Help

MediaCLOUD Enterprise Edition je samo 99,00 dolara mjesečno, te će vam dati pristup najnaprednijih značajki koje imamo za ponuditi, tako da sada nadograditi svoj račun. Naravno mediaCLOUD (nitko Enterprise Edition je potpuno besplatno; a uz to ćete dobiti neograničen ekrane i platiti ništa. Ako niste to već učinili, ići naprijed iotvori svoj besplatni račun na mediaCLOUD. Ali, ako se odlučite za nadogradnju na Enterprise Edition ćete dobiti pristupviše napredne značajke.

Industrija Digital Signage je još uvijek mlad i postoje mnoge mogućnosti. Započnite vlastiti mrežu i izgraditi čvrste temelje za uspješno poslovanje na čvrstom proizvodu. Enterprise Edition je jeftin, tako da sada možete osigurati svoj vlastiti razini poduzeća Digital Signage mrežu, a ne razbijanje svoju banku.

Mi ne smetaju sa svojim poslovnim modelom. To znači da možete OEM softver, distribuirati, bijela oznaka je, licencirati ga jednom godišnje, prodati ga s ugovorima o uslugama ili pronaći druge načine koji će udovoljiti Vašim potrebama bushiness.

Poanta je da smo pružiti alate koje su vam potrebne kako bi novac i uspjeti.
Mi ne sami Vaš partner u obzir. Partneri se dionice u zaradu; oni su uključeni u svojim operacijama i imaju reći o tome kako pokrenuti svoj posao; umjesto da se vidimo kao tvrtka koja se zalaže za svoj uspjeh kao što je naš posao ovisi o njoj.

Enterprise Edition - prednosti

Nadogradnja na Enterprise Edition i iskoristiti napredne značajke kao što su motor oglašavanja, više upravljanja korisničkim, kontrola pristupa ključevima, privatne marke i još mnogo toga. Enterprise izdanje također vam pruža usluge pogodnosti kao što su telefonske podrške, mediaSTORE i SDK / API pristup.