Help

RemoteValues
napraviti svoj vlastiti poslovnu logiku, baš onako kako vi to potrebno ...
pošalji jednostavne HTTP post naredbe preko mreže i prilagoditi svoj Digital Signage poruku

 

Uz RemoteValues, možete jednostavno poslati podatke preko mreže, bilo naljepnicu koja je dodijeljena unutar digitalnog oglašavanja prezentacije. To znači da možete stvoriti beskrajne prilagođenih rješenja koja se prikazuju uživo podataka u stvarnom vremenu, što je radnja događa.

Neki od rješenja koja su uspješno raspoređeni od strane naših kupaca su telemarketing prodaje odbora, linije kupca red brojač, košarka ocjenu ploče, live podatke o prodaji zajednice, tvornica propusnost analitičke ploče i još mnogo toga.

Pravu ljepotu RemoteValues ​​je da programski može stvoriti poslovnu logiku da je pravo za vas, a prikazuje sve podatke, kada, gdje i kako vam je potrebna. To se postiže slanjem jednostavan POST naredbu na odgovarajući natpis na ekranu i postavljanje svoju vrijednost na daljinu.

Bacite pogled na sljedećim video tutoriali kao primjer koda koji smo dali na GitHub. U ovom primjeru smo stvorili radnu node.js poslužitelj domaćin kupca linije red brojač koji je u potpunosti integriran u ostatku Digital Signage prezentacije.

Video RemoteCounter
Video RemoteValuesUz red pulta, zaposlenici kontrolu koji broj se služio, kao i pružiti svojim klijentima s mogućnošću da se skenirati QR koda na zaslonu Digital Signage i zadržati praćenje njihovog statusa u skladu s mobilnog uređaja. To znači da su vaši klijenti nemaju čekati, a ne mogu lutati okolo i ostati ažurirani na njihovu trenutnu poziciju u liniji.

Jednom kada shvatite kako RemoteValues ​​raditi, sigurni smo da ćete naći veliki rješenja za Vaše poslovanje, kao dobro.

Blagajna izvorni kod