Help

Svi ostali Digital Signage tvrtki bez iznimke su fundamentalno infrastrukturne tvrtke temelji se oko klijente s dubokim džepovima; budući da je mjesto gdje su pronašli veliki novac. I to ne smeta, ako ti Digital Signage tvrtki naplatiti $ 50, $ 25 ili čak 10 dolara mjesečno po licenci koja je neprimjetno jeftin. Činjenica je da počnete time ostvaruje ove licence što neminovno se zaključali u infrastrukturu davatelja. Mjesečni trošak može postati glavna prepreka tijekom početne rasta, a još više u teškim ekonomskim krizama. Digital Signage je fancy naziv koji opisuje aplikaciju koja je stvarno ne razlikuje se u svojim temeljnim komponentama od bilo koje druge hosting usluge; a ipak struje industrija cijena je jednostavno ekscesa. I cijena je samo jedan aspekt. Digital Signage tvrtke danas nude usluge na tehnologijama koje su ograničene. Oni ne nude višestruko OS podrška, korištenje naslijeđene HTML web tehnologije za upravljanje pozadina i korisničko sučelje, tako kompleksnog i nitko intuitivno da se često čini najveći tehnički GURU dvoumiti ako je bolje da samo dobili posao učinio s PowerPoint.

Along Came tvrtku koja radi stvari, ali na drugi način, u najmanju ruku. Tvrtka da je njegova osnovna djelatnost model je ponuditi `free Digital Signage za svakoga`. Kad bismo reći našim kupcima da smo uistinu drugačije Digital Signage tvrtka, mi zapravo imamo činjenice koja bi to potkrijepila. MediaSignage je prva tvrtka u ponudi Digital Signage za besplatno. To znači da ćete otići online i početi koristiti sustav odmah, nema potrebe za vas da izvadi kreditnu karticu. Koristite sve zaslone želite za slobodnu i prilagoditi rješenje za sve što vam je potrebno da bude. Možete dobiti snažan sustav koji je izgrađen iz temelja za snabdjevanje stotine tisuća ekranima.

Doista revolucionarni softver aplikacija razvijen korištenjem open source okvir koji je dostupan kroz Apache spremište i pogonjen najnovijim tehnologijama, uključujući HTML5, HD H.264 video, Adobe Integrated Runtime, Adobe Flash, Mobile integracije, tablet podršku i puno više.

Izgradite svoj prezentaciju jednom i pokrenite ga nigdje, na webu, preko tableta, Mac, Linux, Windows, pa čak i na mobilnim uređajima; i uvijek dobiti isti prezentacije izlaz bez obzira na platformu koju koristite. I to nije sve, uz MediaSignage možete pridružiti mediaCLOUD Enterprise Edition. Platiti stan 99,00 dolara mjesečno i dobiti napredne značajke kao što su brendiranje omogućujući vam da jednostavno kopirati i zalijepiti isječak HTML koda i bijelom etiketom cjelovito rješenje na svoju web stranicu, s vlastitim logotipom i link podupire. Također se najmoćniji oglašavanje Motor u toku s poprečnim upravljanje poslovnim oglasa, dokaz o igri i zemljopisnom zaslona lokator kroz mediaADNET. A ako to nije dovoljno, možete uzeti puni prednost od više korisnika potpore, popise kontrolu pristupa i custom CSS teme. Nudimo jeftin privatno domaćin mediaSERVER rješenje koje se lako može migrirati na od mediaCLOUD. Dakle, ako želite posjedovati svoje rješenje, možete to učiniti kao dobro.

Tako da ste ga, MediaSignage stvarno `Digital Signage za svakoga`, a mi radimo stvari ... drugačije.