Help

Signage i Internet stvari
Integracija Digital Signage s fizičkim stvarima
iskoristiti moćnog sustava događaja i razgovarati s Verom, Arduino, Ninja blokova i drugih pametnih uređaja

 

Internet stvari (IOT je mreža fizičkih objekata pristupa putem Interneta, kao što je definirano tehnologije analitičara i vizionara. Ovi predmeti sadrže ugrađeni tehnologiju za interakciju s unutarnjim stanjima ili vanjskom okruženju. Drugim riječima, kada se predmeti mogu osjetiti i komunicirati, ona mijenja kako i gdje se donose odluke, a tko čini them.The IOT je povezivanje nova mjesta-kao što su proizvodne etaže, energetske mreže, zdravstvene ustanove i transportnih sustava-na Internet , Kada se objekt može sama predstavlja digitalno, to se može kontrolirati s bilo kojeg mjesta. To znači povezivanje više podataka, prikupljenih iz više mjesta, s više načina kako povećati učinkovitost i poboljšati sigurnost i sigurnost. A s MediaSignage, Digital Signage je sada sastavni dio svakog poslovnog IOT rješenja.


Zamislite da kupac pokupiti proizvod, a čim on radi, Digital Signage prezentacije počinje igrati kampanju koja je usko vezan uz proizvode kupac drži, da ne bi bilo važnije od toga. Vatrodojavni koji je povezan s vašim Digital Signage ekrana upućuje ljude na najbolji izlaz put, ili zaslon Digital Signage da pozdravlja (Halo i uključite projektor za svakoga šetnju kroz ulazna vrata vašeg poslovanja.

To i još mnogo toga lako se može postići s MediaSignage okidač i događaja sustava. Kroz IOT i mediaCLOUD, možete usvojiti mnoge popularne IOT pametne kuće / pametna poslovna automatizaciju uređaja i integrirati ih neprimjetno u vašem poslovanju. Kroz HTTP POST SignagePlayer može pokrenuti događaje na lokalnoj mreži IOT čvorište (npr: Vera / Arduino / Ninja blokovi itd i pomoću lokalnog utičnice poslužitelj, SignagePlayer može primati događaje i sinkronizirati Signage prezentaciju s relevantnim sadržajem.

Fleksibilna arhitektura okidač i događaja stvara neograničene platformu koja može isporučiti bilo rješenje koje možete smisliti. Nedvojbeno, `stvari` su postojeći na rubovima Interneta za mnogo godina. Ljudi isključiti svjetla i otvoriti zaključana vrata automobila pomoću preglednike i mobilne aplikacije, a industrija je dobivanje povratne informacije od senzora i monitora za mnogo godina. Ali sada, po prvi put, svatko može lako integrirati ove vrste rješenja pogodio njihove Digital Signage platformu, a uz MediaSignage to možete učiniti za djeliću cijenu naslijeđenih sustava.


Arduino

Arduino (arduino.cc) je nevjerojatna prototipova platforma koja omogućuje da bilo tko, bez posebnih elektroničkih vještine za izgradnju prilagođeni rješenje s mnoštvo broj senzora, releji i drugih naprava i proizvoditi specijalizirane proizvod koji može slati i primati aktivira događaje kroz SignagePlayer pristupnika. Arduino Yun (aka Arduino oblaku uključuje drugi modul koji radi lite verzija popularne Linux operativni sustav. Linux strana može komunicirati s SignagePlayer utičnicu poslužitelju putem HTTP post naredbe, kao i komunicirati s unutarnje mikro kontroler na Arduino Yun za kontrolu senzora i prekidača. Tako Arduino Yun je idealno rješenje za svakoga tko želi stvoriti potpuno prilagođene IOT za svoj posao, odnosno pružiti personaliziranu IOT usluge drugim poduzećima; Sve se lako integrirati s mediaCLOUD Digital Signage mreže. Blagajna video tutorial u nastavku kako biste saznali više o Arduino i MediaSignage.

Pogledajte video

 

Biti

Biti (getvera.com) je popularna pametne kuće i pametan poslovni sustav automatizacije koji podržava stotine off polici IOT uređaja. Uz Vera ćete biti u mogućnosti da se integriraju senzora, prekidači, releji i drugih pametnih uređaja i sve s jednostavnim plug and play veze. Blagajna video tutorial u nastavku o tome kako postavom Vera hub s MediaSignage.

Pogledajte video

 

Sve povezano

Očekivanje komunikacije između uređaja i objekata više nije san, ali stvarnost. Internet stvari nije futuristički tehnologija trend: To je danas ovdje, a počinje sa svojim stvarima - na POS terminalima u svojim trgovinama, mreže u svoje skladište, RFID oznake u svom opskrbnom lancu i pametne telefone Vaši klijenti donose u Vaši trgovinama. To je internet za svoje stvari.

Uređaji, podaci i alati koje koristite pokrenuti vaše poslovanje može okupio i proširiti na nove načine nikada nije mislio moguće. Uvođenjem Digital Signage strategiju i integraciju s mediaCLOUD možete kapitalizirati na Internet stvari, možete zaustaviti samo prikazivati ​​Vaše poslovanje i početi čineći ga napredovati.