Help

Uz MediaSignage open source Digital Signage platformu te dobiti punu transparentnost u razvoj okoliša podcrtati, kao i sposobnost da se prilagodite platformu i zaista bi ga sami.

MediaSignage open source platforma se sastoji od 3 komponente, uključujući mediaSERVER +, SignageStudio Lite i SignagePlayer.
Svaki open source komponenta je dostupan pod vlastitim uvjetima licence i dizajniran s različitim ciljevima.

Open source SignageStudio Lite Open source SignagePlayer Open source mediaSERVER +

MediaSignage vam pruža alate potrebne za stvaranje svoj vlastiti vrlo Digital Signage rješenje koje možete prilagoditi, marke i personalizirati za snabdjevanje potrebama vaše tvrtke. Najbolje od svega, možete razviti protiv javnog mediaCLOUD ili protiv svoje vlastite privatnog mediaSERVER, tako da ne morate zamarati s strani poslužitelja kodiranje ako ne želim da se. S SignageStudio Lite možete tanjura cijeli projekt i početi kodiranja svoje SignageStudio lite pravo na GitHub.

SignageStudio Lite

SignageStudio Lite je projekt HTML5 / JavaScript dostupan pod GPL V3 otvorenom licencom. To je 100% open source i može biti odvojen izravno na GitHub. Developeri su dobrodošli za stvaranje potpuno prilagođene SignageStudio Lite i potiču dijeliti svoju bazu koda za promicanje razvoja zajednice oko proizvoda.

SignageStudio Lite je prožet pomagač SDK po imenu Pepper (aka jalapeno SDK. Pepper / jalapeno SDK služi kao građevni blok za SignageStudio Lite kao što pruža nisku razinu API koji obrađuje autentičnosti, mediaSERVER komunikacije i aplikacijski model. Dok papar SDK je sastavni dio SignageStudio Lite, to se također može koristiti kao samostalni knjižnici i učitava u drugim aplikacijama kao dobro.

Izvor: Javno
Licenca: GPL V3
Tehnologije: HTML5 / jQuery / Bootstrap / Okosnicu
Dokumenti: Održava
Podrška: Zajednica

Saznajte više
Dokumentacija
Vilica je na GitHub

SignagePlayer

SignagePlayer je AS3 temelji Digital Signage igrača koji je rad konja iza MediaSignage platformi. To donosi prve klase Digital Signage prezentacije kroz operativne sustave, uključujući Windows, Android, iOS, Linux, Mac OSX i webu.
SignagePlayer Cijeli izvorni kod je dostupan na GitHub na git repozitorija glavčine.

SignagePlayer licence odgovara GPL V3 modificirane, dakle daje pravo vilica cjelokupnog projekta i razvoj prilagođenog SignagePlayer uključujući, ali ne ograničavajući se na, branding i sastavljanje specifičnim izvornih platformama (tj: Android, iOS i sl. SignagePlayer promjene GPL v3 licence ograničava korištenje otvorenog izvornog koda, jer dopušta samo osnovni broj će biti razmještene u projektu da je njegov cilj povezati konačni sastavio SignagePlayer na javnom mediaCLOUD, privatni mediaSERVER ili mediaHYBRID. Dakle, osiguravajući da je namjera razvijenom izvornog koda, je proizvesti proizvod koji će u konačnici povezati u jednu od MediaSignage okruženja poslužitelja.

Izvor: Javno
Licenca: GPL V3 promjene
Tehnologije: ActionScript 3 / Stage3D GPU / HTML5
Dokumenti: N /
Podrška: Zajednica

Saznajte više
Vilica je na GitHub

mediaSERVER +

MediaSERVER + mogu kupiti kao privatna mediaSERVER ili zakupu, kao što su. MediaSERVER + je identičan proizvod kao standard mediaSERVER verzije, s jednom bitnom razlikom, Microsoft C # izvorni kod je izložena i potpuno uređivati; u odnosu na ne-plus verzije, gdje se kod obfuscated. MediaSERVER + dodaje transparentnost koja često zahtijeva vladinih agencija i velikih tvrtki, te osigurati povjerenje administratori razini često je potrebno kako bi se usvojiti poslužiteljska rješenja 3rd party .. mediaSERVER + je identičan proizvod kao standard mediaSERVER verzije, s jednom bitnom razlikom, Microsoft C # izvorni kod je izložena i potpuno uređivati; u odnosu na ne-plus verzije, gdje se kod obfuscated. MediaSERVER + dodaje transparentnost koja često zahtijeva vladinih agencija i velikih tvrtki, te osigurati administratori Razina pouzdanosti često je potrebno kako bi se usvojiti 3rd party poslužiteljska rješenja.

MediaSERVER + (privatni i hibridni dostupne su u privatnom licencnog ugovora koji moraju biti ovjerene od strane kupca i zatražiti odobrenje MediaSignage. Budite sigurni da Kontakt Predstavnici MediaSignage za cijene i dostupnosti na mediaSERVER + proizvoda.

Izvor: Dostupno na kupnju
Licenca: Privatni
Tehnologije: C # / PostgreSQL baze podataka
Dokumenti: N /
Podrška: Zajednica

Saznajte više
Cijene info