Help

SignageStudio Pro
vi ste samo ograničen vaše mašte
SignageStudio Pro je Digital Signage prezentacija graditelj That 100% BESPLATNO i unakrsnog OS

 

Snažni prezentacija graditelj

SignageStudio Pro je 100% BESPLATNO, križ OS prezentacija graditelj kao nitko drugi, to je u srži Digital Signage platforma. To je mjesto gdje ćete provesti većinu svog vremena zgrade, konfiguriranje, nadzor i održavanje kompletan Digital Signage platformu. I zato SignageStudio igra tako važnu ulogu u uspjehu svog konačnog proizvoda, osjetili smo da smo morali predati nevjerojatna platformu koja može isporučiti jednostavnost korištenja bez ugrožavanja funkcionalnosti; i to je upravo ono što smo učinili. Koristeći Studio aplikacije možete stvoriti neograničen broj kampanja. Kampanja ujediniti skup rokovima koji zajedno grade svoj konačni izlaz zaslona. Ovdje su neke od ključnih značajki koje su dio studija.

Kampanja

Kampanja je globalna konfiguracija koja drži vašu potpunu Digital Signage postava. Nakon što je sposobnost da se konfigurirati više kampanja omogućuje vam da lako prebaciti svoje signage igrača iz jedne konfiguracije u drugu.

Timeline

Timeline je vizualni prikaz uzastopnim play liste poretka vaših medijskih izvora. Zbirka svih vaših rokova čine konačni izlaz vašeg digitalnog oglašavanja prezentaciji.

Stanice

Voditelj stanica omogućuje daljinsku kontrolu svih Signage igrača. Možete ponovno pokrenuti, igrati, zaustaviti, ažuriranje softvera, dobiti statistiku i još mnogo toga. Sve to iz udobnosti SignageStudio upravitelja stanice.

Zaslon podjela (zone

Zaslon podjela podijeliti zaslon u odvojenim područjima (aka zone. Područja se dodjeljuje broj kanala u kojem možete pokrenuti neovisnu sadržaj. Uključeno u našem softveru je WYSIWYG editor snažan zaslon podjela.

Nizanje

Sekvencer je u osnovi jednostavan i učinkovit način da se serijski postavite play liste reda svih rokova. To je učinjeno pomoću jednostavnog drag and drop operacija.

Raspored

Postavite svoje rokove igrati na bilo koji dan i bilo kada. Koristite cedularnog postaviti točno vrijeme početka i završetka. Grafičko sučelje koristi kako bi dobili summery svih budućih playliste i lako riješiti sukobe.

Oglašavanje motora

Izgradite svoj vlastiti oglašavanje mreže, osigurati da vaš klijent dokaz o igri, vizualnih analitike i još mnogo toga. Svaki kupac može upravljati putem upravitelja podračuna.

Resursi

Resursi su bilo medijski sadržaj koji se učitava na vaše digitalne SignagePlayer. To uključuje video, zvuk, Signage komponente i scene. Također su društvene mreže portali koji dohvatiti zajedničkim datotekama. Ovi portali su društvene mreže, kao i naše vlastite ugrađene u Digital Signage društvenoj mreži.

Komponente

Komponente su mnoge vrijedne alate koje možete koristiti kako bi obogatili svoj Signage prezentaciju. To uključuje RSS vijesti, burzovnih izvješća, RSS, RSS Vrijeme Video Podcasts, HTML komponentu, TV tuner / snimanje kartica, satove i još mnogo toga. Dijelovi mogu se koristiti izravno na vremenskoj crti ili unutar dizajner scene.

Scena Urednik

Scena Urednik je platno na kojem možete miješati više komponenti i resursa. Možete dodijeliti scenu na jedan ili više ekrana podjelama (također poznat kao zona. Scena urednik je potpuno prilagodljiv widget urednik s ugrađenim animacija, efekata i kontrolu X / Y koordinate svih predmeta koje posjeduje.

CSS

Podesite boje i fonta shemu koja je prava stvar za vas. S našim fleksibilnim CSS kontrola možete postaviti SignageStudio kako bi se slagala svoj stil i preferencije.

Katalog

Moćan alat koji vam omogućuje jednostavno prikazati neograničen broj sa zajedničkim formatu. Stavke se može vidjeti u bilo kojem broju kataloga
pod-igrači koji su carousals, knjiga, 3D flipping Floaters i još mnogo toga.

Više jezika

Odabir jezika po vlastitom izboru. Oba Studio i SignagePlayer aplikacije su više jezični. Članovi poduzeće može predstaviti aplikaciju na više jezika kako bi privukli veću bazu klijenata.

Aktivne Digital Signage dijelovi

S aktivnim digital signage komponenti vaš SignagePlayer napaja s dinamičnim live sadržaja. Umjesto da samo trčanje statične slike i videa, možete integrirati Live TV, RSS, vrijeme, Facebook, QR, Twitter, Kiosk graditelj, dionice, YouTube i na desetke drugih hladnom, živjeti, relevantan sadržaj koji je siguran da će donijeti svoje zaslone za život .

Možete čak i razviti svoje vlastite prilagođene Digital Signage komponentu koristeći naš softver razvoj Kit (SDK.

Komponente