Help

integrirati stari dobri televiziju

i nije onaj stari, s mediaTV proizvoda dobivate pune visoke rezolucije 1920 x 1080 preko HDMI

Uživo TV integracija u bilo kojem zaslonu podjele

MediaSignage potpunosti podržava HD vanjskog ulaza koristeći vlastite PCI-Express uređaj za snimanje i samo na Windows platformi (Snimanje / tuner uživo TV nije podržan na Linuxu. To vam omogućuje spajanje uživo signala iz HDMI, kompozitni, komponente i S-Video izravno u vaš Signage prezentaciji. Live video feed je dodijeljen svakom zaslonu podjele (zone koje ste izabrali. Ona podržava punu 1920x1080 High Definition interlace / besplatno glatku reprodukciju. MediaTV Snimanje Uređaj je dostupan u dvije verzije, unutarnja i vanjska. Vanjski je dizajniran posebno za naše Mediabox dok je inozemni može koristiti s bilo kojeg računala standardiziranog PCI-Express. Opet, ako posjedujete Mediabox, budite sigurni da naloži Vanjska verziju. MediaTV uređaj za snimanje vam omogućuje da unesete analogni ili digitalni ulaz vanjskog uređaja izravno u vašem digitalnog oglašavanja prezentaciju i dodijeliti određenom zaslona podjele po vašem izboru. Izvor može biti bilo koji audio / video uređaja kao što su DVD, kabelska kutija, set top box, satelitsku antenu, igraće konzole, kamere, sigurnosne kamere, tableta i drugih.

performanse očekujete

MediaTV uređaj za snimanje je dizajniran da prođe sve video informacije izravno na PC grafička kartica zaobilazeći pritom središnja procesorska jedinica. Ovaj poseban dizajn offloads je obrada od CPU i daje super glatku HD sliku pravo na vaše digitalne invalide prezentaciji. MediaTV nema ugrađeni tuner / dekoder. To znači da ćete morati koristiti analogni ili digitalni A / V izvora, kao što su vanjski DVD ili kabelske kutije. Ako želite koristiti Live TV iz kabelska ili satelitska usluga (odnosno: Direct TV / Dish Network, koju će koristiti kabelski / satelitski set top box dobili od njih i spojite mediaTV koristite neki od dostupnih dongle lukama (vidi sliku ispod . Odabir kanala i kontrolu glasnoće i dalje se obavlja putem standardnog daljinskog upravljača koji je dostavio kabelska / satelitska usluga.

Opcija 1: mediaTV USB za Mediabox-200 V2

MediaTV USB je dizajniran za rad s našim ultra SFF Mediabox-200 V2. To je plug and play uređaja, tako da ne morate instalirati sve upravljačke programe ili konfigurirati ništa posebno u SignageStudio dobiti Live TV na vaše prezentacije, kada koristite Mediabox-200 V2.

Uz mediaTV USB možete spojiti audio / video ulaza iz kompozitni (audio / video RCA,
S-Video, kao i antena 75 Ohm ulaz.
Uređaj se isporučuje s obje antene i 2 u 1 dongle, tako da ne morate kupiti bilo što drugo.

MediaTV je powered by AVerMedia Centar Windows aplikacija, a možete podesiti željenu audio / video ulaza prije nego što ga prikazuju u SignagePlayer. Blagajnavideo tutorialkako bi saznali više. Shematski na desnoj strani pokazuje moguću konfiguraciju veze.

cptd
avv20sc

- Značajke

MPEG-2 i H.264 HDTV Ready
PIP (slika u slici Funkcija
Smart grupiranja kanala
Zatvorena snimka, teletekst i EPG
Prilagođeno podešavanje boja
Multi-kanalni pregled
Daljinski gledate, SnugTV
Windows 7 Kompatibilan

- Ulazni signal

75 TV / FM antena
S-Video (fakultativno AV kabel
Kompozitni (fakultativno AV kabel
L / R Stereo (fakultativno AV kabel

- Zahtjevi sustava

Mediabox-200 V2 (verzija samo 2, V1 neće raditi

- Paket uključuje

AVerTV Volar Hybrid P
2-u-1 Dongle Cable
Vanjska antena
Brzi vodič

capInpMS

Opcija 2: mediaTV vanjski ili unutarnji za Mediabox-300

Uređaj mediaTV snimanje je dostupan u obje unutarnje i vanjske verzijama. Interni uređaj za snimanje koristi standardni PCI Express sučelje, a može se koristiti s bilo kojeg standardnog PC trčanje verziju SignagePlayer Desktop. Ako posjedujete računalo sa standardnom matična ploča vjerojatno moraju imati više slobodnog PCI-E utora dostupna i mediaTV interna kartica je sve što je potrebno za živu Capture / TV. Vanjski verzija mediaTV je posebno dizajniran za rad s našim Mediabox 100/200/300 Windows XP verziji. Mediabox XP verzija je već unaprijed konfiguriran za rad ove HD mediaTV tako Instalacija je brza plug and play. Budite sigurni da se naplatavideo tutorialnaučiti kako konfigurirati Live TV u SignageStudio.

mediaTV - specifikacije

MediaTV vanjska / unutarnja HD snimanje kartica opremljena je HDMI ulaz i kroz uključena Dongle Cable, korisnici će imati komponentu, S-Video i kompozitni video ulaz sučelja te. To omogućuje korisnicima povezivanje s njihovim Kabelska / Satelitska set-top-box, igraćih konzola i HD video rekordera snimiti u visokoj rezoluciji i analogne video sadržaja na svoje računalo. Izvrstan za Sport barovima i ostalim mjestima koja zahtijevaju HD kvalitetu unutar bilo screen podjele. Uz HD sposobnog karticom možete pokrenuti preko cijelog zaslona u 1920x1080 ili bilo 16: 9 željenu veličinu zaslona podjela opremljen s kristalno čistim visoke razlučivosti slike.

NAPOMENA: Mnogi HDMI uređaji dolaze s ugrađenim u protokolu sigurnosne zaštite zove HDCP. Protokol je osmišljen kako bi se sadržaj iz prenose preko hvatanje i drugih `izvrsno` sposobnih uređaja. Ako vaš video izvora prijenos uključuje protokol HDCP možda ćete morati koristiti komponentu umjesto HDMI (Komponenta je također poznat kao RGB i YPbPr. Rezolucija komponenta također smatra HD i obično prenosi preko rezolucijom od 720p i daje nevjerojatnu kvalitetu HD slike.

Spajanje mediaTV

Sljedeći dijagram pokazuje fizičku vezu između Mediabox, LCD / LED zaslon (standardne televizije i mediaTV uređaj za snimanje. Budite sigurni da se spojite audio na TV pomoću isporučenog mini-jack na kompozitni kabel. Vi ćete spojiti natrag ploča / ružičasta audio izlaza iz matične ploče na TV pomoću isporučenog komponentu (RCA (crveni / bijeli kabela. Ako ste koristiti HDMI (koja također nosi zvuk s njim trebali postaviti televizor onemogućiti HDMI ulaz zvuka i ostvarite svoj zvuk kroz kompozitni analogni ulaz umjesto. Također možete koristiti VGA ili DVI koji eliminira potrebu za onemogućiti HDMI digitalni audio na TV-u.

- Značajke

Uključite analogne video kazete na DVD ili VCD formata
Opremljen HDMI ulaz
Izravno prijenos na DVD / VCD plamenik s video snimanje
Snimanje HD videozapisa do 1080i
Uredi, organizirati i istaknuti video isječke na priče brodu
Kompatibilan sa sustavom Windows 7
Digitalno snimanje u MPEG-2, H.264 i iPod format

- Ulazni signal (HD

HDMI
Komponenta (YPbPr
Stereo L / R audio

- Ulazni signal (standardno

S-Video
Kompozitni
Stereo L / R audio

- Zahtjevi sustava

samo za Windows: mediaTV Vanjska verziju
mediaTV Interna verzija: vidjeti u nastavku:
HD ulaz (HDMI / YPbPr
Intel ® Core ™ 2 Duo E6600 2.4GHz ili AMD CPU
Windows XP ili noviji
1GB RAM ili više
VGA kartica sa 128MB memorije DirectX 9.0c ili noviji
200MB prostora na tvrdom disku
Zvučna kartica

- Paket uključuje

AVerTV HD DVR (Model # C027
10-u-1 Dongle Cable
Mini-Jack Composite
Niska noseći profil
Brzi vodič

Opcija 3: kupiti svoj vlastiti uređaj za snimanje (samo AVerMedia

Verzija SignagePlayer Desktop koristi aplikacije koje AVerMedia zove AverMediaCenter postići vrhunsku GPU ubrzano HD kvalitetu slike hvatanja Live TV. Imajte na umu da se od trenutnog izlaska možemo samo podržati Windows platformu (XP / Vista / 7 za live Capture / karticom. To znači da možete odabrati bilo AverMediaCenter kompatibilni uređaj za svoj SignagePlayer. Vi ne moraju nužno koristiti mediaTV uređaja. U stvari, možete naručiti izravno iz Amazon ili druge online trgovine; bilo Prosj MediaCenter kompatibilan uređaj i to će raditi savršeno u redu kao uređaj za snimanje za stvarnom vremenu Live TV, ugrađen unutar vašeg Digital Signage prezentaciji.

Konfiguracija verziju SignagePlayer Desktop kroz SignageStudio je kao jednostavan kao odabir tvrditi MediaCenter iz padajućeg izbornika u ExtApp komponente. Nakon što ste ga odabrali, ne zaboravite da instalirate najnoviji AVerMedia upravljačke programe uređaja i Prosj MediaCenter aplikaciju na vašem računalu Signage igrača. Naši brodovi Mediabox već unaprijed instaliran i konfiguriran sa prosječnom MediaCenter.

Pogledajte video tutorial u nastavku, tako da imate bolji u dubini razumijevanje ove konfiguracije.

Video tutorial pokriva sve, od procesa postavljanja SignageStudio, što uređaj za snimanje na kupnju, kao i fizičke instalacije. Sada to ne bi bilo jednostavnije od toga, neka nam vas korak po korak!