Help

tko smo mi

Vjerojatno nisi bio tako uzbuđen o Digital Signage, jer, dobro, jer se prvi put saznao o čemu se radi.

Pa, dečki na MediaSignage su naporno radili na njemu, to usavršavanju, od 2006.

Mi smo bili pomaganje tvrtkama usvojiti Digital Signage nudeći besplatne alternative popularnom plaćenog softvera. Razvili smo naše programe sa novi pristup pokušava dokazati da je slobodni softver na visokoj standardima ne postoji. Naša mala, ali vrlo iskusan tim se sastoji od kvalificiranih profesionalaca iz tehničkih, upravljačkih i marketinških podrijetla. Sve našeg razvoja je učinjeno u kući u Los Angelesu. Zajedno smo dizajn, programa, održavati i promicati naš softver. Imamo i legije vjernih fanova koji nam pomažu testirati, podrška, popularizirati i prevesti softvera.

Naša je misija osnažiti tvrtke i organizacije s sječivo Digital Signage softver koji je besplatan i vrlo prilagodljiv.

Nastojimo da naša usluga brz, pouzdan, siguran i jednostavan za korištenje.

MediaSignage Inc (aka DigitalSignage.com je privatna tvrtka koja je jedan od razloga zašto možemo pružiti takvu veliku softver za besplatno. Naš program se temelji na open source okviru raspoloživih putem javnog Apache spremište. To je nevjerojatna program koji podržava sve najnovije web standarde, uključujući HTML5, Flash, HD videa, MRSS, vrijeme, Live TV, robustan kit razvoja open source softver i još mnogo toga. Naš cilj je ponuditi najbolje Digital Signage rješenje koje može propagirati neprimjetno svim digitalnim medijima, uključujući elektroničke plakatima, mobitel, tableta i sve vrste ekrana; izgraditi ga jednom i pokrenuti posvuda.

Naša ideologija temelji se na 3 ključna načela: besplatno, jednostavno, kvalitetu. Naš Digital Signage se koristi u više od 200 zemalja, a od prvog objavljivanja, softver je instaliran na stotine tisuća računala. Digital Signage je oko za dugo vremena i tehnologija slavno poznat kao složen i skup. Na MediaSignage smo odlučili razbiti ciklus pružajući vrhunsku, komercijalni razreda aplikaciju, koja je powered by najnovijim tehnologijama, a imajući to slobodnom i otvorenom. Naši proizvodi su testirani u potpunosti u skladu s najvišim standardima, oglasa besplatno, čist i siguran!

Dakle, ako ste u potrazi za Digital Signage tvrtka koja radi stvari drugačije, dobro ste ga pronašli!

Jesmo li za real? Ako imaš neko vrijeme molimo doći i razgovarati s nama na sljedećem Digital Signage Expo u kongresnog centra u Las Vegasu.

MediaSignage Inc
5776-D Lindero Cyn Rd # 182
Westlake Village, CA 91362
Tel: 1.877.344.7446
Faks: 1.818.337.0442
SAD

MediaSignage Inc © svi ugovori moraju biti potpisana i ovjerena