Help

Kao poduzeće korisnika dobivate iskoristiti reklamnom Engine. It `Jednostavno, jedan sustav, jedna rješenje za svaki out-of-Home platforme. Alat je potpuno upravljanje oglašavanje rješenje za sve vaše povezanih ekranima. Upravljanje sve aspekte out-of-kuće (Ooh mediji poslovanje, uključujući upravljanje zalihama, raspoređivanje, dokaz o igri, izvršenje, oglasi križ poslovnih i još mnogo toga. Bez obzira na vrstu medija (npr jumbo plakat, tranzitne sklonište, zračne luke, trgovačkog centra, autobusne, digital signage, motor oglasa pruža kreativne i fleksibilne kampanje na više platformi i više tržišta koriste jedan centralizirani alat za upravljanje. MediaSignage oglašavanje platforma je dizajniran kako bi se osiguralo da se povećava svoje prihode oglasa pomoću smart digitalnog oglašavanja na najniže ukupne troškove vlasništva.

Što oglasa?

Oglašavanje motor koristi koncept pod nazivom `Ad pakete`. Paket oglasa je prikupljanje sredstava (tj datoteka, uključujući video, slike i animacije. Možete stvoriti neograničen broj paketa Ad a svaki paket oglasa može se dodati sa što više resursa vam se sviđa. Normalno, svaki izvor se smatra jednim oglas.

Tako na primjer, ako imate paket oglas pod nazivom `Coca Cola`, taj paket oglasa bi normalno držati sve svoje oglase za Coca Colu. Naravno, također možete miješati oglasima drugih oglašivača u jednom paketu oglasa, to je do vas. Također možete postaviti postotnu prednost za resurs u roku od paketa Ad, čime se povećava vjerojatnost ukupnog pojavljivanja u kampanji za oglašavanje.

Gdje da bi se oglasi?

Zatim ćete morati odlučiti gdje želite pokrenuti svoje pakete oglasa. Motor oglasa omogućuje vam da traženje dostupnih postaja diljem cijele vaše mreže. Dakle, jedan paket oglasa može biti gurnula na stanici na lokalnoj pizza trgovine, au isto vrijeme se guraju na auto u cijeloj zemlji; dva pojedinačna, odvojeni računi koji mogu dijeliti isti paket oglasa. Možete tražiti dostupne postaja pomoću ključnih riječi, meta oznake, Geo mjestu. Filter podatke ionako vam se sviđa. Ali to nije sve, spojite motor oglasa na mediaADNET, i izložiti svoju mrežu s drugim oglašivačima kao dobro. MediaADNET vam omogućuje da povećate svoju zaradu koju dopuštaju drugima da traže svoju mrežu i kupiti raspoloživi prostor oglasa.

Kada se za prikazivanje oglasa?

Konačno morate zakazati paketa oglasa. Odlučili na koji dani se pokreću svaki pojedinačni paket oglasa i na koje vrijeme. Možete čak i postaviti datum početka i završetka datum, tako da ne morate brinuti o prisjećajući se kada bi se uvelo svoje pakete oglasa. A čak možete postaviti cijene tablice. Cijena tablice omogućuju vam da pojedine pakete oglasa cijena, ovisno o tome kada su igrali van. Na primjer, možete naplatiti oglašivačima više na vikende, a manje tijekom radnog dana ujutro. Sve informacije se prikupljaju i izvijestio natrag kroz dokaz play izvješća.

Oglašavanje motor je sve o pružanju napredno upravljanje kampanje i raspored koji vam omogućuje da dostavi pravu oglas u pravo vrijeme na pravo kupca preko tisuća ekranima.MediaADNET oglašavanje platforma vam omogućuje da fino ciljati oglašavanje na temelju stranice, demografiju, doba dana i određenim ekranima; sve uz najjednostavnije korisničko sučelje za vas (vlasnik mreže i oglašivačima. Najbolje od svega, možete iskoristiti slimed dolje, bijele oznakom verzije SignageStudio i položiti izravno na svoju web stranicu kako bi vaši oglašivači portala za upravljanje oglasa. Također možete koristiti API koje pružamo (Application Programming Interface i stvoriti vlastiti portal koji caters za vlastite potrebe pomoću drugih programskih jezika, uključujući PHP, ASP, Flash i drugi jezici.Uz oglašavanje motora te dobiti konačan platformu oglas koji će jamčiti uspjeh vašeg oglašavanje mreže.- Reprodukcija Analytics uključujući i dokaz o igri
- Integrirati postojeće kampanju i rokovima pomoću komponentu oglasa
- Jednostavno rješavanje golemog broj oglasa na različitim mjestima širom poduzeća korištenjem oglasa Paketi
- Set stanica s različitim satu cijena / stopa za oglase u bilo kojem sat tjedno
- Izložiti svoju oglasnu mrežu i baze kupaca mediaCLOUD kroz mediaADNET
- Osigurati status odobrenja za krajnjim korisnicima koji žele Oglašavanje na vlastitu tvrtku
- Pametni sustav odobravanja oglasa, prihvatiti i obustaviti dolazne oglase ručno ili automatski
- Deseci prilagođena izvješća / agregiranih statistikama, izvozne u CSV
- Zauzimanje datum početka i kraja za paket oglasa
- Multi User Oglašavanje privilegije kontrola
- Postavite zemljopisni položaj za svaku stanicu pomoću Live Maps
- Spojite privatnu domaćin mediaSERVER na javnom mediaADNET
- Kolodvor Traži oglasa u lokalnoj mreži oglasa ili mediaADNET tipkama, imena i geografske lokacije
- Smart ciljanje i Pretraživači uz živu pregled reprodukcije sredstava za paket oglasa
- Kontrola nad onim što ima, a kad
- Sposobnost da ciljati određene ekrane
- Podrška za in-house programa rezervacija / upravljanje izvozom
- Sveobuhvatni alati za izvještavanje za pružanje revidirana izvješća za kampanju
- Automatski povući u demografskim podacima iz statistike popisa stanovništva
- Jednostavan za korištenje GUI i tijek rada omogućuje da učinite nevjerojatno sofisticirane stvari s najvećom lakoćom
- Točno izvještavanje o aktualnim predstave / dojmova
- API (Application Programming Interface omogućuje običaj integracije i automatizacije (naplata MonsterSignage saznati više