

SignageStudio Pro je 100% BESPLATNO, cross platforma prezentacija graditelj. To je mjesto gdje ste izgraditi svoje kampanje i upravljati svojim udaljenim ekrane. Koristite komponente kao što su RSS, vrijeme, burzovnih izvješća, Live TV i drugima stvoriti zanimljiv sadržaj za svoje publike.

Saznajte više

SignageStudio Lite

SignageStudio Lite je 100% BESPLATNO cross platforma prezentacija graditelj powered by HTML5. To je mjesto gdje možete izgraditi jednostavan kampanju i upravljati svojim udaljenim ekrane. Koristite komponente kao što su RSS, vrijeme, QR i drugima stvoriti zanimljiv sadržaj za svoje publike.

Nakon što ste zadovoljni s SignageStudio Lite i osjećaju potrebu za više snage, jednostavno pretvoriti svoj besplatni korisnički račun na besplatni SignageStudio Pro računa (oba su GRATIS. SignageStudio Lite je 100% open source (kroz GitHub tako da programeri mogu slobodno ga prilagoditi i poslovnim korisnicima mogu bijelom etiketom to.

Saznajte više

SignagePlayer

SignagePlayer je križ platforma Digital Signage igrača koji daljinski upravlja pomoću SignageStudio. SignagePlayer je podržan preko ogromnom broju operacijskih sustava, uključujući Windows, Linux, Mac, iOS, Android i web preglednicima. SignagePlayer je besplatan program, a temelji se na open source SDK.

Saznajte više

Daljinski Touch

Integracija Digital Signage sa svojim mobilnim korisnicima. Neka vaš klijent kontrolirati svoj Digital Signage zaslon od svojih mobilnih uređaja.

Saznajte više

Daljinski Vrijednosti

Pomoću udaljene vrijednosti i daljinski Counter integrirati brojač kupaca redu, pripovjedač zajednice, igre rezultat zajednice, telemarketing ploče i još mnogo toga.

Saznajte više

Internet stvari

Uređaji, podaci i alati koje koristite pokrenuti vaše poslovanje može okupio i proširiti na nove načine nikada nije mislio moguće. Uvođenjem Digital Signage strategiju i integraciju s mediaCLOUD možete kapitalizirati na Internet stvari, možete zaustaviti samo prikazivati ​​Vaše poslovanje i početi čineći ga napredovati.

Saznajte više

mediaTV

Integracija Live TV hranu izravno na vaš Digital Signage prezentaciju

Saznajte više

Razvoj

Iskoristite cijele Software Development Kit. SDK je open source okvir koji vam omogućuje s sučelja za programiranje aplikacija razvijati vlastiti SignagePlayer i SignageStudio. Sve dostupne putem GitHub i svi lako forkable.

Saznajte više