Help

SignagePlayer je rad konja našeg Digital Signage rješenje, to samo zadržati ide i ide i ...
To je robustan prezentacija igrač koji je dizajniran od temelja da bude učinkovit i siguran. Izgrađen koristeći open source SDK, podržava najkorišteniji formate datoteka, uključujući HD video, audio, animacije i slike.
SignagePlayer može izvoditi gotovo bilo kamo, na Windows, Linux, Mac, iOS, Android, kao i unutar web preglednicima. SignagePlayer može raditi mjesecima bez ijednog restarta, da je to učinkovit.
Spojite ga na našu mediaCLOUD ili da svoj privatni mediaSERVER, to je do vas. To je kontrolirana od strane SignageStudio koristeći stvarnom vremenu utičnice. Ako imate vatrozid instaliran na mreži, SignagePlayer dalje će pronaći način da se spajati pada natrag na HTTP glasovanje. Ne trebate bilo kakve statične IP adrese ili bilo kakvu posebnu konfiguraciju. SignagePlayer je čisti genij.

 • radi na većini operacijskih sustava i web preglednicima
 • položiti igrač na web stranici ili web adresu podijeliti s drugima
 • lokalno caching motor za reprodukciju off-line
 • Pregled uživo
 • Zaslon osjetljiv na dodir kompatibilan
 • datoteka video formata uključuju HD FLV, MP4, MOV i H.264 kodiranje
 • slike i animacije formati su JPG, PNG, GIF, SWF
 • pozadini glazbeni player
 • iskorištava GPU hardversko ubrzanje za video i Stage 3D
 • uživo utičnice & http glasovanje u sigurnim firewalled sredinama
 • Uživo TV podrška pomoću S-Video, kompozitni, komponentni i HDMI
 • izgrađen u čuvara putem SignageController
 • žive snimke, daljinski upravljač, igrač verzija i statistika
 • automatsko daljinsko nadogradnje softvera
 • siguran sadržaja preuzimanje i verifikaciju Ček
 • uštede energije i ušteda zaslon pomoću dnevni raspored
 • još jedna stvar, to je potpuno besplatno

SignagePlayer - Desktop verzija

Verzija SignagePlayer Desktop je samostalan program koji se može instalirati na bilo koji Windows ili Mac računala posvećen. Verzija SignagePlayer Desktop podržava off-line reprodukciju; pa obložiti internet ispad svojim gledateljima neće doživjeti nikakav prekid reprodukcije. Jedna SignagePlayer Desktop će podržati onoliko ekrane kao ukupnog broja video izlasci sa jednog računala.

To je besplatan program koji je izgrađen korištenjem open source okvir. I zato što je slobodan, to znači da možete ga instalirati na onoliko računala koliko želite i kontroliraju neograničen broj ekranima iz mediaCLOUD; i to bez da plati bilo što.

Preuzimanje

SignagePlayer - Android / iPad

SignagePlayer Mobilna verzija je osmišljen kao u potpunosti sposoban, lagani Digital Signage igrača. To podržava i telefone i tablete, uključujući Apple iPhone i iPad, kao i Android telefone i tablete. SignagePlayer Mobilna verzija je 1. klase aplikacija namijenjena za rad s underpowered uređajima, a isporuku bogato iskustvo na svojim gledateljima. SignagePlayer Mobile također podržava zaslon osjetljiv na dodir funkcionalnost, tako da možete koristiti Kiosk graditelj stvoriti interaktivne prezentacije i dostaviti ga posvuda. I sigurni smo pogodili ste, ali SignagePlayer Mobile je besplatno kao dobro.

SignagePlayer - Web verzija

SignagePlayer Web verzija je odličan način da se podijeliti svoju prezentaciju s drugima. Jednostavno upotrijebite [Kopiraj u međuspremnik] gumb izravno iz bilo koje kampanje i zalijepite URL na e-mail. Sada je lako surađivati ​​s prijateljima i kolegama. Najbolje od svega, napraviti promjenu jednom u SignageStudio i ona će se automatski ažurira posvuda. SignagePlayer web podržava sve popularne desktop preglednicima, uključujući Internet Explorer, Firefox, Chrome i Safari. I da, možete ga koristiti besplatno.

Pokušajte ga

SignagePlayer - Ugrađeni verzija

SignagePlayer Embedded verzija će vam dati sve iste velike značajke koje nudimo, ali kao integrirani dio vaše web stranice. Jednostavno kliknite na tipku HTML u kampanju, a vi ćete biti prisutan sa cijelom HTML isječak koji možete kopirati i zalijepiti na web stranici. U SignagePlayer Embedded tereti samo potrebne module tako da omogućava brz vrijeme učitavanja na svoje web posjetitelja. I stvarno mi to reći, ali da je također besplatno.

Uvijek up-to-date

S MediaSignage nije važno gdje radite svoj SignagePlayer, verzija softvera je uvijek najnovije s preko zračnih ažuriranja. Time se osigurava da se može daljinski upravljati svim signage stanice bez da fizički prisustvovati svakome.

Mnogi sučelja

Nabavite touch screen interakcije s kioska graditelja. Neka korisnik voditi svoj put kroz svoj sustav izbornika. Koristite Kiosk graditelj konstruirati program pomoću povucite i ispustite alata. Možete čak i izgraditi interaktivan način-tražilo ili dinamičan proizvoda selektora koji može biti povezan s vanjskim srednje roba baze podataka.

SignagePlayer je zajedničko sučelje App da ide gdje god je potrebno da bude.

Ne internet, nema problema

Naša jedinstvena Predmemoriranje motora omogućuje kontinuirano rad SignagePlayer desktop i mobilne verzije. Internet priključak neuspjesi i propusnost usporavanje svi su graciozno uspio uz pomoć Keširajuća Engine. SignagePlayer također podržava Offline reprodukciju pomoću naše tenisica Net USB za ažuriranje.

Izrada sigurni da je živ

SignageController je mali Watchdog program koji prati zdravlje vašeg SignagePlayer. Ona također omogućuje daljinsko ponovno podizanje sustava, uštede energije, upravljanje memorijom, udaljeni live snimku, integraciju s vanjskim aplikacijama i još mnogo toga. SignageController pomaže da dostavi pouzdane zaslone po gradu ili na drugoj strani glob. SignageController daje vam mirni znajući da se nešto uvijek prati zdravlje vašeg SignagePlayer.

Aktivne Digital Signage dijelovi

S aktivnim digital signage komponenti vaš SignagePlayer napaja s dinamičnim live sadržaja. Umjesto da samo trčanje statične slike i videa, možete integrirati Live TV, RSS, vrijeme, Facebook, QR, Twitter, Kiosk graditelj, dionice, YouTube i na desetke drugih hladnom, živjeti, relevantan sadržaj koji je siguran da će donijeti svoje zaslone za život .

Možete čak i razviti svoje vlastite prilagođene Digital Signage komponentu koristeći naš softver razvoj Kit (SDK.

Komponente