Help

Pridružite BESPLATNO mediaCLOUD

Otvorite svoj račun na našim mediaCLOUD i početi graditi zanimljive prezentacije. Push neograničen broj prezentacije (koji se nazivaju i kampanjama na neograničenom broju udaljenih ekranima i to sve besplatno. MediaCLOUD je jednostavan za korištenje, jednostavan za upravljanje rješenje koje ne zahtijeva nikakve posebne vještine. Dakle, jeste li spremni za početak?

Get Started

MediaSERVER

Ako biste radije ugostiti privatni Digital Signage poslužitelj, možete odabrati mediaSERVER. MediaSERVER pruža isti softver kao naš mediaCLOUD Enterprise Edition, ali u privatnom domaćin okruženju. MediaSERVER je popularan među velikim tvrtkama koje imaju u kući IT odjela.

Saznajte više

U mediaPLAYERs

MediaDROID i Mediabox su krajnji plug and play, SFF Digital Signage igrači. Oni brod spreman ići tako da sve što trebate učiniti je registrirati ih s SignageStudio korisničkim imenom i lozinkom, a vi ćete biti spremni imati lagan web upravlja, super glatko prezentaciju. MediaDROID je Android based uređaj koji je jeftin i iznimno mali. Mediabox je Windows 7 na uređaj koji je potaknut snažnim Dual Core procesor za stolna računala. Provjerite na link ispod kako biste saznali više.

Saznajte više

MediaHYBRID

Uz mediaHYBRID poslužitelju možete uživati ​​u svim prednostima privatnog mediaSERVER s niskim troškovima licenci način na koji smo ga ponuditi preko mediaCLOUD. Najbolje od svega, vaš Digital Signage mreža će biti powered by svjetski najmoćnijih ISP, Amazon Web Services, tako da vaša mreža će uvijek ostati siguran, brz i plaćate samo za ono što koristite.

Saznajte više