Help

FREE Digital Signage för alla, på allvar ...

Digital Signage används vanligtvis för att informera eller annonsera. Det finns stora fördelar för digitala skyltar jämfört med traditionella statiska skyltar, inklusive möjligheten att uppdatera innehållet på distans över nätet, anpassa skärmarna till dina tittare och även interagera med din lokala publiken.

Vår mjukvara är baserad på öppen källkod ramverk tillgängliga genom den offentliga Apache förvaret. Det är en fantastisk applikation som stödjer alla de senaste webbstandarder, inklusive HTML5, Flash, HD-video, MRSS, Väder, Live TV, en robust utveckling öppen källkod kit och mycket mer.

Nu kan du föreställa dig att få alla att gratis?
Med MediaSignage du går med mediaCLOUD och det inte kostar dig en krona! Börja med den gratistjänst just nu och ta reda på varför MediaSignage är världens mest populära Digital Signage-plattform.

så vad behöver du för att komma igång?

1 Registrera dig för ett gratis konto och logga in på SignageStudio

2 Använd SignageStudio att bygga din presentation

3 Få alla datorer och installera SignagePlayer program på den

4 Plug-in valfri storlek, standard TV-skärm till datorn

5. Starta fjärr hantera alla dina spelare (PC över webben

6 Skjut nytt innehåll när som helst till ett obegränsat antal skärmar

Gjorde vi nämner det är alla FREE? ja det är ...

Kom igång

varför FREE? vad är haken?

På MediaSignage Vi får ofta frågan vad är haken? och hur ska vi tjäna pengar? Tja, är vår Freemium affärsmodell precis som många andra populära webb företag somSkype, Ever, DropBox och andra.
Du får en fantastisk programvara med alla kärnfunktioner för GRATIS!

Om du gillar vad du ser, kan du helt enkelt uppgradera till Enterprise. Enterprise-versionen är endast $ 99 per månad. Och oavsett om du uppgraderar eller inte får du alltid OBEGRÄNSAT skärmar för GRATIS, vi begränsar dig.


Och så hur ska vi tjäna pengar? Vår intäkter består av abonnenter som väljer att uppgradera till Enterprise och betala $ 99 per månad (platt, inte per skärm. Vi säljer även den populära mediaDROID och MediaBox spelare och några av våra större kunder väljer att köpa en privat dedikerad Mediaserver som har sin egen prissättningsmodell. Så nu får man det? Med MediaSignage får du otrolig uppsättning verktyg gratis samtidigt som det förtroende som du samarbetar med ett företag som är lönsamt, säkert och viktigast har räknat ut allt.

välj din favorit operativsystem

Var du än är, är MediaSignage där med dig. Online, Offline på din mobil eller på webben. Du kan alltid logga in, komma åt dina presentationer och göra dem tillgängliga för kunder och potentiella kunder 24x7. Vi levererar samma vackra upplevelsen olika operativsystem och enheter så att ditt budskap är alltid väl mottagen.
Och det bästa, gör en ändring gång & har den uppdatera ALLT!

we always support the platforms and standards you depend on for your business needs:

skolan är coolt, vi gör lärandet roligt igen ...

På MediaSignage vi tillhandahåller alla de resurser du behöver för att se till att du kan komma igång så fort som möjligt. Programvaran är mycket rik och helt flexibel och med det kommer lite av en inlärningskurva.

Men oroa dig inte, se till att gå med i vår Webinar denna torsdag och låt oss visa dig allt; du kan även delta i en Q & A.

Och se till att kassan de dussintals video tutorials som vi har skapat just för dig. Allt finns här för dig att bli en Digital Signage Guru.

Vill du se hur coolt det blir?

Vill kassan några Live exempel på Digital Signage direkt i din webbläsare? Se till kassan länken nedan. Alla dessa exempel producerades med hjälp av SignageStudio, den mest kraftfulla Digital Signage program hittills.

Prova det

så som gjorde allt det här coola grejer?

MediaSignage är ett privatägt företag baserat i Westlake Village California (ca 30 minuter från Los Angeles.

Om du letar efter ett Digital Signage företag som gör Signage annorlunda, ja du just hittat den! Sedan mars 2006 har MediaSignage varit att hjälpa företag att förbättra sin försäljning och bygga en företagsintern publik via e Digital Signage och pekskärm programvara.
Vårt uppdrag är att ge företag och organisationer med den senaste digitala Signage och kiosk teknik som är prisvärda och anpassningsbar. Vi åtar oss att hjälpa våra kunder med deras Digital Signage behov.

Vem använder MediaSignage?