Help

RemoteTouch

Zamislite da ste mogli proširiti svoje Digital Signage zaslone pravo na svoje publike ručnih uređaja, dopuštajući im potpunu kontrolu nad sadržajem koji se gledati i napraviti izbor; dobro zamisliti ništa više, RemoteTouch ™ možete učiniti sve to i još puno više. S RemoteTouch ™ posjetitelj može jednostavno izvući svoj ručni uređaj (poput tableta ili telefona i skenirati QR kod koji se prikazuje unutar vašeg Digital Signage prezentaciji.

Čim vaš kupac skenira QR kod, njegov mobilni uređaj će se otvoriti HTML stranicu koja će omogućiti vaš klijent napraviti izbor i zauzvrat, kontrolirati svoje namijenjenima Digital Signage zaslone na daljinu; osnovi pretvaranja svoje publike ručnih uređaja do kioska kako bi se oni mogu birati koji sadržaj gledati i na koliko dugo. Idemo koristi primjer scenarij, kupac uđe u Hobby Shop, nije siguran želi li kupiti daljinski upravljač automobila, RC avion ili RC brodom. Kad on hoda okolo primjećuje QR kod koji se prikazuje na jednom od Digital Signage ekranima pod naslovom: `Skeniranje me kontrolirati ovaj zaslon`. Kupac izvlači svoj iPhone i koristi QR čitač App za skeniranje zaslon. To otvara web stranicu na kojoj se može odabrati koje prezentacija bi željeli gledati. U izbor su RC Cars, RC Brodovi i rc avione. Čim se klikne kupaca na jednom od HTML gumba na svom iPhone (ili Android, što doesn `t obzira na to, sve od predviđenih Digital Signage ekranima u trgovini će se početi igrati odabranu prezentaciju. Ali to nije sve, uz RemoteTouch ™ kupac može čak i napraviti daljnje odabire u podstranica i kretanje pojedine proizvode pomoću primjerice lijevo / desno tipke sa strelicama na svom uređaju što zauzvrat će prelistati proizvoda na zaslonima. A najbolji dio, MediaSignage pruža sve alate za stvaranje zanimljive RemoteTouch ™ uslugu, a vi ne trebate bilo kakve vještine programiranja na sve. U stvari, možete postaviti RemoteTouch ™ u roku od nekoliko minuta, kontroliranje što prezentacije i što ekrani mogu biti kontrolirani od strane svoje publike.

RemoteTouch ™ ispunjava jaz između Digital Signage svijetu i mobilnom svijetu, konačno dopuštajući korisnicima slobodu da se uključe sa svojim ekranima na prirodan i jednostavan način. RemoteTouch ™ je inteligentan servis koji je prepun velikih mogućnosti, na primjer, ako je kupac upravlja zaslon, da kupac će dobiti ekskluzivan pristup tom zaslonu dok se ne završi izlaganje, ili dok ne postoji njegov izbor, čime se omogućuje drugima pristup na RemoteTouch ™. RemoteTouch ™ je inteligentna, tako da generira jedinstveni QR koji je vezan za određeni zaslon, tako da ako imate desetke Digital Signage ekranima u različitim mjestima, sustav je dovoljno pametan da zna što je izabran QR i omogućiti vaš klijent za kontrolu samo zaslon oni stoje ispred; sve to ne zahtijeva posebnu konfiguraciju s vaše strane, to je samo pametan kao što je to. A tu je još, uz RemoteTouch ™ možete učitati našu standardnu ​​HTML odabir stranice tako da možete dobiti gore i trčanje u tren oka. Međutim, što se također može ugostiti HTML stranicu bilo gdje vam se sviđa i ovu stranicu može se koristiti umjesto, predstaviti svoju publiku s potpuno prilagodljiv odabira stranici.

RemoteTouch ™ je doista revolucija u tehnologiji kao što je bio karika koja nedostaje za pravu sinergiju između Digital Signage i Mobile. Mislimo da svatko će se složiti da je dopuštanje svoje klijente za kontrolu ekrane i napraviti izbor ne služi samo najbolji interes u poslovanju, ali i donosi ciljani sadržaj koji svoju publiku će ljubav. Dakle, da sumiramo, s RemoteTouch ™ vaša publika može koristiti svoje pametne telefone za skeniranje QR koda i daljinski nadzor zaslon ispred njih. Kada korisnici dodirnite izborniku prikazanom na svojim mobilnim telefonima, što odgovara sadržaj će biti predstavljen na Digital Signage ekranima; `s jednostavan i djela.

Dakle, jeste li spremni da se integriraju RemoteTouch ™ u svom poslu i gledati Vaši klijenti angažiraju?

 

Video tutorial

RemotePad

RemotePad daje svoje kupce još više načina da se uključe sa svojim Digital Signage ekranima. Uz RemotePad kupac prvi pridružuje Wi-Fi mrežu, pored on skenira QR kôd na digitalni Signage zaslonu pomoću svoj vlastiti mobilni telefon. Nakon skeniranja, kupac će biti preusmjeren na web stranicu na kojoj telefon suštini postaje virtualni miš jastučić.

To omogućuje korisnicima da kontrolu kursora pravo na zaslonu Digital Signage i pruža poslovnog mogućnost da dostavi iznenađujuće alate kao na zaslonu igre, selektor katalog proizvoda i još mnogo toga.

RemotePad čak može se koristiti kao daljinski Kiosk i poslati događanja tijekom kampanje tako da kupac može prebaciti rokove, komunicirati s pametnim uređajima (IOT te u konačnici isporučiti prijemčivo iskustvo za vašeg kupca.

Video tutorial