Help

Kada se pridružite mediaCLOUD Enterprise Edition od vas će biti u mogućnosti u potpunosti iskoristiti napredne značajke kao što su branding, motora oglasa, više korisnika i više. Enterprise Program je osmišljen kako bi se povećala potencijal rasta vašeg poslovanja. MediaSignage pruža sve potrebne alate, tako da možete raditi uspješnu i pouzdanu Digital Signage mrežu. Kao poduzeće korisnika ćete dobiti pristup EnterpriseStudio s naprednim mogućnostima upravljanja poput Glavnog kolodvora i upravljanje računom.

I najbolji dio? Naše konkurentne cijene daje puno prostora za zdrav profitna marža; Sa 99 dolara mjesečno stan, pričamo super zdravi.

nema skrivenih naknada - nema troškova za postavljanje - bez obveza - otkazati u bilo koje vrijeme - lako

To je sve što imamo za ponuditi

Kroz Enterprise programa, vi ste slobodni da se na tržištu kao što molim, otvarajući vrata za vas odabrati svoj poslovni model. Nudimo jednostavan, ali robustan rješenje s niskim prepreka ulasku na tržište, bez komplicirane ugovora i bez dugoročne obveze. Sve je jednostavno za vas, baš kao što se i očekuje od MediaSignage! U stvari, s MediaSignage možete potpisati-gore sada, to je mjeseca u mjesec na temelju programa, tako da možete otkazati u bilo koje vrijeme, tako da ne osjećam dužan.

Iskoristiti na pravi potencijal Digital Signage i energiju prodaju. Naši klijenti se oslanjaju na našim rješenjima kako bi se osigurala njihova poruka se prikazuje kada i gdje je to potrebno, 24/7, 365 dana godišnje. I kao Enterprise korisnika dobit ćete sve što imaju za ponuditi, od napredne softverske funkcionalnosti na popustima i promocijama.

Digital Signage je ne samo za javne prostore i maloprodaji više. Korporacije sada otkrivaju Digital Signage kao idealan alat za komunikaciju s osobljem i klijentima; Ekrani su iskakanje gore na ručak sobama i lobijima. Digital Signage ne treba biti teško prodati, jer MediaSignage će vam dati fleksibilnost koja vam je potrebna kako bi se slagala bilo koju cijenu i nuditi konkurencije svaki put; a isporuku vrhunsku kvalitetu proizvoda. Sada možete upravljati svojim klijentima kroz svoj vlastiti račun i brand cjelovito rješenje. Bundle svoje kreativne usluge za one-stop iskustvom. Napravite Digital Signage dio vašeg poslovanja i dolaze rasti s nama.

Znamo da je vaš uspjeh je i naš uspjeh, pa smo razvili program koji vam omogućuje znatan rast, a imajući troškove; pružajući vam prednost morate nadmašiti konkurenciju i povećati profitne marže. No, dosta s sales pitch, pokušajte ga za sebe i dobiti spremni biti zaprepašteni.

To je tvoj posao, samo smo osigurati alate

Dobiti puni pristup svim naprednim značajkama upravljanja mediaCLOUD kao i dugačak popis poslovnih prednosti. Važna stvar za zapamtiti je da ste uvijek slobodni naplatiti svoje klijente bez obzira na cijenu koju želite. Možete odabrati uključiti nekoliko sati tehničku podršku za svoje klijente, neke kreacije signage sadržaja ili eventualno grafički dizajn pomoć. Možete osigurati tečajeve i online Webinari. MediaSignage vam daje fleksibilnost da zadrži svoju cjenovnu strategiju That prava stvar za vas. It `svoje poslovanje i uspjeh, mi samo pomoći da dobijete tamo. Mi ne uzimaju postotak od svojih reklama, ne naplaćujemo smiješne naknade, a mi vam pokrenuti vlastiti odgovorno Digital Signage posao; na svoj način ...

Kada se pridružite mediaCLOUD Enterprise Edition ćete platiti stan pretplatu od 99,00 dolara mjesečno; s koje ste dobili neograničen SignagePlayer Desktop dozvola (zaslonima. Također možete upravljati neograničen broj poduzeća i neograničen broj korisnika.

To je to, jednostavno ha? Mislimo tako!

mediaCLOUD vs mediaCLOUD Enterprise Edition

+ 25 Gigabyte ukupno dijeljeni prostor na našoj mediaCLOUD poduzeća po računu. Koristite neograničen podračuna
* TBA Objavit će se. Trenutno nema granica za skladištenje ili propusnost na mediaCLOUD za besplatno korisnicima.